Povezane vesti

Progovorila žena iz prošlosti Duška Tošića: On je bio moje mače

Progovorila žena iz prošlosti Duška Tošića: On je bio moje mače

Svet & Skandal pre 3 sata
Duško Tošić, bivši reprezentativac Srbije i uspešni fudbaler, još kao dečak ostavio je snažan utisak na mnoge koji su ga poznavali, a među njima posebno mesto zauzima Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar. Iako se proslavila i kroz rijaliti… »
Luna Đogani promenila lični opis Neverovatnu promenu objavila na društvenim mrežama! (Foto)

Luna Đogani promenila lični opis Neverovatnu promenu objavila na društvenim mrežama! (Foto)

Alo pre 5 sati
Oglasila iz salona vidno zadovoljna promenom. Luna Đogani odlučila je da promeni boju kose, pa tako više nije plavuša. Ofarbala se braon boju, te se odmah pohvalila na pomenutoj društvenoj mreži. Oglasila se iz salona vidno zadovoljna promenom, a potom i… »
Luna Đogani više ne izgleda ovako: Drastična transformacija ostavila sve bez teksta

Luna Đogani više ne izgleda ovako: Drastična transformacija ostavila sve bez teksta

Mondo pre 6 sati
Luna Đogani godinama je bila prepoznatljiva po plavoj kosi, ali je sada odlučila da napravi veliku promenu. Posetila je frizerski salon i potpuno osvežila svoj izgled, ofarbavši kosu u braon nijansu. Nova frizura i promena boje kose toliko su joj se… »
Zaboravite na plavu lunu Đogani! Promenila drastično boju kose i sad izgleda ovako (foto)

Zaboravite na plavu lunu Đogani! Promenila drastično boju kose i sad izgleda ovako (foto)

Kurir pre 8 sati
Luna Đogani dugo godina je nosila plavu kosu, međutim, i tome je došao kraj. Luna je posetila frizerski salon i potpuno promenila lični opis. Ofarbala se u braon boju, a nova promena joj se jako dopala, pa se nakon slike iz salona oglasila i iz svog… »
(Foto) kakva promena! Luna Đogani više nije plavuša, promenila imidž i pokazala kako sada izgleda

(Foto) kakva promena! Luna Đogani više nije plavuša, promenila imidž i pokazala kako sada izgleda

Blic pre 9 sati
Luna Đogani odlučila je da promeni boju kose, pa tako više nije plavuša, a svoje novo izdanje pokazala je na svom Instagram profilu. Luna Đogani ofarbala se braon boju, pa se odmah pohvalila na pomenutoj društvenoj mreži. Ona je prvo oglasila iz salona… »
(Video) Našli smo kijinu majku u restoranu u Zrenjaninu: I dalje radi kao konobarica: "Srela sam Lunu na ulici"

(Video) Našli smo kijinu majku u restoranu u Zrenjaninu: I dalje radi kao konobarica: "Srela sam Lunu na ulici"

Blic pre 13 sati
Nadica Zeljković, pobednica Zadruge 4 i majka Kristine Kockar, penziju je dočekala u restoranu u Zrenjaninu u kom radi više decenija, a sada je za Blic govorila nikad iskrenije o svom životu, ćerki, poslu, ali i rijalitiju, u kom je je branila kako svoje… »

Vesti dana »