Povezane vesti

Nikolić: Maksimalno sam motivisan, jedva čekam da meč počne

Sportski žurnal pre 1 sat
Srbin će se boriti protiv Česlaka u kategoriji do 75 kilograma na profesionalnoj večeri u Minhenu. Jovan Nikolić izjavio je da je spreman za duel protiv Poljaka Adama Česlaka u kategoriji do 75 kilograma na profesionalnoj večeri u Minhenu, koja će biti… »
Samo hrabro: Nikolić u Minhenu juri novu profi pobedu!

Samo hrabro: Nikolić u Minhenu juri novu profi pobedu!

Hot sport pre 2 sata
Tri dana nas deli od velikog bokserskog spektakla u Minhenu gde će glavnu borbu večeri boksovati zlatni srspki reprezentativac Jovan Nikolić. U organizaciji Balkan Boxinga veče profi boksa biće održano u hali Garhing 4. oktobra 2025. sa početkom u 18:00… »
Nikolić u Minhenu juri novu profi pobedu: Spreman sam za hrabru partiju iz koje ću izaći podignutih ruku

Nikolić u Minhenu juri novu profi pobedu: Spreman sam za hrabru partiju iz koje ću izaći podignutih ruku

Dnevnik pre 3 sata
Srpski bokser Jovan Nikolić spreman je za duel protiv Poljaka Adama Česlaka u kategoriji do 75 kilograma na profesionalnoj večeri u Minhenu, koja će biti održana u subotu od 18 časova. Na programu je šest profesionalnih mečeva. Nikolić je u karijeri… »
Spremite se za spektakl: Nikolić u Minhenu juri novu profi pobedu

Spremite se za spektakl: Nikolić u Minhenu juri novu profi pobedu

Kurir pre 3 sata
Tri dana nas deli od velikog bokserskog spektakla u Minhenu gde će glavnu borbu večeri boksovati zlatni srspki reprezentativac Jovan Nikolić. U organizaciji Balkan Boxinga veče profi boksa biće održano u hali Garhing 4. oktobra 2025. sa početkom u 18:00… »

Politika pre 3 sata
Srpski bokser je u karijeri odboksovao šest profi mečeva i ima skor od šest pobeda, od čega tri nokautom. Srpski bokser Jovan Nikolić izjavio je da je spreman za duel protiv Poljaka Adama Česlaka u kategoriji do 75 kilograma na profesionalnoj večeri u… »

Vesti dana »