Повезане вести
Николић: Максимално сам мотивисан, једва чекам да меч почне
Спортски журнал пре 21 дана
Србин ће се борити против Чеслака у категорији до 75 килограма на професионалној вечери у Минхену. Јован Николић изјавио је да је спреман за дуел против Пољака Адама Чеслака у категорији до 75 килограма на професионалној вечери… »
Само храбро: Николић у Минхену јури нову профи победу!
Хот спорт пре 21 дана
Три дана нас дели од великог боксерског спектакла у Минхену где ће главну борбу вечери боксовати златни срспки репрезентативац Јован Николић. У организацији Балкан Боксинга вече профи бокса биће одржано у хали Гархинг 4. октобра… »
Николић у Минхену јури нову профи победу: Спреман сам за храбру партију из које ћу изаћи подигнутих руку
Дневник пре 22 дана
Српски боксер Јован Николић спреман је за дуел против Пољака Адама Чеслака у категорији до 75 килограма на професионалној вечери у Минхену, која ће бити одржана у суботу од 18 часова. На програму је шест професионалних мечева… »
Спремите се за спектакл: Николић у Минхену јури нову профи победу
Курир пре 22 дана
Три дана нас дели од великог боксерског спектакла у Минхену где ће главну борбу вечери боксовати златни срспки репрезентативац Јован Николић. У организацији Балкан Боксинга вече профи бокса биће одржано у хали Гархинг 4. октобра… »
Николић: Максимално сам мотивисан, једва чекам да меч почне
Политика пре 22 дана
Српски боксер је у каријери одбоксовао шест профи мечева и има скор од шест победа, од чега три нокаутом. Српски боксер Јован Николић изјавио је да је спреман за дуел против Пољака Адама Чеслака у категорији до 75 килограма на… »
Вести дана »

"Трамп објавио рат Кремљу" Медведев: Он је сада потпуно у складу са лудом Европом
Вечерње новости пре 28 минутајош 37 повезаних

Уживо Руси прегазили дњепар, заузели кључну тачку Кијев у пламену након ноћних напада, Украјинци брутално одговорили
Ало пре 33 минутајош 96 повезаних

Министарка Лазаревић: “Мењамо Уредбу о маржама, трговци су “дрско креативни”, нема говора о масовном затварању продавница”
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 24 повезане

Помирење после Реформације: Заједничка молитва британског краља и папе
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане

Грађани Прокупља покренули акцију подршке студентима који пешаче до Новог Сада
Јужне вести пре 2 сатајош 22 повезане