Povezane vesti
Poziv u kupatilu i poterivanje paparaca: Kimelova priča o suspenziji šoua
B92 01.10.2025
Džimi Kimel je progovorio o nedavnoj suspenziji svog popularnog tok šoua "Jimmy Kimmel Live". Govoreći u utorak uveče sa Stivenom Kolberom, 57-godišnji voditelj prisetio se trenutka kada je saznao da je njegova emisija odložena na neodređeno vreme. "Bilo… »
Džimi Kimel opisao kako je izgledao trenutak kada su mu suspendovali emisiju: „Kad sam krenuo kući pratilo me 20 automobila…
Nova 01.10.2025
Džimi Kimel progovorio je o nedavnoj suspenziji svog popularnog talk showa "Jimmy Kimmel Live". U utorak uveče, tokom razgovora sa Stephenom Colbertom, 57-godišnji voditelj prisetio se trenutka kada je saznao da je njegova emisija odložena na neodređeno… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 1 satjoš 65 povezanih
Oštar izveštaj UN izvestilaca o stanju medija u Srbiji: Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću, poseban osvrt na stanje u United media
Nova pre 1 satjoš 2 povezane
Solidarno s kolegama iz NS: Studenti više beogradskih fakulteta u bojkotu nastave – neki i do kraja sedmice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 20 povezanih