Povezane vesti

Preokret oko spora sa bivšom ljubavnicom: Halid Muslimović priznao šta se dešava na sudu

Preokret oko spora sa bivšom ljubavnicom: Halid Muslimović priznao šta se dešava na sudu

Mondo pre 22 dana
Pevač Halid Muslimović izgubio je sudski spor protiv bivše partnerke Sonje Bašić, te je morao da joj isplati ukupno 71.500 evra. Osnovni sud u Prijedoru je 27. juna, u obnovljenom postupku, presudio da Muslimović duguje Bašićevoj novac koji mu je… »
Bivša ljubavnica ga tužila za: 70.000 evra Halid Muslimović izgubio spor, treba da joj isplati novac:"Dobio sam šta sam trebao"…

Bivša ljubavnica ga tužila za: 70.000 evra Halid Muslimović izgubio spor, treba da joj isplati novac:"Dobio sam šta sam trebao"…

Blic pre 22 dana
Halid Muslimović iskreno je govorio o privatnom životu, ali i izazovima sa kojima se susreo tokom karijere. Halid ističe da njegov put nije bio nimalo lak. - Moj estradni put nije baš bio lak. Uvek su se videli samo top rezultati i ono što je bilo dobro… »
70.000 Evra bilo je u igri Halid Muslimović prvi put otkrio ko je dobio na sudu, on ili bivša Sonja Bašić

70.000 Evra bilo je u igri Halid Muslimović prvi put otkrio ko je dobio na sudu, on ili bivša Sonja Bašić

Alo pre 22 dana
Bivša partnerka, Sonja Bašić, otkrila da ga je tužila. Nedavno je pevač, Halid Muslimović, bio u centru skandala kada je njegova bivša partnerka, Sonja Bašić, otkrila da ga je tužila, te da mora da joj isplati 70.000 evra. Kako je žena tada izjavila, ona… »

Vesti dana »