Повезане вести

Преокрет око спора са бившом љубавницом: Халид Муслимовић признао шта се дешава на суду

Преокрет око спора са бившом љубавницом: Халид Муслимовић признао шта се дешава на суду

Мондо 01.10.2025
Певач Халид Муслимовић изгубио је судски спор против бивше партнерке Соње Башић, те је морао да јој исплати укупно 71.500 евра. Основни суд у Приједору је 27. јуна, у обновљеном поступку, пресудио да Муслимовић дугује Башићевој… »
Бивша љубавница га тужила за: 70.000 евра Халид Муслимовић изгубио спор, треба да јој исплати новац:"Добио сам шта сам требао"…

Бивша љубавница га тужила за: 70.000 евра Халид Муслимовић изгубио спор, треба да јој исплати новац:"Добио сам шта сам требао"…

Блиц 01.10.2025
Халид Муслимовић искрено је говорио о приватном животу, али и изазовима са којима се сусрео током каријере. Халид истиче да његов пут није био нимало лак. - Мој естрадни пут није баш био лак. Увек су се видели само топ резултати… »
70.000 Евра било је у игри Халид Муслимовић први пут открио ко је добио на суду, он или бивша Соња Башић

70.000 Евра било је у игри Халид Муслимовић први пут открио ко је добио на суду, он или бивша Соња Башић

Ало 01.10.2025
Бивша партнерка, Соња Башић, открила да га је тужила. Недавно је певач, Халид Муслимовић, био у центру скандала када је његова бивша партнерка, Соња Башић, открила да га је тужила, те да мора да јој исплати 70.000 евра. Како… »

Вести дана »