Povezane vesti

"Prvo je izgrebala mladoženju, pa nokautirala mladu, a onda se prevrnula" Cure šokantni detalji masovne tuče na svadbi u…

"Prvo je izgrebala mladoženju, pa nokautirala mladu, a onda se prevrnula" Cure šokantni detalji masovne tuče na svadbi u…

Kurir pre 1 dan
Na jednoj svadbi u Gornjem Milanovcu izbila je opšta tuča u kojoj su udarce zadobili i sami mladenci! Kako saznajemo, policija je o ovom incidentu obaveštena 28. septembra oko 22 sata, a u poznatom hotelu u Gornjem Milanovcu, u kom je organizovana… »
O makljaži na svadbi u Milanovcu bruji Srbija Mlada u modricama, mladoženja izgreban, a jedan detalj sa snimka je posebno…

O makljaži na svadbi u Milanovcu bruji Srbija Mlada u modricama, mladoženja izgreban, a jedan detalj sa snimka je posebno…

Kurir pre 1 dan
Juče je cela Srbija s nevericom čitala i gledala kako se svadbeno veselje u Gornjem Milanovcu pretvorilo u grupnu makljažu koja je nastala između gostiju i mladenaca — a potom su očevici krenuli da prepričavaju o tome šta se dogodilo i kako — da se i… »
(Foto, video) "što mi pipaš: Ženu?!" Gošća izgrebala mladoženju, mladi pocepala venčanicu: Šta se zaista desilo tokom tuče na…

(Foto, video) "što mi pipaš: Ženu?!" Gošća izgrebala mladoženju, mladi pocepala venčanicu: Šta se zaista desilo tokom tuče na…

Blic pre 1 dan
Cela Srbija s nevericom je gledala kako se jedno svadbeno veselje u Gornjem Milanovcu pretvorilo u pravu dramu zbog masovne tuče koja je nastala među gostima. Očevici su ispričali nekoliko verzija ovog događaja, ali jedno je sigurno - dan koji je za ovaj… »
Ovako je počeo haos na veselju o kome bruji Srbija "Nemoj da mi praviš probleme na svadbi, izađi napolje"

Ovako je počeo haos na veselju o kome bruji Srbija "Nemoj da mi praviš probleme na svadbi, izađi napolje"

Alo pre 1 dan
Svadbeno veselje u Gornjem Milanovcu pretvorilo se u haotičnu scenu kada je došlo do nesvakidašnjeg incidenta. Sve je počelo, kako nezvanično saznajemo, nakon što se jedna gošća sporečkala s mladom. Na to joj je mlada uzvratila rečima: „Nemoj da mi… »

Vesti dana »