Povezane vesti
Stradao muškarac Tragičan epilog eksplozije u Kosovskoj ulici, oglasio se MUP
Kurir 01.10.2025
Jaka eksplozija odjeknula je večeras iz jednog stana u Kosovskoj ulici u centru Beograda, a prema najnovijim informacijama, jedna osoba je stradala. Staklo i delovi prozora popadali su po ulici, a kako smo pisali, jedna osoba je zatečena na licu mesta… »
(FOTO/VIDEO) Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu, jedna osoba poginula
N1 Info 01.10.2025
U Kosovskoj ulici u centru Beograda odjeknula je eksplozija oko 22 sata, a jedna osoba je poginula. Pripadnici Sektora za vanredne situacije intervenisali su večeras nakon što su oko 22 časova dobili dojavu da je došlo do eksplozije u stanu u Kosovskoj… »
Snažna detonacija u Kosovskoj ulici u Beogradu: Eksplodirala plinska boca, jedna osoba pronađena bez svesti
Euronews 01.10.2025
U Kosovskoj ulici u centru Beograda odjeknula je snađna eksplozija, a detonacija se čula iz jednog stana. Na lice mesta upućeni su pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice Zvezdara, sa osam vatrogasaca-spasilaca i dva vozila i intervencija je u toku… »
Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici, poginuo muškarac
RTS 01.10.2025
MUP je saopštio da su vatrogasci pronašli jednog muškarca u besvesnom stanju. Hitna pomoć konstatovala je smrt. Vatrogasnim jedinicama večeras u 21.51 stigla je dojava da je došlo do eksplozije u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu. Od siline udara… »
(Video) U stanu pronađeno jedna osoba u besvesnom stanju! Novi detalji eksplozije u stanu u Kosovskoj ulici u toku…
Dnevnik 01.10.2025
BEOGRAD: Vatrogasnim jedinicama večeras 21:51 časova stigla je dojava da je došlo do eksplozije u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu, saznaje Tanjug. Na lice mesta upućeni su pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice Zvezdara, sa osam… »
"Samo što sam ušla u zgradu - čula se eksplozija!" Očevici o detonaciji u centru Beograda: Kao da me je nešto udarilo u grudi…
Kurir 01.10.2025
Stanari zgrada u Kosovskoj ulici, gde je večeras oko 21.35 došlo do eksplozije, uznemireni su nakon snažne detonacije iz jednog od stanova. - Još uvek sam u šoku. Otišla sam do prodavnice po sok, samo što sam ušla u zgradu čula se eksplozija. Kao da me… »
(Foto, video) detonacija u centru Beograda Kosovskom ulicom odjeknula jeziva eksplozija! Stigla policija!
Dnevnik 01.10.2025
Jeziva eksplozija odjeknula je večeras oko 21 i 35 časova u Kosovskoj ulici u centru Beograda, javlja Blic. Prema prvim informacija detonacija se čula iz jednog stana, ali za sada nema informacija šta je izazvalo eksploziju, kao ni da li je u trenutku… »
Eksplozija u centru Beograda: Srča u Kosovskoj ulici, delovi stana leteli na ulicu! (foto/video)
Alo 01.10.2025
Jeziva eksplozija odjeknula je večeras oko 21 i 35 časova u Kosovskoj ulici u centru Beograda. U samom centru Beograda, večeras nešto posle 21.30, Kosovskom ulicom odjeknula je snažna eksplozija koja je izazvala paniku među stanarima i prolaznicima… »
"Mislili smo da je pucnjava" Sugrađani otkrili detalje stravične eksplozije u centru Beograda
Alo 01.10.2025
Detonacija se čula iz jednog stana u Kosovskoj ulici. Jedna osoba je pronađena u besvesnom stanju u stanu u kom se dogodila eksplozija u Kosovskoj ulici. Osoba je prevezena vozilom Hitne pomoći. Kako je za Blic rekla devojka očevidac koja je u trenutku… »
Pogledajte prve fotografije sa mesta eksplozije u centru Beograda: Staklo i krš svuda po ulici FOTO, VIDEO
Nova 01.10.2025
Večeras je u Beogradu došlo do jake eksplozije. Eksplozija se dogodila u stanu jedne stambene zgrade u Kosovskoj ulici nedaleko od Narodne skupštine Srbije. Staklo i krš se nalaze svuda po ulici. A post shared by 192.RS (@192_rs) A post shared by 192.RS… »
"Sve se zatreslo, uplašila sam se": Devojka iz zgrade prekoputa opisala eksploziju u centru Beograda
Mondo 01.10.2025
Povređena je najmanje jedna osoba u eksploziji u stanu u Kosovskoj ulici u centru Beograda, a jedna devojka je za portal MONDO opisala trenutak detonacije. Ona je bila u zgradi prekoputa u trenutku snažne eksplozije koja se čula u okolnim ulicama i… »
"Izletela su nam vrata od stana": Stanari zgrade u centru Beograda opisali trenutak detonacije (Foto, Video)
Mondo 01.10.2025
Povređena je najmanje jedna osoba u eksploziji u stanu u Kosovskoj ulici u centru Beograda, a za portal "Republika" oglasili su se ljudi koji žive u zgradi u kojoj je odjeknula snažna detonacija. Njima je eksplozija razvalila ulazna vrata od stana… »
Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici: Sumnja se na plinsku bocu; Jedna osoba poginula FOTO/VIDEO
B92 01.10.2025
Vatrogasnim jedinicama večeras 21:51 časova stigla je dojava da je došlo do eksplozije u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu, saznaje Tanjug, a prema najnovijim informacijama jedna osoba je poginula. Na lice mesta upućeni su pripadnici Vatrogasno… »
Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici
Politika 01.10.2025
U toku intervencija vatrogasaca sa osam vatrogasaca-spasilaca i dva vozila. Vatrogasnim jedinicama večeras 21:51 časova stigla je dojava da je došlo do eksplozije u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu. Na lice mesta upućeni su pripadnici Vatrogasno… »
Jedna osoba pronađena u besvesnom stanju u stanu u Kosovskoj gde se desila eksplozija
Nova 01.10.2025
Jedna osoba pronađena je u besvesnom stanju u stanu u Kosovskoj ulici u centru Beograda nakon jake eksplozije, saznaje portal Nova.rs. Kako smo saznali, nešto pre 22 časa prijavljena je eksplozija u stanu na trećem spratu stambene zgrade. Na lice mesta… »
Drama u centru Beograda: Jaka eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici
Nova 01.10.2025
Jeziva eksplozija odjeknula je večeras oko 21 i 35 časova u Kosovskoj ulici u centru Beograda. Prema prvim informacija detonacija se čula iz jednog stana, ali za sada nema informacija šta je izazvalo eksploziju, kao ni da li je u trenutku nesreće bilo… »
Snažna eksplozija u centru Beograda: Detonacija u stanu, oštećeno više parkiranih vozila (Foto)
Mondo 01.10.2025
Snažna eksplozija odjeknula je večeras oko 21:30 časova u Kosovskoj ulici, u centru Beograda. Kako javlja reporter MONDA sa lica mesta, eksplozija se dogodila u jednom stanu u stambenoj zgradi, a detonacija se čula u mnogim okolnim ulicama. Zasad nije… »
Vanredno stanje u centru Beograda zbog eksplozije: Zatvorena Kosovska ulica, sve vrvi od policije (Foto, Video)
Mondo 01.10.2025
Nakon snažne eksplozije u Kosovskoj ulici u Beogradu večeras oko 21:30 časova, ona je odmah zatvorena za saobraćaj, a prema saznanjima "Blica", svim stanarima je rečeno da ne izlaze iz stanova. Na licu mesta nalaze se policija i vatrogasci-spasioci. Kako… »
Eksplozija u Kosovskoj ulici
Novi magazin 01.10.2025
Na trećem spratu jedne zgrade u Kosovskoj ulici došlo je do eksplozije, a prema nezvaničnim informacijama uzrok je plinska boca. Očevici navode da se čula snažna detonacija koja je uplašila prolaznike i stanare okolnih zgrada. Srećom, u trenutku… »
"Mislili smo da je pucnjava, zaključali smo se": Očevici o eksploziji u centru Beograda (Foto, Video)
Mondo 01.10.2025
Povređena je najmanje jedna osoba u eksploziji u stanu u centru Beograda, a očevici su za "Blic" ispričali šta se dogodilo. Devojka iz obližnjeg kafića je mislila da je počela pucnjava. "Mislili smo da je u toku pucnjava. Jako smo se uplašili. Od straha… »
Jedna osoba bez svesti! Novi detalji o eksploziji u centru Beograda: Ekipa Hitne pomoći na licu mesta! (foto, video)
Kurir 01.10.2025
Jedna osoba je bez svesti, saznaje Kurir, nakon snažne eksplozije u centru Beograda. Ekipa Hitne pomoći je na licu mesta i intervencija je u toku. Kako je Kurir pisao, do eksplozije je došlo oko 21.35 časova, a prema prvim informacijama, detonacija se… »
Snažna eksplozija u centru Beograda! Detonacija iz jednog stana u Kosovskoj ulici, srča i staklo svuda po putu! (foto, video)
Kurir 01.10.2025
Jaka eksplozija je odjeknula večeras u Kosovskoj ulici, u centru Beograda. Kako saznaje Kurir, eksploziju je izazvala plinska boca. Naime, do eksplozije je došlo oko 21.35 časova, a prema prvim informacijama, detonacija se čula iz jednog od stanova na… »
Ova žena je bila u zgradi u trenutku eksplozije u centru Beograda: "Kao da me je nešto udarilo u grudi"
Mondo 01.10.2025
Povređena je najmanje jedna osoba u eksploziji u stanu u Kosovskoj ulici u centru Beograda, a za "Blic" se oglasila žena koja je bila u zgradi u trenutku eksplozije. Ona se minut pre detonacije vratila iz prodavnice. "Još uvek sam u šoku. Otišla sam do… »
Osoba pronađena bez svesti nakon eksplozije u centru Beograda: Pogledajte snimak iz Kosovske ulice (Video)
Mondo 01.10.2025
Prema saznanjima "Kurira", jedna osoba je pronađena bez svesti nakon snažne eksplozije u centru Beograda. Na licu mesta nalazi se policija, Hitna pomoć i vatrogasci-spasioci. Eksplozije se dogodila večeras oko 21:30 časova. Prema prvim informacijama… »
Eksplozija je odjeknula na trećem spratu Jedna osoba bez svesti posle eksplozije u Kosovskoj ulici
Alo 01.10.2025
Eksplozija potresla Kosovsku ulicu u Beogradu – staklo i krhotine razbacani po kolovozu, oštećeni automobili, jedna osoba bez svesti. Policija i Hitna pomoć na terenu. Večeras nešto posle 21.30 časova centar prestonice potresla je snažna eksplozija, a… »
Prvi snimci iz Kosovske ulice: Eksplozija zatresla centar Beograda, delovi stana leteli po ulici! (video)
Alo 01.10.2025
Prvi snimci iz Kosovske ulice u centru Beograda: snažna eksplozija odjeknula u stanu, delovi završili na ulici, oštećeni automobili, a stanari u šoku. Večeras oko 21.35 časova Kosovskom ulicom u centru Beograda odjeknula je snažna eksplozija koja je… »
"Bila sam u zgradi kad je odjeknula detonacija, istrčala sam napolje" Komšinica za Alo! progovorila o eksploziji u centru…
Alo 01.10.2025
Na lice mesta odmah su stigle policijske ekipe, koje su blokirale ulicu i savetovale stanarima da ne napuštaju svoje domove dok traje istraga. "Ja sam bila u zgradi odjeknula jaka detonacija. Istrčala sam napolje. Mi smo u broju pored. Izgleda da nije… »
Prvi snimak mesta eksplozije u Kosovskoj: Vatrogasci pronašli osobu bez svesti, policija udaljava prolaznike
Telegraf 01.10.2025
Jedna osoba zatečena je bez svesti nakon snažne eksplozije koja je odjeknula je oko 22 sata u stanu u Kosovskoj ulici u centru Beograda! Kako nezvanično saznaje Telegraf, vatrogascima je stigla doјava u 21.51 sati da јe došlo do eksploziјe u jednom… »
Eksplozija u Beogradu: Detonacija u Kosovskoj ulici, svuda krš i lom
Telegraf 01.10.2025
Večeras je u Kosovskoj ulici u Beogradu došlo do eksplozije u jednom stanu. Od siline udara prozori, staka i delovi iz stana završili su na ulici, po trotoaru i kolovozu, a na ulici se nalazi gomila srče. Kako javlja naš reporter sa lica mesta… »
Staklo padalo po prolaznicima: Ljudi spasavali žive glave nakon eksplozije u Kosovskoj
Telegraf 01.10.2025
Večeraj je u Kosovskoj ulici došlo do eksplozije u jednom stanu, a tom prilikom je jedna osoba zatečena bez svesti. Naš reporeter je razgovrao sa slučajnom prolaznicom, koja se u tom momentu našla na mestu eksplozije. "Krenula sam u prodavnicu, a onda… »
Vesti dana »
Novinar Žarko Bogosavljević na meti nasilja: Podneta krivična prijava protiv napadača
Luftika pre 44 minutajoš 30 povezanih
Na Zlatiboru mećava donela 20 centimetara novog snega, putari na terenu sa teškom mehanizacijom
Euronews pre 39 minutajoš 31 povezana
Poljoprivrednici danas na sastanku u Vladi s ministrom Glamočićem
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih
Đedović Handanović: Do kraja nedelje očekujem odluku o produženju licence za rad NIS-a
Biznis.rs pre 14 minutajoš 24 povezane