Povezane vesti

Stradao muškarac Tragičan epilog eksplozije u Kosovskoj ulici, oglasio se MUP

Stradao muškarac Tragičan epilog eksplozije u Kosovskoj ulici, oglasio se MUP

Kurir pre 1 dan
Jaka eksplozija odjeknula je večeras iz jednog stana u Kosovskoj ulici u centru Beograda, a prema najnovijim informacijama, jedna osoba je stradala. Staklo i delovi prozora popadali su po ulici, a kako smo pisali, jedna osoba je zatečena na licu mesta… »
(FOTO/VIDEO) Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu, jedna osoba poginula

(FOTO/VIDEO) Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu, jedna osoba poginula

N1 Info pre 1 dan
U Kosovskoj ulici u centru Beograda odjeknula je eksplozija oko 22 sata, a jedna osoba je poginula. Pripadnici Sektora za vanredne situacije intervenisali su večeras nakon što su oko 22 časova dobili dojavu da je došlo do eksplozije u stanu u Kosovskoj… »
Snažna detonacija u Kosovskoj ulici u Beogradu: Eksplodirala plinska boca, jedna osoba pronađena bez svesti

Snažna detonacija u Kosovskoj ulici u Beogradu: Eksplodirala plinska boca, jedna osoba pronađena bez svesti

Euronews pre 1 dan
U Kosovskoj ulici u centru Beograda odjeknula je snađna eksplozija, a detonacija se čula iz jednog stana. Na lice mesta upućeni su pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice Zvezdara, sa osam vatrogasaca-spasilaca i dva vozila i intervencija je u toku… »
Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici, poginuo muškarac

Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici, poginuo muškarac

RTS pre 1 dan
MUP je saopštio da su vatrogasci pronašli jednog muškarca u besvesnom stanju. Hitna pomoć konstatovala je smrt. Vatrogasnim jedinicama večeras u 21.51 stigla je dojava da je došlo do eksplozije u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu. Od siline udara… »
(Video) U stanu pronađeno jedna osoba u besvesnom stanju! Novi detalji eksplozije u stanu u Kosovskoj ulici u toku…

(Video) U stanu pronađeno jedna osoba u besvesnom stanju! Novi detalji eksplozije u stanu u Kosovskoj ulici u toku…

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Vatrogasnim jedinicama večeras 21:51 časova stigla je dojava da je došlo do eksplozije u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu, saznaje Tanjug. Na lice mesta upućeni su pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice Zvezdara, sa osam… »
"Samo što sam ušla u zgradu - čula se eksplozija!" Očevici o detonaciji u centru Beograda: Kao da me je nešto udarilo u grudi…

"Samo što sam ušla u zgradu - čula se eksplozija!" Očevici o detonaciji u centru Beograda: Kao da me je nešto udarilo u grudi…

Kurir pre 1 dan
Stanari zgrada u Kosovskoj ulici, gde je večeras oko 21.35 došlo do eksplozije, uznemireni su nakon snažne detonacije iz jednog od stanova. - Još uvek sam u šoku. Otišla sam do prodavnice po sok, samo što sam ušla u zgradu čula se eksplozija. Kao da me… »
(Foto, video) detonacija u centru Beograda Kosovskom ulicom odjeknula jeziva eksplozija! Stigla policija!

(Foto, video) detonacija u centru Beograda Kosovskom ulicom odjeknula jeziva eksplozija! Stigla policija!

Dnevnik pre 1 dan
Jeziva eksplozija odjeknula je večeras oko 21 i 35 časova u Kosovskoj ulici u centru Beograda, javlja Blic. Prema prvim informacija detonacija se čula iz jednog stana, ali za sada nema informacija šta je izazvalo eksploziju, kao ni da li je u trenutku… »
Eksplozija u centru Beograda: Srča u Kosovskoj ulici, delovi stana leteli na ulicu! (foto/video)

Eksplozija u centru Beograda: Srča u Kosovskoj ulici, delovi stana leteli na ulicu! (foto/video)

Alo pre 1 dan
Jeziva eksplozija odjeknula je večeras oko 21 i 35 časova u Kosovskoj ulici u centru Beograda. U samom centru Beograda, večeras nešto posle 21.30, Kosovskom ulicom odjeknula je snažna eksplozija koja je izazvala paniku među stanarima i prolaznicima… »
"Mislili smo da je pucnjava" Sugrađani otkrili detalje stravične eksplozije u centru Beograda

"Mislili smo da je pucnjava" Sugrađani otkrili detalje stravične eksplozije u centru Beograda

Alo pre 1 dan
Detonacija se čula iz jednog stana u Kosovskoj ulici. Jedna osoba je pronađena u besvesnom stanju u stanu u kom se dogodila eksplozija u Kosovskoj ulici. Osoba je prevezena vozilom Hitne pomoći. Kako je za Blic rekla devojka očevidac koja je u trenutku… »
Pogledajte prve fotografije sa mesta eksplozije u centru Beograda: Staklo i krš svuda po ulici FOTO, VIDEO

Pogledajte prve fotografije sa mesta eksplozije u centru Beograda: Staklo i krš svuda po ulici FOTO, VIDEO

Nova pre 16 sati
Večeras je u Beogradu došlo do jake eksplozije. Eksplozija se dogodila u stanu jedne stambene zgrade u Kosovskoj ulici nedaleko od Narodne skupštine Srbije. Staklo i krš se nalaze svuda po ulici. A post shared by 192.RS (@192_rs) A post shared by 192.RS… »
"Sve se zatreslo, uplašila sam se": Devojka iz zgrade prekoputa opisala eksploziju u centru Beograda

"Sve se zatreslo, uplašila sam se": Devojka iz zgrade prekoputa opisala eksploziju u centru Beograda

Mondo pre 16 sati
Povređena je najmanje jedna osoba u eksploziji u stanu u Kosovskoj ulici u centru Beograda, a jedna devojka je za portal MONDO opisala trenutak detonacije. Ona je bila u zgradi prekoputa u trenutku snažne eksplozije koja se čula u okolnim ulicama i… »
"Izletela su nam vrata od stana": Stanari zgrade u centru Beograda opisali trenutak detonacije (Foto, Video)

"Izletela su nam vrata od stana": Stanari zgrade u centru Beograda opisali trenutak detonacije (Foto, Video)

Mondo pre 16 sati
Povređena je najmanje jedna osoba u eksploziji u stanu u Kosovskoj ulici u centru Beograda, a za portal "Republika" oglasili su se ljudi koji žive u zgradi u kojoj je odjeknula snažna detonacija. Njima je eksplozija razvalila ulazna vrata od stana… »
Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici: Sumnja se na plinsku bocu; Jedna osoba poginula FOTO/VIDEO

Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici: Sumnja se na plinsku bocu; Jedna osoba poginula FOTO/VIDEO

B92 pre 15 sati
Vatrogasnim jedinicama večeras 21:51 časova stigla je dojava da je došlo do eksplozije u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu, saznaje Tanjug, a prema najnovijim informacijama jedna osoba je poginula. Na lice mesta upućeni su pripadnici Vatrogasno… »
Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici

Eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici

Politika pre 16 sati
U toku intervencija vatrogasaca sa osam vatrogasaca-spasilaca i dva vozila. Vatrogasnim jedinicama večeras 21:51 časova stigla je dojava da je došlo do eksplozije u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu. Na lice mesta upućeni su pripadnici Vatrogasno… »
Drama u centru Beograda: Jaka eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici

Drama u centru Beograda: Jaka eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici

Nova pre 17 sati
Jeziva eksplozija odjeknula je večeras oko 21 i 35 časova u Kosovskoj ulici u centru Beograda. Prema prvim informacija detonacija se čula iz jednog stana, ali za sada nema informacija šta je izazvalo eksploziju, kao ni da li je u trenutku nesreće bilo… »
Jedna osoba pronađena u besvesnom stanju u stanu u Kosovskoj gde se desila eksplozija

Jedna osoba pronađena u besvesnom stanju u stanu u Kosovskoj gde se desila eksplozija

Nova pre 16 sati
Jedna osoba pronađena je u besvesnom stanju u stanu u Kosovskoj ulici u centru Beograda nakon jake eksplozije, saznaje portal Nova.rs. Kako smo saznali, nešto pre 22 časa prijavljena je eksplozija u stanu na trećem spratu stambene zgrade. Na lice mesta… »
"Mislili smo da je pucnjava, zaključali smo se": Očevici o eksploziji u centru Beograda (Foto, Video)

"Mislili smo da je pucnjava, zaključali smo se": Očevici o eksploziji u centru Beograda (Foto, Video)

Mondo pre 16 sati
Povređena je najmanje jedna osoba u eksploziji u stanu u centru Beograda, a očevici su za "Blic" ispričali šta se dogodilo. Devojka iz obližnjeg kafića je mislila da je počela pucnjava. "Mislili smo da je u toku pucnjava. Jako smo se uplašili. Od straha… »
Jedna osoba bez svesti! Novi detalji o eksploziji u centru Beograda: Ekipa Hitne pomoći na licu mesta! (foto, video)

Jedna osoba bez svesti! Novi detalji o eksploziji u centru Beograda: Ekipa Hitne pomoći na licu mesta! (foto, video)

Kurir pre 16 sati
Jedna osoba je bez svesti, saznaje Kurir, nakon snažne eksplozije u centru Beograda. Ekipa Hitne pomoći je na licu mesta i intervencija je u toku. Kako je Kurir pisao, do eksplozije je došlo oko 21.35 časova, a prema prvim informacijama, detonacija se… »
Vanredno stanje u centru Beograda zbog eksplozije: Zatvorena Kosovska ulica, sve vrvi od policije (Foto, Video)

Vanredno stanje u centru Beograda zbog eksplozije: Zatvorena Kosovska ulica, sve vrvi od policije (Foto, Video)

Mondo pre 17 sati
Nakon snažne eksplozije u Kosovskoj ulici u Beogradu večeras oko 21:30 časova, ona je odmah zatvorena za saobraćaj, a prema saznanjima "Blica", svim stanarima je rečeno da ne izlaze iz stanova. Na licu mesta nalaze se policija i vatrogasci-spasioci. Kako… »
Ova žena je bila u zgradi u trenutku eksplozije u centru Beograda: "Kao da me je nešto udarilo u grudi"

Ova žena je bila u zgradi u trenutku eksplozije u centru Beograda: "Kao da me je nešto udarilo u grudi"

Mondo pre 16 sati
Povređena je najmanje jedna osoba u eksploziji u stanu u Kosovskoj ulici u centru Beograda, a za "Blic" se oglasila žena koja je bila u zgradi u trenutku eksplozije. Ona se minut pre detonacije vratila iz prodavnice. "Još uvek sam u šoku. Otišla sam do… »
Osoba pronađena bez svesti nakon eksplozije u centru Beograda: Pogledajte snimak iz Kosovske ulice (Video)

Osoba pronađena bez svesti nakon eksplozije u centru Beograda: Pogledajte snimak iz Kosovske ulice (Video)

Mondo pre 16 sati
Prema saznanjima "Kurira", jedna osoba je pronađena bez svesti nakon snažne eksplozije u centru Beograda. Na licu mesta nalazi se policija, Hitna pomoć i vatrogasci-spasioci. Eksplozije se dogodila večeras oko 21:30 časova. Prema prvim informacijama… »
Snažna eksplozija u centru Beograda! Detonacija iz jednog stana u Kosovskoj ulici, srča i staklo svuda po putu! (foto, video)

Snažna eksplozija u centru Beograda! Detonacija iz jednog stana u Kosovskoj ulici, srča i staklo svuda po putu! (foto, video)

Kurir pre 16 sati
Jaka eksplozija je odjeknula večeras u Kosovskoj ulici, u centru Beograda. Kako saznaje Kurir, eksploziju je izazvala plinska boca. Naime, do eksplozije je došlo oko 21.35 časova, a prema prvim informacijama, detonacija se čula iz jednog od stanova na… »
Snažna eksplozija u centru Beograda: Detonacija u stanu, oštećeno više parkiranih vozila (Foto)

Snažna eksplozija u centru Beograda: Detonacija u stanu, oštećeno više parkiranih vozila (Foto)

Mondo pre 17 sati
Snažna eksplozija odjeknula je večeras oko 21:30 časova u Kosovskoj ulici, u centru Beograda. Kako javlja reporter MONDA sa lica mesta, eksplozija se dogodila u jednom stanu u stambenoj zgradi, a detonacija se čula u mnogim okolnim ulicama. Zasad nije… »
Eksplozija u Kosovskoj ulici

Eksplozija u Kosovskoj ulici

Novi magazin pre 16 sati
Na trećem spratu jedne zgrade u Kosovskoj ulici došlo je do eksplozije, a prema nezvaničnim informacijama uzrok je plinska boca. Očevici navode da se čula snažna detonacija koja je uplašila prolaznike i stanare okolnih zgrada. Srećom, u trenutku… »
"Bila sam u zgradi kad je odjeknula detonacija, istrčala sam napolje" Komšinica za Alo! progovorila o eksploziji u centru…

"Bila sam u zgradi kad je odjeknula detonacija, istrčala sam napolje" Komšinica za Alo! progovorila o eksploziji u centru…

Alo pre 16 sati
Na lice mesta odmah su stigle policijske ekipe, koje su blokirale ulicu i savetovale stanarima da ne napuštaju svoje domove dok traje istraga. "Ja sam bila u zgradi odjeknula jaka detonacija. Istrčala sam napolje. Mi smo u broju pored. Izgleda da nije… »
Eksplozija je odjeknula na trećem spratu Jedna osoba bez svesti posle eksplozije u Kosovskoj ulici

Eksplozija je odjeknula na trećem spratu Jedna osoba bez svesti posle eksplozije u Kosovskoj ulici

Alo pre 16 sati
Eksplozija potresla Kosovsku ulicu u Beogradu – staklo i krhotine razbacani po kolovozu, oštećeni automobili, jedna osoba bez svesti. Policija i Hitna pomoć na terenu. Večeras nešto posle 21.30 časova centar prestonice potresla je snažna eksplozija, a… »
Prvi snimci iz Kosovske ulice: Eksplozija zatresla centar Beograda, delovi stana leteli po ulici! (video)

Prvi snimci iz Kosovske ulice: Eksplozija zatresla centar Beograda, delovi stana leteli po ulici! (video)

Alo pre 17 sati
Prvi snimci iz Kosovske ulice u centru Beograda: snažna eksplozija odjeknula u stanu, delovi završili na ulici, oštećeni automobili, a stanari u šoku. Večeras oko 21.35 časova Kosovskom ulicom u centru Beograda odjeknula je snažna eksplozija koja je… »
Prvi snimak mesta eksplozije u Kosovskoj: Vatrogasci pronašli osobu bez svesti, policija udaljava prolaznike

Prvi snimak mesta eksplozije u Kosovskoj: Vatrogasci pronašli osobu bez svesti, policija udaljava prolaznike

Telegraf pre 16 sati
Jedna osoba zatečena je bez svesti nakon snažne eksplozije koja je odjeknula je oko 22 sata u stanu u Kosovskoj ulici u centru Beograda! Kako nezvanično saznaje Telegraf, vatrogascima je stigla doјava u 21.51 sati da јe došlo do eksploziјe u jednom… »
Eksplozija u Beogradu: Detonacija u Kosovskoj ulici, svuda krš i lom

Eksplozija u Beogradu: Detonacija u Kosovskoj ulici, svuda krš i lom

Telegraf pre 16 sati
Večeras je u Kosovskoj ulici u Beogradu došlo do eksplozije u jednom stanu. Od siline udara prozori, staka i delovi iz stana završili su na ulici, po trotoaru i kolovozu, a na ulici se nalazi gomila srče. Kako javlja naš reporter sa lica mesta… »
Staklo padalo po prolaznicima: Ljudi spasavali žive glave nakon eksplozije u Kosovskoj

Staklo padalo po prolaznicima: Ljudi spasavali žive glave nakon eksplozije u Kosovskoj

Telegraf pre 16 sati
Večeraj je u Kosovskoj ulici došlo do eksplozije u jednom stanu, a tom prilikom je jedna osoba zatečena bez svesti. Naš reporeter je razgovrao sa slučajnom prolaznicom, koja se u tom momentu našla na mestu eksplozije. "Krenula sam u prodavnicu, a onda… »

Vesti dana »