Povezane vesti
Crni bilans u Vijetnamu: Tajfun Bualoi odneo 34 života, 20 nestalih, šteta oko 332 miliona dolara
Euronews 02.10.2025
U tajfunu Bualoi i poplavama i klizištima koji su usledili u Vijetnamu su poginule 34 osobe, 20 njih se vode kao nestali, a još 140 je povređenih, sa procenjenim ekonomskim gubicima od oko 332 miliona američkih dolara, saopštile su vlasti u Hanoju… »
Stradale 34 osobe a još 20 nestalo
Politika 02.10.2025
U tajfunu Bualoi i poplavama i klizištima koji su usledili u Vijetnamu su poginule 34 osobe. HANOJ - U tajfunu Bualoi i poplavama i klizištima koji su usledili u Vijetnamu su poginule 34 osobe, 20 njih se vode kao nestali, a još 140 je povređenih, sa… »
Tajfun Bualoi odneo 34 života, 20 nestalih u Vijetnamu, šteta oko 332 miliona dolara
Telegraf 02.10.2025
U tajfunu Bualoi i poplavama i klizištima koji su usledili u Vijetnamu su poginule 34 osobe, 20 njih se vode kao nestali, a još 140 je povređenih, sa procenjenim ekonomskim gubicima od oko 332 miliona američkih dolara, saopštile su vlasti u Hanoju… »
Vesti dana »
"Moja najveća greška je što se nisam udaljio" Šapić drži pres konferenciju nakon incidenta: "Došlo je do fizičkog napada na mene i branio sam se"
Blic pre 12 minutajoš 102 povezane
Meteorolog Todorović o tome koliko će trajati Miholjsko leto: "Najverovatnije do utorka natprosečno toplo"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
Milivojević (DS): Iza Studentske liste stoji većinska Srbija koja će razvlastiti mafiju
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane
"Bolest srca može biti neprimetna": Danas se obeležava Svetski dan srca
Insajder pre 57 minutajoš 14 povezanih
Zelenski: Severna Koreja sprema slanje još 10.000 vojnika u Rusiju
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih