Povezane vesti
Mama Džehva šokirala otkrićem o Filipu Ðukiću: “Skinuo je gaće, žene kad su videle s čime raspolaže…”
Telegraf 02.10.2025
Filip Đukić nije čekao mnogo kako bi odveo u krevet cimerku, Boginja je već pala na njegove moći Filip Đukić zaveo je još jednu zadrugarku, a u pitanju je Tanja Boginja, koju je odveo u krevet. Goca Džehverović komentarisala njegove ljubavne sposobnosti… »
"Videle su čime raspolaže i nije im dobro" Mama Džehva otkrila zbog čega žene lude za Filipom Đukićem
Kurir 02.10.2025
Filip Đukić zaveo je još jednu zadrugarku, a u pitanju je Tanja Boginja, koju je odveo u krevet. Goca Džehverović komentarisala njegove ljubavne sposobnosti. - Bilo je blizu, ali kaže da nije. Rekao mi je da je gladio ribicu celu noć, pokazao mi je ribu… »
"Videle su čime raspolaže": Mama Džehva otkrila zbog čega žene lude za Filipom Đukićem: "Sve znam iz prve ruke"
Blic 01.10.2025
Filip Đukić zaveo je još jednu zadrugarku, a u pitanju je Tanja Boginja, koju je odveo u krevet. Goca Džehverović sada je u emisiji za televiziju "Red" komentarisala njegove ljubavne sposobnosti. - Bilo je blizu, ali kaže da nije. Rekao mi je da je… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 36 povezanih
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj, dok Srbija beleži neuobičajeno tople dane i očekuje hladan talas od utorka
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 32 povezane
Revidirana Fiskalna strategija za 2026: Poskupeli i EXPO i Nacionalni stadion
Forbes pre 1 satjoš 12 povezanih