Povezane vesti

Mama Džehva šokirala otkrićem o Filipu Ðukiću: “Skinuo je gaće, žene kad su videle s čime raspolaže…”

Mama Džehva šokirala otkrićem o Filipu Ðukiću: “Skinuo je gaće, žene kad su videle s čime raspolaže…”

Telegraf 02.10.2025
Filip Đukić nije čekao mnogo kako bi odveo u krevet cimerku, Boginja je već pala na njegove moći Filip Đukić zaveo je još jednu zadrugarku, a u pitanju je Tanja Boginja, koju je odveo u krevet. Goca Džehverović komentarisala njegove ljubavne sposobnosti… »
"Videle su čime raspolaže i nije im dobro" Mama Džehva otkrila zbog čega žene lude za Filipom Đukićem

"Videle su čime raspolaže i nije im dobro" Mama Džehva otkrila zbog čega žene lude za Filipom Đukićem

Kurir 02.10.2025
Filip Đukić zaveo je još jednu zadrugarku, a u pitanju je Tanja Boginja, koju je odveo u krevet. Goca Džehverović komentarisala njegove ljubavne sposobnosti. - Bilo je blizu, ali kaže da nije. Rekao mi je da je gladio ribicu celu noć, pokazao mi je ribu… »
"Videle su čime raspolaže": Mama Džehva otkrila zbog čega žene lude za Filipom Đukićem: "Sve znam iz prve ruke"

"Videle su čime raspolaže": Mama Džehva otkrila zbog čega žene lude za Filipom Đukićem: "Sve znam iz prve ruke"

Blic 01.10.2025
Filip Đukić zaveo je još jednu zadrugarku, a u pitanju je Tanja Boginja, koju je odveo u krevet. Goca Džehverović sada je u emisiji za televiziju "Red" komentarisala njegove ljubavne sposobnosti. - Bilo je blizu, ali kaže da nije. Rekao mi je da je… »

Vesti dana »