Повезане вести

Дудић: Одмах сам питао за тучу… Ја бих реаговао другачије

Дудић: Одмах сам питао за тучу… Ја бих реаговао другачије

Спорт клуб 02.10.2025
Марибор је у среду и званично представио четвртог тренера у овој сезони - Феђу Дудића. Одмах је Дудић морао да одговори на питање шта би он урадио да се нашао у ситуацији због које је из клуба отишао Радомир Ђаловић. Дудић ће… »
"Или они или ја, нема друге": Оно што је Радомир Ђаловић урадио не памти се у Екс-Иу фудбалу

"Или они или ја, нема друге": Оно што је Радомир Ђаловић урадио не памти се у Екс-Иу фудбалу

Мондо 02.10.2025
Црногорски тренер Радомир Ђаловић, шампион са Ријеком прошле године у ХНЛ, поднео је оставку у Марибору после само два меча - иако је у њима остварио и две победе. Разлог због ког је Ђаловић напустио Марибор је туча његових… »
Дудића одмах питали о инциденту због ког је Ђаловић отишао: ''Ја бих другачије реаговао''

Дудића одмах питали о инциденту због ког је Ђаловић отишао: ''Ја бих другачије реаговао''

Спортске.нет 02.10.2025
Феђа Дудић је у среду званично представљен као нови тренер Марибора, чак четврти од почетка сезоне, а са најтрофејнијим словеначким клубом је потписао уговор до краја сезоне 2026/27. Он је на тој позицији наследио Радомира… »

Вести дана »