Povezane vesti
"Sve ove godine sam udata za njega": Dunja Ilić držala rekord za najkraći brak na estradi, pa šokirala priznanjem
Mondo pre 4 sati
Pevačica Dunja Ilić naišla je na veliki broj kritika nakon što je objavila da se pomirila sa bivšim mužem Sašom, sa kojim je bila 12 dana u braku. Njih dvoje su na "ludi kamen" stali pre 12 godina, a Dunja se sada preselila u Bujanovca zbog ljubavi… »
“Muž mi uživa po Evropi” Pevačica se razvela posle 12 dana, a sad mužu dala novu šansu i otkrila istinu
Telegraf pre 7 sati
Pevačica Dunja Ilić nedavno je otkrila da se pomirila sa bivšim mužem posle skoro 12 godina razdvojenosti. Dunja se sada oglasila i odgovorila na negativne komentare o njenom braku i suprugu koji je trenutno na putovanju bez nje. - Hvala svima na lepim… »
"Muž mi malo uživa po Evropi" Pevačica mu dala novu šansu posle 13 godina razdvojenosti, sad je napadaju zbog toga, došla na…
Kurir pre 7 sati
Pevačica Dunja Ilić nedavno je otkrila da se pomirila sa mužem posle 12 godina razdvojenosti. - Hvala svima na lepim komentarima, a hvala i na ružnim. Muž mi malo uživa po Evropi sa mojim punim poverenjem. Podržava mene dok snimam novi album. Ima… »
Razvela se posle 12 dana, pa mu dala još jednu šansu: Pevačica otkrila kroz šta sada prolazi: "Muž mi malo uživa po Evropi"…
Blic pre 9 sati
Pevačica Dunja Ilić nedavno je otkrila da se pomirila sa bivšim mužem posle skoro 12 godina razdvojenosti. Dunja se sada oglasila i odgovorila na negativne komentare o njenom braku i suprugu koji je trenutno na putovanju bez nje. - Hvala svima na lepim… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 1 satjoš 81 povezana

Ovo je napadač iz mančestera! Hteo da provali u sinagogu i da je digne u vazduh! Policija i građani u zadnji čas sprečili pokolj većih razmera! (foto/video)
Kurir pre 10 minutajoš 47 povezanih

BLOG UŽIVO Drama kod Gaze: Jedan brod i dalje izbegava izraelsku vojsku, Izrael proglasio da je „provokacija gotova“
Nova pre 25 minutajoš 26 povezanih

Nemačka pozvala Izrael da garantuje za bezbednost članova flotile 'Global Sumud'
Politika pre 2 satajoš 40 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 63 povezane