Povezane vesti
"Sve ove godine sam udata za njega": Dunja Ilić držala rekord za najkraći brak na estradi, pa šokirala priznanjem
Mondo pre 20 dana
Pevačica Dunja Ilić naišla je na veliki broj kritika nakon što je objavila da se pomirila sa bivšim mužem Sašom, sa kojim je bila 12 dana u braku. Njih dvoje su na "ludi kamen" stali pre 12 godina, a Dunja se sada preselila u Bujanovca zbog ljubavi… »
“Muž mi uživa po Evropi” Pevačica se razvela posle 12 dana, a sad mužu dala novu šansu i otkrila istinu
Telegraf pre 20 dana
Pevačica Dunja Ilić nedavno je otkrila da se pomirila sa bivšim mužem posle skoro 12 godina razdvojenosti. Dunja se sada oglasila i odgovorila na negativne komentare o njenom braku i suprugu koji je trenutno na putovanju bez nje. - Hvala svima na lepim… »
"Muž mi malo uživa po Evropi" Pevačica mu dala novu šansu posle 13 godina razdvojenosti, sad je napadaju zbog toga, došla na…
Kurir pre 20 dana
Pevačica Dunja Ilić nedavno je otkrila da se pomirila sa mužem posle 12 godina razdvojenosti. - Hvala svima na lepim komentarima, a hvala i na ružnim. Muž mi malo uživa po Evropi sa mojim punim poverenjem. Podržava mene dok snimam novi album. Ima… »
Razvela se posle 12 dana, pa mu dala još jednu šansu: Pevačica otkrila kroz šta sada prolazi: "Muž mi malo uživa po Evropi"…
Blic pre 20 dana
Pevačica Dunja Ilić nedavno je otkrila da se pomirila sa bivšim mužem posle skoro 12 godina razdvojenosti. Dunja se sada oglasila i odgovorila na negativne komentare o njenom braku i suprugu koji je trenutno na putovanju bez nje. - Hvala svima na lepim… »
Vesti dana »

Poslanici EP zahtevaju pravo građana na mirne proteste, slobodne izbore i otvorenu istragu tragedije u Novom Sadu
Biznis.rs pre 6 satijoš 31 povezana

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 4 satijoš 29 povezanih

Skupština Srbije usvojila dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju, leks specijalis o izložbi Ekspo
Radio 021 pre 9 satijoš 46 povezanih

Milojević: Srce na teren! Rodrigao: Braga igra više kolektivno, dok je Porto građen na individualcima (foto, video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 135 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Putin rukovodio vežbom strateških nuklearnih snaga; Ukrajina napala fabrike u Dagestanu i Mordoviji
RTV pre 1 satjoš 102 povezane