Povezane vesti
Zatekla sam ga na betonu u lokvi krvi Oglasila se majka Aleksandra ubijenog u Leštanima
Alo pre 5 sati
Milka T., majka ubijenog muškarca iz Leštana ispričala je kako je ostala bez sina jedinca. - On mi je bio jedino dete. Moj sin jedinac. Šta ću ja sada bez njega? Kako da živim? Ubiše mi moje dete- kaže Milka T., majka Aleksandra T. iz Vinče koji je… »
"Bio je u strašnom stanju, glava mu je bila otvorena, zube nije imao" Ovo je Aleksandar ubijen ispred kafića u Leštanima (foto)…
Kurir pre 7 sati
"On mi je bio jedino dete. Moj sin jedinac. Šta ću ja sada bez njega? Kako da živim? Ubiše mi moje dete", kaže za beogradske medije Milka Trivić, majka Aleksandra Trivića iz Vinče koji je nasmrt pretučen 27. septembra ispred jednog ugostiteljskog objekta… »
Vesti dana »

Uživo (foto, video) dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije Deca evakuisana, policija na terenu: "Samo su nam javili da odmah dođemo po dete"
Blic pre 1 satjoš 81 povezana

Novi bilans napada u Mančesteru: Troje mrtvih kod sinagoge, napadač imao pojas sa eksplozivom
Nova pre 5 minutajoš 32 povezane

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 41 povezana

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 59 povezanih

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 31 minutajoš 18 povezanih