Povezane vesti
"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je": Đani ogorčen na Darka Lazića, nije želeo da ga čuje nakon udesa…
Blic pre 12 sati
Folk pevač Darko Lazić nedavno je imao udes sa suprugom Katarinom, a njegov kolega i prijatelj Radiša Trajković Đani otkrio je da se nije čuo sa njin nakon nezgode. Đani je sada progovorio o odnosu sa Darkom i istakao da se razočarao u njega jer ni Lazić… »
Đani razočaran u Darka Lazića: Bio sam mu ćale, ali nisam ga ni pozvao posle nesreće
Svet & Skandal pre 20 sati
Poznati folker Radiša Trajković Đani progovorio je o narušenom odnosu sa kolegom i nekadašnjim bliskim prijateljem, Darkom Lazićem. Njihov odnos bio je toliko blizak da je Darko Đanija zvao „ćale“, ali izgleda da su stvari među njima zahladnele. Ivan… »
Vesti dana »

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka s Putinom: Rusija odbacuje mešanje stranaca u unutrašnje stvari u BiH
Blic pre 4 satijoš 1 povezana