Povezane vesti
Bogdanović: Za kapitena je veoma teška odluka da napusti tim
RTS pre 21 sat
Košarkaš Los Anđeles klipersa Bogdan Bogdanović kaže da mu je bilo teško da napusti reprezentaciju Srbije tokom Evropskog prvenstva. Veruje da bi sa nacionalnim timom osvojio zlatnu medalju da se nije povredio već u drugom kolu. Bogdan Bogdanović se… »
Bogdan Bogdanović se vraća u formu
Vesti online pre 22 sata
Bogdan Bogdanović se polako ali sigurno vraća u košarkaški ritam, nakon povrede zbog koje je morao da napusti Evrobasket. Bogdanović je povredio zadnju ložu u Rigi zbog čega je morao ranije u SAD nego što je to bio plan. Pojavio se na startu priprema za… »
Bogdan Bogdanović otvorio dušu o debaklu Srbije: Da sam ostao u Rigi...
Kurir pre 23 sata
Bogdan Bogdanović je otvoreno pričao o Eurobasketu kao i planovima za buduću sezonu u dresu Los Anđeles Klipersa. Sa steznikom preko cele desne noge, radio je u tempu koji obećava da će biti maksimalno spreman do početka nove NBA sezone. Otišao je u Los… »
Bogdan Bogdanović o Evrobasketu: Da sam ostao zdrav i danas verujem…
Danas pre 22 sata
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović oporavlja se od povrede zadnje lože zbog koje je tokom grupne faze završio Evropsko prventvo u Rigi. Bogdanović se nalazi na pripremama LA Klipersa, ali je neizvesno da li će biti spreman za… »
Bogdan: Da se nisam povredio imali bismo velike šanse za zlato
Sport klub pre 22 sata
Vraća se Bogdan Bogdanović treninzima, mediji u Americi javljaju da "izgleda dobro", ali da iako nosi steznik preko cele noge deluje da će biti u potpunosti spreman za početak NBA sezone. A Bogdan i dalje razmišlja o Evrobasketu... „U prvom momentu sam… »
Bogdan Bogdanović: "Da sam ostao zdrav..."
B92 pre 23 sata
Bogdan Bogdanović se polako ali sigurno vraća u košarkaški ritam, nakon povrede zbog koje je morao da napusti Evrobasket. Bogdanović je povredio zadnju ložu u Rigi zbog čega je morao ranije u SAD nego što je to bio plan. Pojavio se na startu priprema za… »
Vesti dana »

Planine zavejane tokom noći: Sneg padao na Goliji, Kopaoniku, Torniku...
Radio 021 pre 5 minutajoš 24 povezane

Zima zakucala na vrata u oktobru: Kiša, sneg i hladan vetar u Srbiji
Glas juga pre 1 satjoš 22 povezane

„Visok stepen pripravnosti u Nemačkoj“: Misteriozni dronovi iznad aerodroma u Minhenu
Danas pre 5 minutajoš 14 povezanih