Повезане вести

Богдановић: За капитена је веома тешка одлука да напусти тим

Богдановић: За капитена је веома тешка одлука да напусти тим

РТС 02.10.2025
Кошаркаш Лос Анђелес клиперса Богдан Богдановић каже да му је било тешко да напусти репрезентацију Србије током Европског првенства. Верује да би са националним тимом освојио златну медаљу да се није повредио већ у другом колу… »
Богдан Богдановић се враћа у форму

Богдан Богдановић се враћа у форму

Вести онлине 02.10.2025
Богдан Богдановић се полако али сигурно враћа у кошаркашки ритам, након повреде због које је морао да напусти Евробаскет. Богдановић је повредио задњу ложу у Риги због чега је морао раније у САД него што је то био план. Појавио… »
Богдан Богдановић отворио душу о дебаклу Србије: Да сам остао у Риги...

Богдан Богдановић отворио душу о дебаклу Србије: Да сам остао у Риги...

Курир 02.10.2025
Богдан Богдановић је отворено причао о Еуробаскету као и плановима за будућу сезону у дресу Лос Анђелес Клиперса. Са стезником преко целе десне ноге, радио је у темпу који обећава да ће бити максимално спреман до почетка нове НБА… »
Богдан Богдановић о Евробаскету: Да сам остао здрав и данас верујем…

Богдан Богдановић о Евробаскету: Да сам остао здрав и данас верујем…

Данас 02.10.2025
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић опоравља се од повреде задње ложе због које је током групне фазе завршио Европско првентво у Риги. Богдановић се налази на припремама ЛА Клиперса, али је неизвесно да… »
Богдан: Да се нисам повредио имали бисмо велике шансе за злато

Богдан: Да се нисам повредио имали бисмо велике шансе за злато

Спорт клуб 02.10.2025
Враћа се Богдан Богдановић тренинзима, медији у Америци јављају да "изгледа добро", али да иако носи стезник преко целе ноге делује да ће бити у потпуности спреман за почетак НБА сезоне. А Богдан и даље размишља о… »
Богдан Богдановић: "Да сам остао здрав..."

Богдан Богдановић: "Да сам остао здрав..."

Б92 02.10.2025
Богдан Богдановић се полако али сигурно враћа у кошаркашки ритам, након повреде због које је морао да напусти Евробаскет. Богдановић је повредио задњу ложу у Риги због чега је морао раније у САД него што је то био план. Појавио… »

Вести дана »