Povezane vesti
Siner: Ne želim da se poredim sa Đokovićem
Vesti online pre 10 sati
Što zbog sličnog načina igre, što zbog odličnih rezultata, Janika Sinera često porede sa Novakom Đokovićem. U Pekingu je posle osvojene titule, rekao da to ne želi. – Uvek kažem da, kada me poredite sa Novakom, da je on u različitoj kategoriji kada se… »
„Novak i ja nismo ista kategorija“: Siner upalio mašinu zbog jednog pitanja novinara, Đoković će ovo želeti da pročita…
Nova pre 14 sati
Od kada se pojavio na ATP nivou Janik Siner ne može da pobegne od poređenja sa Novakom Đokovićem. Čak i sada kada je četvorostruki grend slem šampion na momente deluje da ne može da izađe iz Novakove senke. Još jednom je pokazao da mu to pomalo i smeta… »
Janik Siner šmekerski govorio o Đokoviću! Italijan oduševio odgovorom na pitanje o Novaku: On je druga kategorija...
Kurir pre 15 sati
Italijan je u prestonici Kine osvojio 21. titulu u karijeri, a nakon toga je, još jednom, dobio poređenje sa Đokovićem. "Uvek kažem, kada me porede sa Novakom, da je on u različitoj kategoriji kada se uzme u obzir sve što je osvojio. Ja sam samo jedan… »
Siner priznao: "Novak i ja nismo ista kateogorija!"
Sportske.net pre 15 sati
Italijan Janik Siner juče je osvojio svoju novu ATP titulu. On je stigao do trofeja u kineskom Pekingu, a nakon ostvarenog uspeha jedna od neizbežnih tema bilo je i njegovo poređenje sa najboljim teniserom svih vremena Novakom Đokovićem. Siner je istakao… »
Siner: "Novak je druga kategorija"
B92 pre 15 sati
Janik Siner je i nakon osvajanja titule u Pekingu mogao da čuje komentare kako po stilu igre i rezultatima podseća na Novaka Đokovića. Italijan je još jednom ponovio da mu to nije cilj. "Uvek kažem da, kada me porede sa Novakom, da je on u različitoj… »
Ljudi, dosta je! Janik Siner začepio usta celom sveu, a tiče se Novaka Đokovića
Večernje novosti pre 15 sati
ITALIJANSKI teniser Janik Siner je osvojio turnir u Pekingu. FOTO: Tanjug/AP To je bila treća titula u 2025. godini koja i nije toliko uspešna kao recimo prethodna, pošto je prepustio prvo mesto na ATP listi Karlosu Alkarazu. Međutim, Kineze to nije… »
"Porediti Novaka i mene je besmisleno": Janik Siner rekao ono što nismo mogli da zamislimo
Mondo pre 16 sati
Italijanski teniser Janik Siner osvojio je turnir u Pekingu, što mu je treća titula u 2025. godini, a novinari su ga odmah posle finala pitali da li može da obori rekorde Novaka Đokovića. Znamo da je srpski teniser, najveći u istoriji, vlasnik gotovo… »
Vesti dana »

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Karlik Džons posle pobede u Evroligi progovorio o lančiću i zašto ga nosi: "To je znak sećanja na mog rođaka"
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane

Dodik nakon sastanka s Putinom: Rusija odbacuje mešanje stranaca u unutrašnje stvari u BiH
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana