Повезане вести

Да сам био здрав могли смо до злата – Богдановић о тешком тренутку у каријери: Жал је што сам морао да напустим тим

Да сам био здрав могли смо до злата – Богдановић о тешком тренутку у каријери: Жал је што сам морао да напустим тим

Дневник 02.10.2025
Кошаркаш Лос Анђелес Клиперса Богдан Богдановић изјавио је да му је било тешко да напусти репрезентацију Србије током Европског првенства. Богдановић се повредио током утакмице другог кола ЕП против Португалије, пошто је доживео… »
Богдановић: Да сам био здрав...

Богдановић: Да сам био здрав...

РТВ 02.10.2025
ЛОС АНЂЕЛЕС - Кошаркаш Лос Анђелес Клиперса Богдан Богдановић изјавио је да му је било тешко да напусти репрезентацију Србије током Европског првенства и додао да сматра да би са националним тимом освојио златну медаљу да се… »
Богдан и даље пати због Србије: Да сам остао...

Богдан и даље пати због Србије: Да сам остао...

Спутник 02.10.2025
Богдан Богдановиц́, српски кошаркаш, опоравља се од повреде коју је задобио на Евробаскету, а по први пут је и говорио о томе колико му је тешко пало што је морао да напусти репрезентацију. НБА се спрема за почетак нове сезоне… »
„Да се нисам повредио, имали бисмо шансу за злато“: Богдановић проговорио први пут после дебакла на Евробаскету, причао о…

„Да се нисам повредио, имали бисмо шансу за злато“: Богдановић проговорио први пут после дебакла на Евробаскету, причао о…

Нова 02.10.2025
Богдан Богдановић је проговорио по први пут о Евробаскету по одласку у САД где је са Лос Анђелес Клиперсима почео припреме за предстојећу НБА сезону. Капитен Србије и даље не може да избије из главе Евробаскет, али је најпре… »
Богдан још увек жали за евробаскетом: Да сам био здрав имали бисмо шансе за злато!

Богдан још увек жали за евробаскетом: Да сам био здрав имали бисмо шансе за злато!

Хот спорт 02.10.2025
И даље се опоравља од повреде! Богдан Богдановић још увек се опоравља од повреде задње ложе коју је задобио на недавно завршеном Евробаскету у Риги, а у међувремену је говорио о репрезентацији, том шампионату, својој повреди… »
Богдановић: Да није било повреде освојили бисмо злато (видео)

Богдановић: Да није било повреде освојили бисмо злато (видео)

Спортски журнал 02.10.2025
„Није дошло до потпуног кидања мишића“. Ел-Еј Клиперси се надају да ће њихов шутер бити спреман до почетка регуларне сезоне. Богдан Богдановић је у ограниченом режиму рада на старту кампа, али полако напредује. Богдановић је… »
Богдан није преболео Евробаскет: "Да сам био здрав имали бисмо велику шансу да освојимо злато!"

Богдан није преболео Евробаскет: "Да сам био здрав имали бисмо велику шансу да освојимо злато!"

Спортске.нет 02.10.2025
Кошаркашка репрезентација Србије доживела је дебакл на недавно завршеном Евробаскету у Риги. "Орлови" су на континентални шампионат стигли са огромним очекивањима и важили за првог фаворита на турниру, али је повреда капитена… »
Богдан Богдановић се опоравио од повреде: Осећам се спремно, идемо даље

Богдан Богдановић се опоравио од повреде: Осећам се спремно, идемо даље

Еуроневс 02.10.2025
Богдан Богдановић огласио се први пут по повратку у Америку. После изазовног лета које је обележила повреда на Еуробаскету, капитен репрезентације Србије и кошаркаш Лос Анђелес Клиперса, говорио је о опоравку, очекивањима за… »
Богдан Богдановић се јавио први пут после Еуробаскета: "Прво сам био уплашен, било ми је изузетно тешко"

Богдан Богдановић се јавио први пут после Еуробаскета: "Прво сам био уплашен, било ми је изузетно тешко"

Телеграф 02.10.2025
Кошаркаши Србије нису успели да се домогну медаље на недавно завршеном Еуробаскету у Риги, где су поражени у осмини финала од селекције Финске. Турнир је између осталог обележила и повреда Богдана Богдановића на мечу са… »
Капитен Србије више није могао да ћути: Богдан Богдановић проговорио о Евробаскету и повреди која је уништила све

Капитен Србије више није могао да ћути: Богдан Богдановић проговорио о Евробаскету и повреди која је уништила све

Вечерње новости 02.10.2025
СРБИЈА је доживела дебакл на Евробаскету, а "главни кривац" је Богдан Богдановић. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Након повреде капитена "орлова" све се срушило као кула од карата. Од главног фаворита Србија је преко ноћи пала на екипу… »
"Да сам остао - вероватно злато": Богдан Богдановић се већ опоравио од повреде

"Да сам остао - вероватно злато": Богдан Богдановић се већ опоравио од повреде

Мондо 02.10.2025
Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић повредио се на утакмици против Португала у групној фази Еуробаскета, тако да је за њега турнир завршен врло рано. Без његове помоћи, уз касније мање повреде и других кошаркаша… »

Вести дана »