Povezane vesti
Da sam bio zdrav mogli smo do zlata – Bogdanović o teškom trenutku u karijeri: Žal je što sam morao da napustim tim
Dnevnik pre 23 dana
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Bogdan Bogdanović izjavio je da mu je bilo teško da napusti reprezentaciju Srbije tokom Evropskog prvenstva. Bogdanović se povredio tokom utakmice drugog kola EP protiv Portugalije, pošto je doživeo rupturu mišića zadnje… »
Bogdanović: Da sam bio zdrav...
RTV pre 23 dana
LOS ANĐELES - Košarkaš Los Anđeles Klipersa Bogdan Bogdanović izjavio je da mu je bilo teško da napusti reprezentaciju Srbije tokom Evropskog prvenstva i dodao da smatra da bi sa nacionalnim timom osvojio zlatnu medalju da se nije povredio na… »
Bogdan i dalje pati zbog Srbije: Da sam ostao...
Sputnik pre 23 dana
Bogdan Bogdanović, srpski košarkaš, oporavlja se od povrede koju je zadobio na Evrobasketu, a po prvi put je i govorio o tome koliko mu je teško palo što je morao da napusti reprezentaciju. NBA se sprema za početak nove sezone, a i dalje ne znamo da li… »
„Da se nisam povredio, imali bismo šansu za zlato“: Bogdanović progovorio prvi put posle debakla na Evrobasketu, pričao o…
Nova pre 23 dana
Bogdan Bogdanović je progovorio po prvi put o Evrobasketu po odlasku u SAD gde je sa Los Anđeles Klipersima počeo pripreme za predstojeću NBA sezonu. Kapiten Srbije i dalje ne može da izbije iz glave Evrobasket, ali je najpre govorio o povredi tetive. „U… »
Bogdan još uvek žali za evrobasketom: Da sam bio zdrav imali bismo šanse za zlato!
Hot sport pre 23 dana
I dalje se oporavlja od povrede! Bogdan Bogdanović još uvek se oporavlja od povrede zadnje lože koju je zadobio na nedavno završenom Evrobasketu u Rigi, a u međuvremenu je govorio o reprezentaciji, tom šampionatu, svojoj povredi i predstojećoj sezoni sa… »
Bogdanović: Da nije bilo povrede osvojili bismo zlato (video)
Sportski žurnal pre 23 dana
„Nije došlo do potpunog kidanja mišića“. El-Ej Klipersi se nadaju da će njihov šuter biti spreman do početka regularne sezone. Bogdan Bogdanović je u ograničenom režimu rada na startu kampa, ali polako napreduje. Bogdanović je imao odličan početak… »
Bogdan nije preboleo Evrobasket: "Da sam bio zdrav imali bismo veliku šansu da osvojimo zlato!"
Sportske.net pre 23 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je debakl na nedavno završenom Evrobasketu u Rigi. "Orlovi" su na kontinentalni šampionat stigli sa ogromnim očekivanjima i važili za prvog favorita na turniru, ali je povreda kapitena Bogdana Bogdanovića u meču… »
Bogdan Bogdanović se oporavio od povrede: Osećam se spremno, idemo dalje
Euronews pre 23 dana
Bogdan Bogdanović oglasio se prvi put po povratku u Ameriku. Posle izazovnog leta koje je obeležila povreda na Eurobasketu, kapiten reprezentacije Srbije i košarkaš Los Anđeles Klipersa, govorio je o oporavku, očekivanjima za novu NBA sezonu i saradnji… »
Bogdan Bogdanović se javio prvi put posle Eurobasketa: "Prvo sam bio uplašen, bilo mi je izuzetno teško"
Telegraf pre 23 dana
Košarkaši Srbije nisu uspeli da se domognu medalje na nedavno završenom Eurobasketu u Rigi, gde su poraženi u osmini finala od selekcije Finske. Turnir je između ostalog obeležila i povreda Bogdana Bogdanovića na meču sa Portugalom zbog koje je on morao… »
Kapiten Srbije više nije mogao da ćuti: Bogdan Bogdanović progovorio o Evrobasketu i povredi koja je uništila sve
Večernje novosti pre 23 dana
SRBIJA je doživela debakl na Evrobasketu, a "glavni krivac" je Bogdan Bogdanović. FOTO: FIBA.Basketball Nakon povrede kapitena "orlova" sve se srušilo kao kula od karata. Od glavnog favorita Srbija je preko noći pala na ekipu koja će kasnije da bude… »
"Da sam ostao - verovatno zlato": Bogdan Bogdanović se već oporavio od povrede
Mondo pre 23 dana
Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović povredio se na utakmici protiv Portugala u grupnoj fazi Eurobasketa, tako da je za njega turnir završen vrlo rano. Bez njegove pomoći, uz kasnije manje povrede i drugih košarkaša, Srbija je doživela debakl… »
Vesti dana »
Tramp neće sastanak sa Putinom dok ne bude siguran o postizanju dogovora za Ukrajinu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp u Kataru otpočeo turneju po Aziji, u četvrtak sastanak sa Si Đinpingom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Stravična saobraćajna nesreća na novom Beogradu: Troje poginulih u sudaru dva automobila prvi snimak sa lica mesta
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih
(VIDEO) Pogledajte kako je Borusija Dortmund došla do pobede u nadoknadi vremena
Danas pre 8 satijoš 1 povezana