Povezane vesti

"Sve što je moje je moje, sve što je tvoje je moje": Suzana otkrila kako je podelila imovinu sa bogatim biznismenom

"Sve što je moje je moje, sve što je tvoje je moje": Suzana otkrila kako je podelila imovinu sa bogatim biznismenom

Mondo pre 27 minuta
Suzana Mančić nedavno je udala ćerku Teodoru, koja je sudnosno da izgovorila 23 godine starijem Miroslavu Talijanu. Mnogi su se pitali da li je njen izabranik biznismen Simeon Ocomokos prisustvovao venčanju, pošto nije viđen ni na jednoj fotografiji… »
Sve stavili na papir: Suzana Mančić nakon ćerkine svadbe progovorila o podeli imovine: "Kad do toga dođe nema svađe"

Sve stavili na papir: Suzana Mančić nakon ćerkine svadbe progovorila o podeli imovine: "Kad do toga dođe nema svađe"

Blic pre 2 sata
Voditeljka Suzana Mančić je u braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, a sada je progovorila o nasledstvu i podeli imovine. Pre nekoliko dana, ćerka Suzane Mančić, Teodora Kunić se udala za 23 godine starijeg generala. Miroslav Talijan, brigadni… »
Suzana Mančić i bogati grk podelili imovinu: Nakon ćerkine svadbe progovorila o podeli imovine - stavili na papir šta je čije…

Suzana Mančić i bogati grk podelili imovinu: Nakon ćerkine svadbe progovorila o podeli imovine - stavili na papir šta je čije…

Kurir pre 1 sat
Starija ćerka Suzane Mančić Teodora Kunić zavetovala se 23 godine starijem generalu Miroslavu Talijanu na večnu ljubav. O ljubavi je svojoj mezimici sigurno mogla da da savet, jer je ona pre malo više od deceniju našla ljubav za sva vremena i to sa… »
Suzana Mančić nakon ćerkine udaje, progovorila o podeli imovine sa moćnikom: “Što je tvoje, to je moje”

Suzana Mančić nakon ćerkine udaje, progovorila o podeli imovine sa moćnikom: “Što je tvoje, to je moje”

Telegraf pre 3 sata
U porodici Suzane Mančić pre nekoliko dana je organizivano slavlje i to zbog udaje njene ćerke Teodore Kunić koja se zavetovala 23 godine starijem generalu na večnu ljubav. O ljubavi je svojoj mezimici sigurno mogla da da savet, jer je ona pre malo više… »

Vesti dana »