Povezane vesti
Rođendan mi pada na najgori mogući dan u godini: Toga sam postala svesna tek kad sam odrasla, mnogi su se složili
Kurir 02.10.2025
Iskrena ispovest jedne putnice o problemima sa rođendanom koji pada 3. januara snažno je odjeknula internetom nakon što je na TikToku objavila video u kojem se požalila na postprazničnu letargiju koja taj dan čini „ najgorim u godini“ za slavlje. Njen… »
Ova devojka tvrdi da slavi rođendan na najgori datum u godini - i mnogi se slažu s njom!
Telegraf 02.10.2025
"Suprotnost prazničnoj euforiji" Video-ispovest jedne tiktokerke o “problemima sa rođendanom” je postala viralna i izazvala žustru diskusiju. Ona se požalila na postprazničnu letargiju zbog koje, kako smatra, njen rođendan pada na “najgori mogući datum u… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme za vikend: Smena sunca, tropskih temperatura i pljuskova
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 13 povezanih
"Ako to sutra ne bude njihov stav, neće im biti dobar dan" Amerikanci postavili ultimatum Irancima, dali im rok od 24 sata, odjekuju eksplozije blizu Teherana!
Kurir pre 45 minutajoš 14 povezanih
Danas Svetski dan stanovništva, Macura: Odgovor na demografske izazove edukacija mladih
RTV pre 36 minutajoš 4 povezane
Vukanović: Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše
Danas pre 46 minutajoš 4 povezane
Novi bilans: Broj poginulih u zemljotresima u Venecueli prešao 4.100
Radio 021 pre 11 minutajoš 7 povezanih