Povezane vesti
Rođendan mi pada na najgori mogući dan u godini: Toga sam postala svesna tek kad sam odrasla, mnogi su se složili
Kurir 02.10.2025
Iskrena ispovest jedne putnice o problemima sa rođendanom koji pada 3. januara snažno je odjeknula internetom nakon što je na TikToku objavila video u kojem se požalila na postprazničnu letargiju koja taj dan čini „ najgorim u godini“ za slavlje. Njen… »
Ova devojka tvrdi da slavi rođendan na najgori datum u godini - i mnogi se slažu s njom!
Telegraf 02.10.2025
"Suprotnost prazničnoj euforiji" Video-ispovest jedne tiktokerke o “problemima sa rođendanom” je postala viralna i izazvala žustru diskusiju. Ona se požalila na postprazničnu letargiju zbog koje, kako smatra, njen rođendan pada na “najgori mogući datum u… »
Vesti dana »
Evropski parlament usvojio izveštaj o Srbiji: Predstavio ga Tonino Picula, evo šta u njemu piše (video)
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Novinarka: Neki deportovani učestvovali u gušenju studentskih protesta; CRTA prepoznala "kvazi" posmatrače na izborima
N1 Info pre 59 minutajoš 65 povezanih
Uhapšen Beograđanin zbog sumnje na pranje novca, kod njega pronađeno 22.850 evra
N1 Info pre 24 minutajoš 59 povezanih