Povezane vesti

Majka Done Ares slomljena od bola: Otkrila da je prošla kroz pakao poslednjih osam godina

Majka Done Ares slomljena od bola: Otkrila da je prošla kroz pakao poslednjih osam godina

Telegraf pre 13 minuta
Ajka Kolaković se obratila Halidu Bešliću. Pre tačno osam godina, na današnji dan je preminula legendarna pevačica Dona Ares, nakon duge i teške borbe sa karcinomom pluća. Majka Done Ares, Ajka Kolaković, i dan-danas ne može da sakrije tugu zbog gubitka… »
"Moja vilo, gde pevaš najlepše pesme": Majka Done Ares se slomila od emocija na pomen pevačice: "Ljubav si bila i bićeš"

"Moja vilo, gde pevaš najlepše pesme": Majka Done Ares se slomila od emocija na pomen pevačice: "Ljubav si bila i bićeš"

Blic pre 5 sati
Pevačica Dona Ares preminula je na današnji dan pre osam godina nakon borbe sa teškom dijagnozom. Majka Done Ares Ajka Kolaković nije mogla da sakrije tugu zbog gubitka ćerke, a sada se oglasila povodom njene godišnjice. - Moja vila. Osam najtužnijih… »
Osam godina od smrti done Ares Kancer joj se vraćao tri puta, borila se do poslednjeg trenutka, a ovim rečima je tada najavila…

Osam godina od smrti done Ares Kancer joj se vraćao tri puta, borila se do poslednjeg trenutka, a ovim rečima je tada najavila…

Alo pre 5 sati
Tokom trogodišnje borbe o najtežim trenucima neretko je pisala na društvenim mrežama. Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je na današnji dan, 2. oktobra 2017. godine u 41. godini nakon teške bolesti. Naime, Dona Ares saznala je da boluje… »

Vesti dana »