Povezane vesti

Radojević: Još jedna provokacija Kurtija i odlazećeg gradonačelnika Atića, skinut znak koji svi Mitrovčani vole

Radojević: Još jedna provokacija Kurtija i odlazećeg gradonačelnika Atića, skinut znak koji svi Mitrovčani vole

Kurir pre 13 minuta
Radojević je rekao da je skinut znak koji svi Mitrovčani vole. „Ovo je još jedna u nizu provokacija kojom pokušavaju da destabilizuju naš grad. Pozivamo građane Severne Mitrovice da ostanu mirni, da ne nasedaju na provokacije i da svoju volju iskažu na… »
Umesto ćiriličnog natpisa “Volim Kosovsku Mitrovicu” postavljen kratki latinični sa zelenim srcem (video)

Umesto ćiriličnog natpisa “Volim Kosovsku Mitrovicu” postavljen kratki latinični sa zelenim srcem (video)

Politika pre 1 sat
Novi natpis postavljaju radnici privatne firme koji nisu želeli da daju izjave novinarima. Umesto ćiriličnog natpisa “Volim Kosovsku Mitrovicu”, koji je jutros uklonjen iz severnog dela tog grada, danas je postavljen novi, na kojem piše samo “Mitrovica”… »
Nova albanska provokacija u Kosovskoj Mitrovici

Nova albanska provokacija u Kosovskoj Mitrovici

Vesti online pre 1 sat
Lokalna vlast u severnom delu Kosovske Mitrovice, sastavljena mahom od Albanaca, uklonila je instalaciju „Volim Kosovsku Mitrovicu“, u bojama srpske zastave, ispisan ćirilicom, postavljen pre pet godina. Zamenili su ga latiničnim slovima „Mitrovica“ uz… »
"Sikter Vjosa" Petković zagrmeo: Sada im smeta i natpis Kosovska Mitrovica na ćirilici - ne još dugo

"Sikter Vjosa" Petković zagrmeo: Sada im smeta i natpis Kosovska Mitrovica na ćirilici - ne još dugo

Alo pre 2 sata
Umesto ćiriličnog natpisa "Volim Kosovsku Mitrovicu", koji je jutros uklonjen iz severnog dela tog grada, danas je postavljen novi, na kojem piše samo "Mitrovica", a povodom toga na mreži X se oglasio direktor Kancelarije za KiM Petar Petković. - Sikter… »
Kurtiju smeta ćirilica i sve srpsko! Znak ''Volim Kosovsku Mitrovicu'' zamenjen latiničnim slovima! (video)

Kurtiju smeta ćirilica i sve srpsko! Znak ''Volim Kosovsku Mitrovicu'' zamenjen latiničnim slovima! (video)

Alo pre 2 sata
Član Predsedništva Srpske liste i kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice Milan Radojević izjavio je danas da je uklanjanje natpisa "Volim Kosovsku Mitrovicu" još jedna provokacija režima Aljbina Kurtija i odlazećeg gradonačelnika sa ciljem da se… »
Petković: Sada im smeta i natpis Kosovska Mitrovica na ćirilici - ne još dugo

Petković: Sada im smeta i natpis Kosovska Mitrovica na ćirilici - ne još dugo

B92 pre 2 sata
Umesto ćiriličnog natpisa "Volim Kosovsku Mitrovicu", koji je jutros uklonjen iz severnog dela tog grada, danas je postavljen novi, na kojem piše samo "Mitrovica", a povodom toga na mreži Iks se oglasio direktor Kancelarije za KiM Petar Petković. "Sikter… »
"Na izborima da vratimo grad u Srpske ruke" Radojević: Uklanjanje natpisa provokacija Prištine

"Na izborima da vratimo grad u Srpske ruke" Radojević: Uklanjanje natpisa provokacija Prištine

Kurir pre 3 sata
Član Predsedništva Srpske liste i kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice Milan Radojević izjavio je danas da je uklanjanje natpisa "Volim Kosovsku Mitrovicu", koji je bio postavljen u severnom delu tog grada, još jedna provokacija režima Aljbina… »
"Još jedna provokacija Kurtijevog režima!" Radojević na lokaciji gde je skinut natpis "Ja volim Kosovsku Mitrovicu" (video)

"Još jedna provokacija Kurtijevog režima!" Radojević na lokaciji gde je skinut natpis "Ja volim Kosovsku Mitrovicu" (video)

Alo pre 4 sati
Povodom najnovije provokacije i skidanja simbola Kosovske Mitrovice, natpisa „Ja volim Kosovsku Mitrovicu“ oglasio je Milan Radojević, kandidat za gradonačelnika ispred Srpske liste koji je sa kandidatkinjama za odbornice obišao ovu lokaciju i poručio da… »
Radojević oštro osudio: "Još jedna provokacija Kurtijevog režima i odlazećeg gradonačelnika" FOTO/VIDEO

Radojević oštro osudio: "Još jedna provokacija Kurtijevog režima i odlazećeg gradonačelnika" FOTO/VIDEO

B92 pre 4 sati
Povodom najnovije provokacije i skidanja simbola Kosovske Mitrovice, natpisa "Ja volim Kosovsku Mitrovicu", oglasio se i kandidat za gradonačelnika ispred Srpske liste Milan Radojević. On je sa kandidatkinjama za odbornike obišao ovu lokaciju i poručio… »
Provokacija u Kosovskoj Mitrovici: Milan Radojević o skidanju natpisa "Ja volim Kosovsku Mitrovicu"

Provokacija u Kosovskoj Mitrovici: Milan Radojević o skidanju natpisa "Ja volim Kosovsku Mitrovicu"

Telegraf pre 4 sati
Povodom najnovije provokacije i skidanja simbola Kosovske Mitrovice, natpisa „Ja volim Kosovsku Mitrovicu“ oglasio se Milan Radojević, kandidat za gradonačelnika ispred Srpske liste koji je sa kandidatkinjama za odbornice obišao ovu lokaciju i poručio da… »

Vesti dana »