Povezane vesti
POKS: Kredit za nabavku oružja iz Izraela platiće građani dok u isto vreme poskupljuje struja
Beta 02.10.2025
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenio je da potpisivanjem ugovora sa Izraelom o nabavci naoružanja u vrednosti od skoro dve milijarde dolara, "režim dodatno izoluje Srbiju na međunarodnoj sceni, urušava ugled države i istovremeno zavlači ruku u… »
POKS: Kredit za nabavku oružja iz Izraela platiće građani dok u isto vreme poskupljuje struja
Radio sto plus 02.10.2025
U saopštenju su ocenili da će kredit za nabavku izraelskog naoružanja “na kraju platiti građani Srbije dok se istovremeno suočavaju sa rastom cena struje i goriva”. “Vlast u Beogradu deluje kao pion SAD. Evropske zemlje upravo masovno priznaju… »
Danas 02.10.2025
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenio je danas da potpisivanjem ugovora sa Izraelom o nabavci naoružanja u vrednosti od skoro dve milijarde dolara, „režim dodatno izoluje Srbiju na međunarodnoj sceni, urušava ugled države i istovremeno zavlači… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić se sastao sa timovima zaduženim za energetsku stabilnost
RTK pre 10 minutajoš 28 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 41 minutajoš 49 povezanih
U vazdušnim udarima Tajlanda na Kambodžu poginula četiri civila, ranjeno devet
Politika pre 51 minutajoš 32 povezane
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 2 satajoš 33 povezane
Luka Dončić otkrio ime svoje druge ćerke, pa nasmejao novinare: "Učiniće moj život paklenim..."
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih