Повезане вести
Човиц́: Волео бих да Пешиц́ и Копривица буду у Стручном савету
Спутник 02.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човиц́ изјавио је да је досадашњи селектор Светислав Пешиц́ много урадио за репрезентацију Србије. Човиц́ је подсетио да је Пешиц́у истекао уговор 30. септембра. Управни одбор… »
Шта Алимпијевић мора да уради да одведе Србију у Лос Анђелес
Спорт клуб 02.10.2025
Пред кошаркашком репрезентацијом Србије је нова ера. После неуспеха на Евробаскету у Риги, замењен је селектор, а “Орлови” крећу у поход на нове Олимпијске игре. На челу српске селекције је Душан Алимпијевић и нема сумње да је… »
Алимпијевићев уговор зависи од резултата – Човић говорио о промени на клупи „орлова“: Нисам ја сменио Пешића, причало се о…
Дневник 02.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је да је досадашњи селектор Светислав Пешић пуно урадио за репрезентацију Србије. Човић је подсетио да је Пешићу истекао уговор 30. септембра. Управни одбор КСС је… »
Небојша Човић отворено о избору новог селектора: У оптицају је било седам имена!
Хот спорт 02.10.2025
Чини се да је јавност задовољна овим потезом Кошаркашког савеза Србије. Након неуспеха на Европском првенству овог лета, Светислав Кари Пешић одлучио је да напусти кормило националног тима. Захвалност за све што је урадио за… »
Алимпијевић није ни сео на клупу, а већ може да устане са ње: Човић открио шокантне детаље уговора!
Хот спорт 02.10.2025
Постоје клаузуле! Након што је Светиславу Пешићу истекао уговор, кошаркашка репрезентација Србије добила је новог селектора. Душан Алимпијевић преузео је национални тим и потписао уговор који га на тој функцији везује до 2028… »
“Уговор са Алимпијевићем директно зависи од резултата репрезентације”
Спортски журнал 02.10.2025
“Уколико не прођу квалификације за Светско првенство, нема уговора”. Председник КСС Небојша Човић је рекао да одлазак Пешића са места селектора Србије није био изненадан, већ природна одлука. - Пошто је Пешић рекао да завршава… »
Човић: "Нисам сменио Пешића, Алимпијевић изабран између шест-седам кандидата"
Спортске.нет 02.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић данас је гостовао на телевизији "К1" и том приликом говорио о одласку досадашњег селектора репрезентације Светислава Пешића, те именовању Душана Алимпијевића за његовог… »
КСС убацио клаузулу - ево кад може да раскине уговор са Алимпијевићем
Б92 02.10.2025
Председник КСС Небојша Човић открио је детаље договора са Душаном Алимпијевићем за његово именовање на место селектора Србије. КСС је именовао Алимпијевића за новог селектора истог дана када је истекао уговор досадашњем… »
Човић о одласку из КСС: "Где да се повучем?"
Б92 02.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић прокоментарисао је позиве да се повуче са функције након неуспеха репрезентације на Евробаскету. Након приче о одласку Светислава Пешића, и сам Човић је добио питање о… »
Небојша Човић открио све детаље уговора новог селектора: "Душан Алимпијевић може да добије отказ ако..."
Телеграф 02.10.2025
Кошаркашка репрезентација Србије добила је новог селектора након одласка Светислава Пешића са те функције 30. септембра. У питању је актуелни тренер Бешикташа, Душан Алимпијевић, којем ће први задатак бити да одведе национални… »
Човић: Нисам ја сменио Пешића, Алимпијевићев уговор зависи од резултата
РТС 02.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић рекао је да је уговор са новим селектором Душаном Алимпијевићем потписан на три године, али да постоје тачке према којима нема уговора уколико се не прођу квалификације за… »
Човић: “Нисам ја сменио Пешића”
Вести онлине 02.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић изјавио је да је досадашњи селектор Светислав Пешић пуно урадио за репрезентацију Србије. Човић је подсетио да је Пешићу истекао уговор 30. септембра. Управни одбор КСС је пре… »
Човић о смени Пешића: Нисам ја то урадио!
Хот спорт 02.10.2025
„Нико не побеђује сваки дан.“ Председник КСС, Небојша Човић открио је за К1 телевизију да Пешић није смењен, већ му је уговор истекао те је зато отишао. Човић је подсетио да је Пешићу истекао уговор 30. септембра. – Нисам ја… »
Човић: Пешић је у последње четири године пуно урадио за репрезентацију
Спортски журнал 02.10.2025
“Нисам сменио селектора, већ је истекао уговор”. Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је данас да је досадашњи селектор Светислав Пешић пуно урадио за репрезентацију Србије. Човић је подсетио да је… »
"Нисам ја сменио светислава Пешића" Небојша Човић о промени на клупи Србије: Било је 6-7 кандидата! У уговору новог селектора…
Курир 02.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је данас да је досадашњи селектор Светислав Пешић пуно урадио за репрезентацију Србије. Човић је подсетио да је Пешићу истекао уговор 30. септембра. Управни одбор… »
Алимпијевић није био једини кандидат! Откривени детаљи уговора новог селектора Србије
Вечерње новости 02.10.2025
ДУШАН Алимпијевић није био једини кандидат за место селектора Србије. ФОТО: ЕПА То је открио први човек српске кошарке Небојша Човић. - Разговарало се о шест или седам имена. Нема потребе да помињем људе, али направљена је… »
Небојша Човић, објаснио ситуацију са бившим селектором: Нисам сменио Светислава Пешића
Еуроневс 02.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је данас да је досадашњи селектор Светислав Пешић пуно урадио за репрезентацију Србије. Човић је подсетио да је Пешићу истекао уговор 30. септембра. Управни одбор… »
"Није истина да је био једини кандидат": Човић објаснио све о уговору Алимпијевића пуном клаузула
Мондо 02.10.2025
Кошаркашки савез Србије (КСС) одлучио је да не продужи уговор са селектором Светиславом Пешићем и за његовог наследника изабран је млади Душан Алимпијевић, тренер Бешикташа. Гостујући на К1, председник КСС Небојша Човић истакао… »
Човић: "Нисам ја сменио Пешића"
Б92 02.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић изјавио је да је досадашњи селектор Светислав Пешић пуно урадио за репрезентацију Србије. Човић је подсетио да је Пешићу истекао уговор 30. септембра. Управни одбор КСС је пре… »
"Нисам ја сменио Пешића"! Небојша Човић "отворио очи" кошаркашкој Србији
Вечерње новости 02.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је данас да је досадашњи селектор Светислав Пешић пуно урадио за репрезентацију Србије. ФОТО: М. Вукадиновић Човић је подсетио да је Пешићу истекао уговор 30… »
Човић: Пешић је у последње четири године пуно урадио за репрезентацију Србије
Политика 02.10.2025
Нисам ја сменио Пешића, већ је њему истекао уговор, рекао је председник КСС. Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је данас да је досадашњи селектор Светислав Пешић пуно урадио за репрезентацију… »
"Нисам ја сменио Пешића": Небојша Човић проговорио о промени селектора, открио истину
Мондо 02.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић говорио је о промени на клупи селекције Србије. Након неуспеха наших кошаркаша на Еуробаскету дошло је до смене генерација на клупи - Светислава Пешића заменио је Душан… »
Вести дана »
Вучић из Париза: Са Макроном три сата о сарадњи, до 15. децембра потписујемо уговор за метро
ИндексОнлине пре 5 сатијош 6 повезаних
Ујутро хладно и магловито, током дана сунчано и топлије, температура до 18 степени
РТВ пре 4 минутајош 5 повезаних