Povezane vesti

Čović: Voleo bih da Pešić i Koprivica budu u Stručnom savetu

Čović: Voleo bih da Pešić i Koprivica budu u Stručnom savetu

Sputnik pre 5 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je da je dosadašnji selektor Svetislav Pešić mnogo uradio za reprezentaciju Srbije. Čović je podsetio da je Pešiću istekao ugovor 30. septembra. Upravni odbor KSS je pre dva dana za… »
Šta Alimpijević mora da uradi da odvede Srbiju u Los Anđeles

Šta Alimpijević mora da uradi da odvede Srbiju u Los Anđeles

Sport klub pre 7 sati
Pred košarkaškom reprezentacijom Srbije je nova era. Posle neuspeha na Evrobasketu u Rigi, zamenjen je selektor, a “Orlovi” kreću u pohod na nove Olimpijske igre. Na čelu srpske selekcije je Dušan Alimpijević i nema sumnje da je KSS tokom pregovora sa… »
Alimpijevićev ugovor zavisi od rezultata – Čović govorio o promeni na klupi „orlova“: Nisam ja smenio Pešića, pričalo se o…

Alimpijevićev ugovor zavisi od rezultata – Čović govorio o promeni na klupi „orlova“: Nisam ja smenio Pešića, pričalo se o…

Dnevnik pre 8 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je da je dosadašnji selektor Svetislav Pešić puno uradio za reprezentaciju Srbije. Čović je podsetio da je Pešiću istekao ugovor 30. septembra. Upravni odbor KSS je pre dva dana za novog… »
Nebojša Čović otvoreno o izboru novog selektora: U opticaju je bilo sedam imena!

Nebojša Čović otvoreno o izboru novog selektora: U opticaju je bilo sedam imena!

Hot sport pre 9 sati
Čini se da je javnost zadovoljna ovim potezom Košarkaškog saveza Srbije. Nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu ovog leta, Svetislav Kari Pešić odlučio je da napusti kormilo nacionalnog tima. Zahvalnost za sve što je uradio za našu zemlju, nije skrivao… »
Alimpijević nije ni seo na klupu, a već može da ustane sa nje: Čović otkrio šokantne detalje ugovora!

Alimpijević nije ni seo na klupu, a već može da ustane sa nje: Čović otkrio šokantne detalje ugovora!

Hot sport pre 10 sati
Postoje klauzule! Nakon što je Svetislavu Pešiću istekao ugovor, košarkaška reprezentacija Srbije dobila je novog selektora. Dušan Alimpijević preuzeo je nacionalni tim i potpisao ugovor koji ga na toj funkciji vezuje do 2028. godine. Time je jasno da… »
“Ugovor sa Alimpijevićem direktno zavisi od rezultata reprezentacije”

“Ugovor sa Alimpijevićem direktno zavisi od rezultata reprezentacije”

Sportski žurnal pre 10 sati
“Ukoliko ne prođu kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, nema ugovora”. Predsednik KSS Nebojša Čović je rekao da odlazak Pešića sa mesta selektora Srbije nije bio iznenadan, već prirodna odluka. - Pošto je Pešić rekao da završava kao trener, uradili smo… »
Čović: "Nisam smenio Pešića, Alimpijević izabran između šest-sedam kandidata"

Čović: "Nisam smenio Pešića, Alimpijević izabran između šest-sedam kandidata"

Sportske.net pre 11 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović danas je gostovao na televiziji "K1" i tom prilikom govorio o odlasku dosadašnjeg selektora reprezentacije Svetislava Pešića, te imenovanju Dušana Alimpijevića za njegovog naslednika na klupi "orlova"… »
KSS ubacio klauzulu - evo kad može da raskine ugovor sa Alimpijevićem

KSS ubacio klauzulu - evo kad može da raskine ugovor sa Alimpijevićem

B92 pre 11 sati
Predsednik KSS Nebojša Čović otkrio je detalje dogovora sa Dušanom Alimpijevićem za njegovo imenovanje na mesto selektora Srbije. KSS je imenovao Alimpijevića za novog selektora istog dana kada je istekao ugovor dosadašnjem Stevislavu Pešiću, a nakon što… »
Čović o odlasku iz KSS: "Gde da se povučem?"

Čović o odlasku iz KSS: "Gde da se povučem?"

B92 pre 11 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović prokomentarisao je pozive da se povuče sa funkcije nakon neuspeha reprezentacije na Evrobasketu. Nakon priče o odlasku Svetislava Pešića, i sam Čović je dobio pitanje o povlačenju sa funkcije prvog… »
Nebojša Čović otkrio sve detalje ugovora novog selektora: "Dušan Alimpijević može da dobije otkaz ako..."

Nebojša Čović otkrio sve detalje ugovora novog selektora: "Dušan Alimpijević može da dobije otkaz ako..."

Telegraf pre 11 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije dobila je novog selektora nakon odlaska Svetislava Pešića sa te funkcije 30. septembra. U pitanju je aktuelni trener Bešiktaša, Dušan Alimpijević, kojem će prvi zadatak biti da odvede nacionalni tim na Svetsko prvenstvo… »
Čović: Nisam ja smenio Pešića, Alimpijevićev ugovor zavisi od rezultata

Čović: Nisam ja smenio Pešića, Alimpijevićev ugovor zavisi od rezultata

RTS pre 12 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović rekao je da je ugovor sa novim selektorom Dušanom Alimpijevićem potpisan na tri godine, ali da postoje tačke prema kojima nema ugovora ukoliko se ne prođu kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i Olimpijske… »
Čović: “Nisam ja smenio Pešića”

Čović: “Nisam ja smenio Pešića”

Vesti online pre 12 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je da je dosadašnji selektor Svetislav Pešić puno uradio za reprezentaciju Srbije. Čović je podsetio da je Pešiću istekao ugovor 30. septembra. Upravni odbor KSS je pre dva dana za novog… »
Čović o smeni Pešića: Nisam ja to uradio!

Čović o smeni Pešića: Nisam ja to uradio!

Hot sport pre 12 sati
„Niko ne pobeđuje svaki dan.“ Predsednik KSS, Nebojša Čović otkrio je za K1 televiziju da Pešić nije smenjen, već mu je ugovor istekao te je zato otišao. Čović je podsetio da je Pešiću istekao ugovor 30. septembra. – Nisam ja smenio Pešića, već je njemu… »
Čović: Pešić je u poslednje četiri godine puno uradio za reprezentaciju

Čović: Pešić je u poslednje četiri godine puno uradio za reprezentaciju

Sportski žurnal pre 12 sati
“Nisam smenio selektora, već je istekao ugovor”. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je danas da je dosadašnji selektor Svetislav Pešić puno uradio za reprezentaciju Srbije. Čović je podsetio da je Pešiću istekao ugovor 30… »
"Nisam ja smenio svetislava Pešića" Nebojša Čović o promeni na klupi Srbije: Bilo je 6-7 kandidata! U ugovoru novog selektora…

"Nisam ja smenio svetislava Pešića" Nebojša Čović o promeni na klupi Srbije: Bilo je 6-7 kandidata! U ugovoru novog selektora…

Kurir pre 12 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je danas da je dosadašnji selektor Svetislav Pešić puno uradio za reprezentaciju Srbije. Čović je podsetio da je Pešiću istekao ugovor 30. septembra. Upravni odbor KSS je pre dva dana za… »
Alimpijević nije bio jedini kandidat! Otkriveni detalji ugovora novog selektora Srbije

Alimpijević nije bio jedini kandidat! Otkriveni detalji ugovora novog selektora Srbije

Večernje novosti pre 12 sati
DUŠAN Alimpijević nije bio jedini kandidat za mesto selektora Srbije. FOTO: EPA To je otkrio prvi čovek srpske košarke Nebojša Čović. - Razgovaralo se o šest ili sedam imena. Nema potrebe da pominjem ljude, ali napravljena je detaljna analiza i… »
Nebojša Čović, objasnio situaciju sa bivšim selektorom: Nisam smenio Svetislava Pešića

Nebojša Čović, objasnio situaciju sa bivšim selektorom: Nisam smenio Svetislava Pešića

Euronews pre 13 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je danas da je dosadašnji selektor Svetislav Pešić puno uradio za reprezentaciju Srbije. Čović je podsetio da je Pešiću istekao ugovor 30. septembra. Upravni odbor KSS je pre dva dana za… »
"Nije istina da je bio jedini kandidat": Čović objasnio sve o ugovoru Alimpijevića punom klauzula

"Nije istina da je bio jedini kandidat": Čović objasnio sve o ugovoru Alimpijevića punom klauzula

Mondo pre 13 sati
Košarkaški savez Srbije (KSS) odlučio je da ne produži ugovor sa selektorom Svetislavom Pešićem i za njegovog naslednika izabran je mladi Dušan Alimpijević, trener Bešiktaša. Gostujući na K1, predsednik KSS Nebojša Čović istakao je da nije smenio Pešića… »
Čović: "Nisam ja smenio Pešića"

Čović: "Nisam ja smenio Pešića"

B92 pre 13 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je da je dosadašnji selektor Svetislav Pešić puno uradio za reprezentaciju Srbije. Čović je podsetio da je Pešiću istekao ugovor 30. septembra. Upravni odbor KSS je pre dva dana za novog… »
"Nisam ja smenio Pešića"! Nebojša Čović "otvorio oči" košarkaškoj Srbiji

"Nisam ja smenio Pešića"! Nebojša Čović "otvorio oči" košarkaškoj Srbiji

Večernje novosti pre 12 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je danas da je dosadašnji selektor Svetislav Pešić puno uradio za reprezentaciju Srbije. FOTO: M. Vukadinović Čović je podsetio da je Pešiću istekao ugovor 30. septembra. Upravni odbor KŠ… »
Čović: Pešić je u poslednje četiri godine puno uradio za reprezentaciju Srbije

Čović: Pešić je u poslednje četiri godine puno uradio za reprezentaciju Srbije

Politika pre 12 sati
Nisam ja smenio Pešića, već je njemu istekao ugovor, rekao je predsednik KSS. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je danas da je dosadašnji selektor Svetislav Pešić puno uradio za reprezentaciju Srbije. Čović je podsetio da… »
"Nisam ja smenio Pešića": Nebojša Čović progovorio o promeni selektora, otkrio istinu

"Nisam ja smenio Pešića": Nebojša Čović progovorio o promeni selektora, otkrio istinu

Mondo pre 13 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović govorio je o promeni na klupi selekcije Srbije. Nakon neuspeha naših košarkaša na Eurobasketu došlo je do smene generacija na klupi - Svetislava Pešića zamenio je Dušan Alimpijević. On će debitovati… »

Vesti dana »