Повезане вести
Пробудио ме лавеж и бука, а кад сам изашао призор је био застрашујући Медведи и пси луталице праве хаос у селима код Прибоја…
Ало пре 21 дана
Све учесталији напади дивљих и напуштених животиња унели су страх и несигурност међу сточаре на територији општине Прибој, а само ових дана велика штета причињена је на три пољопривредна газдинства. У селу Булићи медведи су… »
Зорана из Прибоја је пробудио лавеж паса, кад је изашао у двориште, побелео је од страха од призора - ништа није могло да га…
Блиц пре 21 дана
Све учесталији напади дивљих и напуштених животиња унели су страх и несигурност међу сточаре на територији општине Прибој, а само ових дана велика штета причињена је на три пољопривредна газдинства. У селу Булићи медведи су… »
Медведи и пси луталице у крвавом походу по селима код Прибоја За само неколико дана заклали 17 оваца и јагњади
Дневник пре 21 дана
ПРИБОЈ: Све учесталији напади дивљих и напуштених животиња унели су страх и несигурност међу сточаре на територији општине Прибој, а само ових дана велика штета причињена је на три пољопривредна газдинства. У селу Булићи… »
Пробудио га лавеж пса, кад је изашао угледао застрашујућ призор: Шта је убило 17 оваца и јагњади код Прибоја?
Телеграф пре 21 дана
Пробудио ме лавеж и бука, а кад сам изашао призор је био застрашујући: Медведи и пси луталице праве хаос у селима код Прибоја…
РИНА пре 22 дана
Пробудио ме лавеж и бука, а кад сам изашао призор је био застрашујући: Медведи и пси луталице праве хаос у селима код Прибоја - за само неколико дана заклали 17 оваца и јагњади (ФОТО) Прибој – Све учесталији напади дивљих и… »
Пробудио ме лавеж и бука, а кад сам изашао призор је био застрашујући: Медведи и пси луталице праве хаос у селима код Прибоја…
РИНА пре 21 дана
Пробудио ме лавеж и бука, а кад сам изашао призор је био застрашујући: Медведи и пси луталице праве хаос у селима код Прибоја - за само неколико дана заклали 17 оваца и јагњади (ФОТО) Прибој – Све учесталији напади дивљих и… »
Медведи и пси луталице нападају стоку у прибојским селима – мештани у страху
Глас Западне Србије пре 22 дана
У селу Булићи медведи су упали у шталу Зорана Комарице и усмртили пет оваца, док је страдала и једна кошница пчела. „Призор је био страшан, врата од штале била су разваљена, а овце заклане. Остао сам без скоро целе производње… »
Вести дана »
Расту цене горива: Евродизел 193 динара, бензин 177 динара за литар
Сербиан Невс Медиа пре 40 минутајош 33 повезане
Радимо на заобилажењу санкција САД-а руским нафтним компанијама, рекао Орбан
Слободна Европа пре 2 сатајош 38 повезаних
Од овог дана стабилизација времена: Огласио се РХМЗ, познато какав викенд је пред нама
Телеграф пре 40 минутајош 27 повезаних