Повезане вести

“Бунт” је нови глас отпора: Нишки студенти објавили сингл “Нисам сам” као музички манифест протеста (ВИДЕО)

“Бунт” је нови глас отпора: Нишки студенти објавили сингл “Нисам сам” као музички манифест протеста (ВИДЕО)

Сербиан Невс Медиа 02.10.2025
Ниш је добио нови глас отпора – студентски бенд Бунт, настао из жеље да се протестима који су обележили протеклих 11 месеци, пружи додатни подстицај кроз уметничку и музичку подршку. Тај бенд чини дванаесторо студената нишких… »
Сингл „Нисам сам“: Нишки студентски бенд „Бунт“ поручује да се борба наставља

Сингл „Нисам сам“: Нишки студентски бенд „Бунт“ поручује да се борба наставља

Време 02.10.2025
Идеја о бенду "Бунт" родила се из жеље да се вишемесечним протестима, који су обележили протеклих непуних годину дана, пружи додатни подстицај кроз уметничку и музичку подршку. Дванаесторо студената нишких факултета окупљених у… »
Нишки студенти песмом „Нисам сам“ шаљу јасну поруку да се борба наставља на улици и кроз уметност

Нишки студенти песмом „Нисам сам“ шаљу јасну поруку да се борба наставља на улици и кроз уметност

Јужне вести 02.10.2025
Ниш је добио нови глас отпора, Бунт, коју чини дванаесторо студената нишких факултета, објавила је свој први сингл Нисам сам. Ова песма је директан одговор на протесте који трају тачно 11 месеци, претварајући борбу на улицама у… »

Вести дана »