Povezane vesti
“Bunt” je novi glas otpora: Niški studenti objavili singl “Nisam sam” kao muzički manifest protesta (VIDEO)
Serbian News Media pre 7 sati
Niš je dobio novi glas otpora – studentski bend Bunt, nastao iz želje da se protestima koji su obeležili proteklih 11 meseci, pruži dodatni podsticaj kroz umetničku i muzičku podršku. Taj bend čini dvanaestoro studenata niških fakulteta koji su objavili… »
Singl „Nisam sam“: Niški studentski bend „Bunt“ poručuje da se borba nastavlja
Vreme pre 10 sati
Ideja o bendu "Bunt" rodila se iz želje da se višemesečnim protestima, koji su obeležili proteklih nepunih godinu dana, pruži dodatni podsticaj kroz umetničku i muzičku podršku. Dvanaestoro studenata niških fakulteta okupljenih u grupu Bunt, objavilo je… »
Niški studenti pesmom „Nisam sam“ šalju jasnu poruku da se borba nastavlja na ulici i kroz umetnost
Južne vesti pre 15 sati
Niš je dobio novi glas otpora, Bunt, koju čini dvanaestoro studenata niških fakulteta, objavila je svoj prvi singl Nisam sam. Ova pesma je direktan odgovor na proteste koji traju tačno 11 meseci, pretvarajući borbu na ulicama u muzički manifest. Kroz… »
Vesti dana »

Zvezda na skeneru Kurira Vasilije Kostov je položio ispit, bio je najbolji: Naivni Učena i kiks Seola skupo koštali crveno-bele
Kurir pre 13 minutajoš 7 povezanih

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 13 minutajoš 1 povezana