Povezane vesti

Sve mi je manje žao što nemam više dece… Željko Šašić o ćerki Sofiji i roditeljstvu

Sve mi je manje žao što nemam više dece… Željko Šašić o ćerki Sofiji i roditeljstvu

Svet & Skandal 02.10.2025
Željko Šašić o ćerki Sofiji, koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović, retko javno govori, ali kada to uradi – njegove reči izazovu veliku pažnju. U jednoj emisiji pevač je iskreno progovorio o roditeljstvu, nedoumici da li je trebalo da ima više dece… »
"Ne viđam se sa ćerkom": Željko Šašić otkrio u kakvom je odnosu sa Sofijom: "Ona je jedno veliko dete"

"Ne viđam se sa ćerkom": Željko Šašić otkrio u kakvom je odnosu sa Sofijom: "Ona je jedno veliko dete"

Blic 02.10.2025
Željko Šašić ima ćerku Sofiju koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović. Njih dvoje ranije nisu bili u dobrim odnosima, ali su se vremenom "kockice posložile", pa su izgladili odnose. Željko Šašić se sada pohvalio da je u sjajnim odnosima sa naslednicom… »
"Sofija toliko radi da se ni ne viđamo" Željko Šašić o svojoj naslednici, priznao da li mu je žao što nema više dece

"Sofija toliko radi da se ni ne viđamo" Željko Šašić o svojoj naslednici, priznao da li mu je žao što nema više dece

Kurir 02.10.2025
Željko Šašić iz braka sa Sonjom Vuksanović dobo je ćerku Sofiju sa kojom je svojevremeno zakopao ratne sekire i izgradio fin i zdrav odnos. Pevač je nedavno u jednoj emisiji otkrio da li mu je žao što nema više dece. - Kada sam bio mlađi, bilo mi je žao… »

Vesti dana »