Povezane vesti
“Ne zovi me više, idem posle godinu dana” Nataša Bekvalac dobila šokantnu poruku od njega, objavila odmah
Telegraf 02.10.2025
Pevačica Nataša Bekvalac objavila je prepisku sa svojim saradnikom i izazvala smeh. Naime, Nataša Bekvalac završila je snimanje šestog studijskog albuma, a prema rečima njenog saradnika čeka nas spektakl. Natašin saradnik, sa kojim je radila na novom… »
(Foto) "ne zovi me više": Nataša Bekvalac objavila poruke koje su joj stigle, ovome se nije nadala: "Otkud sad ovo?!"
Blic 02.10.2025
Pevačica Nataša Bekvalac objavila je prepisku sa svojim saradnikom i izazvala smeh. Naime, Nataša Bekvalac završila je snimanje šestog studijskog albuma, a prema rečima njenog saradnika čeka nas spektakl. Natašin saradnik, sa kojim je radila na novom… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Jaćimovićima i Dijani Hrki
NoviSad.com pre 2 satajoš 31 povezana
Poginulo svih 20 članova posade u padu turskog vojnog aviona, Erdogan izrazio saučešće
RTV pre 5 satijoš 37 povezanih
Studenti u blokadi i Dijana Hrka: Simbioza ili uzurpacija pokreta i stvaranje kulta ličnosti?
Kurir pre 3 satajoš 43 povezane
Petrušev prvi put protiv Zvezde: Nije mi bilo svejedno, par puta sam ostao bez daha...
Kurir pre 33 minutajoš 86 povezanih