Povezane vesti

Tamara Kalinić zablistala na bilbordu u Los Anđelesu: Na ruci joj sat od 176.000 evra FOTO

Tamara Kalinić zablistala na bilbordu u Los Anđelesu: Na ruci joj sat od 176.000 evra FOTO

Nova 02.10.2025
Srpska influenserk Tamara Kalinić osvanula je na bilbordu u Los Anđelesu. Tamara Kalinić je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila vest da je postigla ono o čemu mnoge javne ličnosti maštaju. Naime, njeno lice krasi čuveni Sunset Boulevard u Los… »
Tamara Kalinić na bilbordu u Los Anđelesu: Lik najpoznatije Srpkinje zasijao na čuvenom Sanset bulevaru, evo šta ona kaže

Tamara Kalinić na bilbordu u Los Anđelesu: Lik najpoznatije Srpkinje zasijao na čuvenom Sanset bulevaru, evo šta ona kaže

Blic 02.10.2025
Najpoznatija srpska influenserka Tamara Kalinić, koja je promoter najprestižnijih svetskih brendova u svetu, sada je osvanula na bilbordu čuvenog bulevara Sanset u Los Anđelesu. Poznavaoci Holivuda i Beverli Hilsa znaju koliko je teško postići toliki… »
"Mama, tata, ja sam na bilbordu": Lice Tamare Kalinić osvanulo na zgradi, zbog ovoga je dobila milione u zlatu

"Mama, tata, ja sam na bilbordu": Lice Tamare Kalinić osvanulo na zgradi, zbog ovoga je dobila milione u zlatu

Mondo 02.10.2025
Najpoznatija Srpkinja Tamara Kalinić, supruga italijanskog moćnika i lepotica koja zaseni i holivudske zvezde kada se pojavi na crvenom tepihu, oglasila se na Instagramu kako bi otkrila da je njeno lice osvanulo na čuvenom Sanset bulevaru u Los Anđelesu… »

Vesti dana »