Povezane vesti

"Sad bi te moj muž izuo i lizao ti prst po prst" Skandal u emisiji u kojoj su Goca Tržan i Ceca Ražnatović, palo priznanje!

"Sad bi te moj muž izuo i lizao ti prst po prst" Skandal u emisiji u kojoj su Goca Tržan i Ceca Ražnatović, palo priznanje!

Alo pre 10 sati
Haos pred kamerama. Goca Tržan je nedavno prešla na Blic televiziju, a pripremila je potpuno drugačiju emisiju. U prvoj emisiji pod nazivom "Šou stoperka" ugostila je Cecu Ražnatović, a pevačice su napravile haos u studiju. - Pokušavaću da budem šou… »
“Ju, daleko bilo” Ceca se zgrozila komentarom Goce Tražan, odmah joj uzvratila: Ona pomenula Rašu!

“Ju, daleko bilo” Ceca se zgrozila komentarom Goce Tražan, odmah joj uzvratila: Ona pomenula Rašu!

Telegraf pre 10 sati
Goca Tržan dala je otkaz kod Joksimovića i prešla na drugu televiziju gde je dobila svoju emisiju u kojoj je ugostila Cecu Ražnatović. Ceca i Goca su se dobro zabavile, ali i uspele jedna drugu da šokiraju. - Nas dve smo bile bujnije u poprsju, u… »
"Sad bi te moj muž izuo i lizao ti prst po prst": Goca Tržan iznenadila Cecu Ražnatović priznanjem u emisiji: Sutra kreće…

"Sad bi te moj muž izuo i lizao ti prst po prst": Goca Tržan iznenadila Cecu Ražnatović priznanjem u emisiji: Sutra kreće…

Blic pre 11 sati
Goca Tržan pripremila je potpuno novu emisiju koja će vas zakucati kraj malih ekrana. Pevačica i TV lice donosi mnogo zabave i smeha, a njeni gosti će ogoliti dušu o temama o kojima do sada nisu pričali. Ukoliko tragate za pravim osveženjem na malim… »

Vesti dana »