Povezane vesti

"Sad bi te moj muž izuo i lizao ti prst po prst" Skandal u emisiji u kojoj su Goca Tržan i Ceca Ražnatović, palo priznanje!

"Sad bi te moj muž izuo i lizao ti prst po prst" Skandal u emisiji u kojoj su Goca Tržan i Ceca Ražnatović, palo priznanje!

Alo 02.10.2025
Haos pred kamerama. Goca Tržan je nedavno prešla na Blic televiziju, a pripremila je potpuno drugačiju emisiju. U prvoj emisiji pod nazivom "Šou stoperka" ugostila je Cecu Ražnatović, a pevačice su napravile haos u studiju. - Pokušavaću da budem šou… »
“Ju, daleko bilo” Ceca se zgrozila komentarom Goce Tražan, odmah joj uzvratila: Ona pomenula Rašu!

“Ju, daleko bilo” Ceca se zgrozila komentarom Goce Tražan, odmah joj uzvratila: Ona pomenula Rašu!

Telegraf 02.10.2025
Goca Tržan dala je otkaz kod Joksimovića i prešla na drugu televiziju gde je dobila svoju emisiju u kojoj je ugostila Cecu Ražnatović. Ceca i Goca su se dobro zabavile, ali i uspele jedna drugu da šokiraju. - Nas dve smo bile bujnije u poprsju, u… »
"Sad bi te moj muž izuo i lizao ti prst po prst": Goca Tržan iznenadila Cecu Ražnatović priznanjem u emisiji: Sutra kreće…

"Sad bi te moj muž izuo i lizao ti prst po prst": Goca Tržan iznenadila Cecu Ražnatović priznanjem u emisiji: Sutra kreće…

Blic 02.10.2025
Goca Tržan pripremila je potpuno novu emisiju koja će vas zakucati kraj malih ekrana. Pevačica i TV lice donosi mnogo zabave i smeha, a njeni gosti će ogoliti dušu o temama o kojima do sada nisu pričali. Ukoliko tragate za pravim osveženjem na malim… »

Vesti dana »

Denver srušio Sakramento - Jokić dominirao

Denver srušio Sakramento - Jokić dominirao

Euronews pre 27 minutajoš 41 povezana
Fokus vodi do pobede

Fokus vodi do pobede

Politika pre 27 minutajoš 34 povezane
Kakvo nas vreme danas očekuje?

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Nedeljnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Srbija traga za novim izvorima energije

Srbija traga za novim izvorima energije