Повезане вести
Воша "блиндирала" Ђокановића: "Испунио сам дечачки сан, у дресу Војводине мислим само на победу!"
Спортске.нет 02.10.2025
Млади нападач Дамјан Ђокановић (17) потписао је трогодишњи уговор са Војводином, који ће важити до лета 2028. године, саопштио је новосадски клуб. Ђокановић је дете Војводине и прошао је све млађе категорије, важи за једног од… »
Ђокановићу уговор до 2028.
Спортски журнал 02.10.2025
Дамјан потписао уговор са Војводином. Нападач Дамјан Ђокановић (17), потписао је уговор са Војводином до лета 2028. године, чиме је, по властитом признању, остварио дечачке снове. Ђокановић је дете Новосађана, прошао је све… »
Испунио сам сан с мојом Војводином – Дамјан Ђокановић прижељкује шансу против Партизана: Сада идем по победе и голове
Дневник 02.10.2025
Пут ФК Војводина је кристално јасан. Јачање сопствене омладинске школе и прављење тима где ће главну реч имати они који су пролили литре зноја у Спортском центру “Вујадин Бошков”. Један од најперспективнијих фудбалера из… »
Вести дана »
Судије и тужиоци протестовали испред Уставног суда због политичких притисака
Време пре 6 сатијош 23 повезане
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 5 сатијош 34 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Ало пре 1 сатјош 51 повезана
Норис: "Невероватан је осећај освојити титулу, желим да уживам"
Спортске.нет пре 3 сатајош 47 повезаних