Povezane vesti

Voša "blindirala" Đokanovića: "Ispunio sam dečački san, u dresu Vojvodine mislim samo na pobedu!"

Voša "blindirala" Đokanovića: "Ispunio sam dečački san, u dresu Vojvodine mislim samo na pobedu!"

Sportske.net pre 5 sati
Mladi napadač Damjan Đokanović (17) potpisao je trogodišnji ugovor sa Vojvodinom, koji će važiti do leta 2028. godine, saopštio je novosadski klub. Đokanović je dete Vojvodine i prošao je sve mlađe kategorije, važi za jednog od najtalentovanijih napadača… »
Đokanoviću ugovor do 2028.

Đokanoviću ugovor do 2028.

Sportski žurnal pre 10 sati
Damjan potpisao ugovor sa Vojvodinom. Napadač Damjan Đokanović (17), potpisao je ugovor sa Vojvodinom do leta 2028. godine, čime je, po vlastitom priznanju, ostvario dečačke snove. Đokanović je dete Novosađana, prošao je sve mlađe kategorije, a ove… »
Ispunio sam san s mojom Vojvodinom – Damjan Đokanović priželjkuje šansu protiv Partizana: Sada idem po pobede i golove

Ispunio sam san s mojom Vojvodinom – Damjan Đokanović priželjkuje šansu protiv Partizana: Sada idem po pobede i golove

Dnevnik pre 9 sati
Put FK Vojvodina je kristalno jasan. Jačanje sopstvene omladinske škole i pravljenje tima gde će glavnu reč imati oni koji su prolili litre znoja u Sportskom centru “Vujadin Boškov”. Jedan od najperspektivnijih fudbalera iz omladinske škole, Damjan… »

Vesti dana »