Повезане вести
Певачици Новак Ђоковић помогао да среди живот: "Снага се удвостручила, имунитет појачао, смршала сам 20 кг"
Мондо 02.10.2025
Нина Бадрић никада није изгледала лепше и свежије, а за то није заслужан само нови имиџ, односно фризура. Певачица открива да сада има јеловник од којег се осећа као никад до сада. Нина Бадрић на Инстаграму понекад подели пример… »
"Од кад не једем месо, препородила сам се": Певачица напунила 53 године, а изгледа доста млађе: Тврди да је за све заслужан…
Блиц 02.10.2025
Нина Бадрић никада није изгледала лепше и свежије, а за то није заслужан само нови имиџ, односно фризура. Певачица открива да сада има јеловник од којег се осећа као никад до сада. Нина Бадрић на Инстаграму понекад подели пример… »
„Десиле су се велике промене у мом организму“: Ово је јеловник Нине Бадрић, захваљујући ком има витку фигуру
Нова 02.10.2025
Певачица Нина Бадрић открила је тајну свог изгледа Нина Бадрић важи за једну од најзгоднијих певачица на нашим просторима, а једном приликом је открила и какву исхрану практикује. Наиме, она је из јеловника избацила месо, а… »
Вести дана »
Европљани инсистирају на доради Трумповог мировног плана за Украјину
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 87 повезаних
Вучић: Разговарао сам са Американцима о НИС-у, за 48 сати више информација
Еуроневс пре 2 сатајош 26 повезаних
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији и снежне падавине у Хрватској 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 1 сатјош 25 повезаних
Нова.рс: Младић који је упуцан на Новом Београду вођа навијача Партизана
Н1 Инфо пре 4 минутајош 45 повезаних