Povezane vesti
Mina Vrbaški u drugom stanju? Uplakala se obratila čelnicima Pinka, nova drama u Eliti 9
Mondo pre 1 sat
Učesnica aktuelne sezone „Elite 9“ Mina Vrbaški izrazila je sumnju da bi mogla biti trudna. Ona je od produkcije zatražila test za trudnoću, želeći da proveri da li su njene pretpostavke tačne Kako je sama ispričala, već danima se suočava sa mučninama… »
Mina Vrbaški traži test za trudnoću! Plače kao kiša: "Kasni mi već dugo..." Za produkciju ima jednu molbu
Kurir pre 1 sat
Mina Vrbaški, učesnica rijalitija " Elita 9", tražila je od produkcije test za trudnoću, jer sumnja da je ostala u drugom stanju. Mina Vrbaški danima ima mučnine, pojačanu potrebu za hranom i bole je zubi, pa je u Rajskom vrtu od Drveta mudrosti… »
Traži test za trudnoću! Mina Vrbaški plače na sav glas: "Muka mi je danima, kasni mi ciklus"
Alo pre 1 sat
Mina je u Rajski vrt došla uplakana, a onda priznala kako se oseća. Mina Vrbaški je od produkcije tražila test za trudnoću, budući da već danima sumnja da je u drugom stanju. Kako je otkrila, ima mučnine, pojačanu potrebu za hranom i bole je zubi, pa je… »
Mina Vrbaški produkciji tražila test za trudnoću: Plače kao kiša i ima jedan zahtev: "Danima mi je muka"
Blic pre 2 sata
Aktuelna učesnica "Elite 9" Mina Vrbaški sumnja da je u drugom stanju. Mina Vrbaški tražila je od produkcije test za trudnoću, kako bi proverila da li su njene sumnje opravdane. Kako je rekla, danima ima mučnine, pojačan apetit i zubobolju. Ona je u… »
Mina Vrbaški kuka na sav glas, traži test za trudnoću! Oseća ove simptome: "Nije mi dobro..."
Telegraf pre 2 sata
Mina Vrbaški, učesnica rijalitija "Elita 9", tražila je od produkcije test za trudnoću, jer sumnja da je ostala u drugom stanju. Kako je i sama rekla, danima ima mučnine, pojačanu potrebu za hranom i bole je zubi, pa je u Rajskom vrtu od Drveta mudrosti… »
Vesti dana »

Advokatica o napadu na studenta: „Ne mogu da poverujem u priču da se incident ne vidi na kamerama“
Nedeljnik pre 4 satijoš 12 povezanih

Zaharova: Rusija i Srbija razgovaraju sa SAD o rešavanju pitanja sankcija NIS-u
RTV pre 5 satijoš 17 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 71 povezana