Povezane vesti
"Preti da će da me zapali sa ženom i petoro dece": Mustafa kojem je pomogla Marija Šerifović ponovo u problemu
Mondo 02.10.2025
Priča momka iz Zenice, Mustafe Hrustića, koji je živeo ispod mosta tokom leta 2023. godine, dirnula je ceo Balkan, kao i Mariju Šerifović koja mu je pomogla. Nedugo potom se oglasila gazdarica stana koji mu je Marija Šerifović platila unapred i otkrila… »
“Preti da će da me zapali sa ženom i petoro dece”: Sećate se Mustafe kojem je Marija pomogla, ima novi problem
Telegraf 02.10.2025
Priča momka iz Zenice, Mustafe Hrustić, koji je živeo ispod mosta tokom leta 2023. godine, dirnula je ceo Balkan, kao i Mariju Šerifović koja mu je pomogla. Iako je tada nastao neverovatan hajp oko njega, Mustafa se povukao i oženio. Do sada je dobio… »
Vesti dana »
"Moj prijatelj i čovek koji mi je velika inspiracija": Đoković se rastužio kad je čuo Barbarine reči
Mondo pre 13 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza i upozorenja za Srbiju: ledena kiša, poledica i jak vetar tokom vikenda
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 34 povezane
VIDEO Zašto ovo Novače: Mogli da ga izbace sa turnira zbog ovog poteza, svi na trenutak zanemeli
Nova pre 14 minutajoš 31 povezana
Evroposlanik odao poštu poginulima u padu nadstrešnice u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)
Danas pre 14 minutajoš 19 povezanih
Vlasnik Hapoela: "Hteo sam Penjaroju, ali nije došao zbog žene! Poraz? Ako je od Srba, u redu..."
Sportske.net pre 8 minutajoš 28 povezanih