Povezane vesti
"Nisam je ja ubio, sina mi: Mog!" Potresno svedočenje majke brutalno ubijene Ines: "Zet mi je rekao da se sama upucala, a ona…
Blic pre 9 sati
Potresno svedočenje Nataše Žmiro, majke ubijene Ines, obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »
"Nisam ja mama, on je, boli me": Jezivo svedočenje majke ubijene Ines, partner je upucao u stomak
Mondo pre 9 sati
Potresno svedočenje Nataše Žmiro, majke ubijene Ines, obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »
"Pitala sam ga što ju je ubio, rekao je 'nisam ja - sina mi mog!'" Potresno svedočenje majke ubijene Ines: Nazvao me je i čula…
Kurir pre 9 sati
Dirljivo svedočenje Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak suđenja u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39). Podsećamo, ubistvo se dogodilo 2. decembra prošle godine… »
Potresno svedočenje majke ubijene Ines: "Nazvao me je i čula sam samo 'sama se upucala'" (foto)
Večernje novosti pre 9 sati
SVEDOČENjE Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak suđenja u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39). Foto: Društvene mreže Podsećamo, ubistvo se dogodilo 2. decembra… »
Pozvao me i rekao "Ineska se upucala", ležala je u hodniku... Potresno svedočenje majke ubijene Ines u Mostaru
Telegraf pre 11 sati
Sve eskaliralo. Potresno svedočenje Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »
Vesti dana »

Putevi Srbije: Završena funkcionalna testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka sa Putinom: Pripremamo izveštaj za SB UN, Rusija će ga predstaviti
Euronews pre 3 satajoš 1 povezana

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana

Karlik Džons posle pobede u Evroligi progovorio o lančiću i zašto ga nosi: "To je znak sećanja na mog rođaka"
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane