Povezane vesti

"Nisam je ja ubio, sina mi: Mog!" Potresno svedočenje majke brutalno ubijene Ines: "Zet mi je rekao da se sama upucala, a ona…

"Nisam je ja ubio, sina mi: Mog!" Potresno svedočenje majke brutalno ubijene Ines: "Zet mi je rekao da se sama upucala, a ona…

Blic pre 9 sati
Potresno svedočenje Nataše Žmiro, majke ubijene Ines, obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »
"Nisam ja mama, on je, boli me": Jezivo svedočenje majke ubijene Ines, partner je upucao u stomak

"Nisam ja mama, on je, boli me": Jezivo svedočenje majke ubijene Ines, partner je upucao u stomak

Mondo pre 9 sati
Potresno svedočenje Nataše Žmiro, majke ubijene Ines, obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »
"Pitala sam ga što ju je ubio, rekao je 'nisam ja - sina mi mog!'" Potresno svedočenje majke ubijene Ines: Nazvao me je i čula…

"Pitala sam ga što ju je ubio, rekao je 'nisam ja - sina mi mog!'" Potresno svedočenje majke ubijene Ines: Nazvao me je i čula…

Kurir pre 9 sati
Dirljivo svedočenje Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak suđenja u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39). Podsećamo, ubistvo se dogodilo 2. decembra prošle godine… »
Potresno svedočenje majke ubijene Ines: "Nazvao me je i čula sam samo 'sama se upucala'" (foto)

Potresno svedočenje majke ubijene Ines: "Nazvao me je i čula sam samo 'sama se upucala'" (foto)

Večernje novosti pre 9 sati
SVEDOČENjE Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak suđenja u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39). Foto: Društvene mreže Podsećamo, ubistvo se dogodilo 2. decembra… »
Pozvao me i rekao "Ineska se upucala", ležala je u hodniku... Potresno svedočenje majke ubijene Ines u Mostaru

Pozvao me i rekao "Ineska se upucala", ležala je u hodniku... Potresno svedočenje majke ubijene Ines u Mostaru

Telegraf pre 11 sati
Sve eskaliralo. Potresno svedočenje Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »

Vesti dana »