Povezane vesti
"Nisam je ja ubio, sina mi: Mog!" Potresno svedočenje majke brutalno ubijene Ines: "Zet mi je rekao da se sama upucala, a ona…
Blic 02.10.2025
Potresno svedočenje Nataše Žmiro, majke ubijene Ines, obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »
"Nisam ja mama, on je, boli me": Jezivo svedočenje majke ubijene Ines, partner je upucao u stomak
Mondo 02.10.2025
Potresno svedočenje Nataše Žmiro, majke ubijene Ines, obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »
"Pitala sam ga što ju je ubio, rekao je 'nisam ja - sina mi mog!'" Potresno svedočenje majke ubijene Ines: Nazvao me je i čula…
Kurir 02.10.2025
Dirljivo svedočenje Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak suđenja u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39). Podsećamo, ubistvo se dogodilo 2. decembra prošle godine… »
Potresno svedočenje majke ubijene Ines: "Nazvao me je i čula sam samo 'sama se upucala'" (foto)
Večernje novosti 02.10.2025
SVEDOČENjE Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak suđenja u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39). Foto: Društvene mreže Podsećamo, ubistvo se dogodilo 2. decembra… »
Pozvao me i rekao "Ineska se upucala", ležala je u hodniku... Potresno svedočenje majke ubijene Ines u Mostaru
Telegraf 02.10.2025
Sve eskaliralo. Potresno svedočenje Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »
Vesti dana »
Šta su tačno Rusi pisali Amerikancima "u: igri promena vlasničke, a ne samo upravljačke strukture za NIS": Hoće li ova ponuda sada biti dovoljna?
Blic pre 31 minutajoš 33 povezane
Jaćimovići drugi dan štrajkuju glađu: Oko zgrade Banovine postavljena metalna ograda, unutra policija
N1 Info pre 35 minutajoš 23 povezane
Dan primirja u Srbiji - državna ceremonija održana kod Spomen-kosturnice branilaca Beograda
RTS pre 11 minutajoš 31 povezana
Da li će se razvedriti: Rhmz objavio detaljnu prognozu za naredne dane
Pravda pre 1 satjoš 26 povezanih