Povezane vesti

"Nisam je ja ubio, sina mi: Mog!" Potresno svedočenje majke brutalno ubijene Ines: "Zet mi je rekao da se sama upucala, a ona…

"Nisam je ja ubio, sina mi: Mog!" Potresno svedočenje majke brutalno ubijene Ines: "Zet mi je rekao da se sama upucala, a ona…

Blic 02.10.2025
Potresno svedočenje Nataše Žmiro, majke ubijene Ines, obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »
"Nisam ja mama, on je, boli me": Jezivo svedočenje majke ubijene Ines, partner je upucao u stomak

"Nisam ja mama, on je, boli me": Jezivo svedočenje majke ubijene Ines, partner je upucao u stomak

Mondo 02.10.2025
Potresno svedočenje Nataše Žmiro, majke ubijene Ines, obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »
"Pitala sam ga što ju je ubio, rekao je 'nisam ja - sina mi mog!'" Potresno svedočenje majke ubijene Ines: Nazvao me je i čula…

"Pitala sam ga što ju je ubio, rekao je 'nisam ja - sina mi mog!'" Potresno svedočenje majke ubijene Ines: Nazvao me je i čula…

Kurir 02.10.2025
Dirljivo svedočenje Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak suđenja u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39). Podsećamo, ubistvo se dogodilo 2. decembra prošle godine… »
Potresno svedočenje majke ubijene Ines: "Nazvao me je i čula sam samo 'sama se upucala'" (foto)

Potresno svedočenje majke ubijene Ines: "Nazvao me je i čula sam samo 'sama se upucala'" (foto)

Večernje novosti 02.10.2025
SVEDOČENjE Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak suđenja u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39). Foto: Društvene mreže Podsećamo, ubistvo se dogodilo 2. decembra… »
Pozvao me i rekao "Ineska se upucala", ležala je u hodniku... Potresno svedočenje majke ubijene Ines u Mostaru

Pozvao me i rekao "Ineska se upucala", ležala je u hodniku... Potresno svedočenje majke ubijene Ines u Mostaru

Telegraf 02.10.2025
Sve eskaliralo. Potresno svedočenje Nataše Žmiro obeležilo je jučerašnji nastavak glavnog pretresa u Kantonalnom sudu u Mostaru u predmetu protiv Đenana Đozlića (46), optuženog za ubistvo svoje partnerke Ines Žmiro (39), koje se dogodilo 2. decembra… »

Vesti dana »

Međedović pobedio – čeka ga „Demon“

Međedović pobedio – čeka ga „Demon“

Sputnik pre 7 minutajoš 36 povezanih
Više od 20 poginulih u sudaru brzih bozova u Španiji

Više od 20 poginulih u sudaru brzih bozova u Španiji

BBC News pre 23 minutajoš 22 povezane
Jutro sa mrazem, tokom dana sunčano uz jaku košavu

Jutro sa mrazem, tokom dana sunčano uz jaku košavu

RTS pre 58 minutajoš 10 povezanih
Saobraćajna nezgoda i požar u Beogradu

Saobraćajna nezgoda i požar u Beogradu