Povezane vesti

Samo što je stigao u Partizan, a već priča o povratku u Barselonu! Džabari Parker otvorio dušu - priznao sve o odnosu sa…

Samo što je stigao u Partizan, a već priča o povratku u Barselonu! Džabari Parker otvorio dušu - priznao sve o odnosu sa…

Kurir pre 5 sati
Bivši NBA igrač i donedavni član Barselone, Džabari Parker, koji trenutno nosi dres Partizana, govorio je za španski "Mundo Deportivo" o razlozima zbog kojih je napustio Kataloniju i odlučio da karijeru nastavi u glavnom gradu Srbije. U opširnom… »
Košarkaš Partizana najavio moguć povratak u Barselonu, pa poručio: "Volim što me Željko izaziva"

Košarkaš Partizana najavio moguć povratak u Barselonu, pa poručio: "Volim što me Željko izaziva"

Telegraf pre 6 sati
Bivši igrač Barselone i sadašnji član Partizana, Džabari Parker, govorio je nedavno za španske medije o dolasku među crno-bele i zašto je napustio Španiju! U razgovoru za "Mundo Deportivo", Parker se dotakao i svojih prvih dana u Partizanu, radu sa… »
Španci pitali Džabarija zašto je otišao: "Moj životni posao je u pitanju"

Španci pitali Džabarija zašto je otišao: "Moj životni posao je u pitanju"

Sportske.net pre 9 sati
Džabari Parker je stigao u redove Partizana kao najveće pojačanje, ali se nekako, osim početkog bljeska u meču sa Dubaijem, uklopio u sivilo tima na tom gostovanju. Sada sledi meč protiv Armanija, a crno-beli ciljaju prvu pobedu. Pre toga, Džabari je… »

Vesti dana »