Povezane vesti
Podgoričani u Gradskoj kući Razvoj sporta i razmena iskustava za izradu budućih strateških dokumenata kao tema razgovora
Dnevnik 02.10.2025
Radni sastanak predstavnika Grada Novog Sada i Grada Podgorice, usmeren na unapređenje institucionalnih kapaciteta u oblasti sporta, kroz razmenu iskustava, pripremu za izradu budućih strateških dokumenata i usklađivanje sa savremenim evropskim praksama… »
Unapređenje sportskih politika i saradnje u oblasti sporta između Novog Sada i Podgorice
RTV 02.10.2025
NOVI SAD - Radni sastanak predstavnika Grada Novog Sada i Grada Podgorice, usmeren na unapređenje institucionalnih kapaciteta u oblasti sporta, kroz razmenu iskustava, pripremu za izradu budućih strateških dokumenata i usklađivanje sa savremenim… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Zelenski najavio konkretne korake za okončanje rata: Otkrio drastičan potez koji je dogovorio sa Amerikancima
Mondo pre 52 minutajoš 47 povezanih
Južna Morava poplavila jug Srbije: Obustavljen saobraćaj preko Ćukovačkog mosta, u Pavlovcu evakuisano devet osoba
Jug press pre 4 satijoš 30 povezanih