Povezane vesti
Pevač se tajno razveo i oženio devojkom kolege! Zbog ljubavi drastično smršao, skinuo 30 kilograma, a ona mu se sad javno…
Kurir 02.10.2025
Aleksa Perović, nekadašnji pobednik takmičenja "Zvezde Granda" po drugi put je stao na ludi kamen. On je rekao sudbonosno "da" izabranici Isidori, a ranije je bio u braku sa Milicom, sa kojom ima dve ćerke. Aleksa i Isidora su nedavno dobili i sina, a… »
Tajno se razveo, pa oženio koleginu bivšu: Zbog ljubavi se istopio, za 3 meseca smršao 30 kg
Mondo 02.10.2025
Aleksa Perović, nekadašnji pobednik takmičenja "Zvezde Granda" po drugi put je stao na ludi kamen. On je rekao sudbonosno "da" izabranici Isidori, a ranije je bio u braku sa Milicom, sa kojom ima dve ćerke. Aleksa i Isidora su nedavno dobili i sina, a… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 36 minutajoš 2 povezane
"To je mučno kad roditelji pomisle da ponovo moraju: U sudnicu..." Zora Dobričanin o ukidanju presude Kecmanovićima: "Vrlo sam indisponirana zbog toga"
Blic pre 57 minutajoš 4 povezane
Vojska hitno zatvorila ovaj most: Oglasilo se Ministarstvo odbrane: "Vodostaj Velike Morave je visok"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović u neverici: Bio sam šokiran kada su mi rekli da Parker neće igrati
Danas pre 42 minutajoš 2 povezane