Povezane vesti
"Tukao me je, to se desilo…" Šok ispovest Aneli Ahmić o Asminu: "Lud je za mnom, hvata ga kriza što me nema!"
Telegraf pre 4 sati
Bivša učesnica "Elite", Aneli Ahmić, prolazi kroz težak period o čemu je sada javno progovorila. Na početku razgovora otkrila je šta misli o učešću verenika, Luke Vujovića, u rijalitiju, kao i šta misli o ulasku njenog sestrića Nerija u rijaliti. - Dobro… »
"Asmin me je tukao" Šokantna ispovest Aneli Ahmić, u suzama progovorila o Asminu, starateljstvu i Staniji, pa otkrila planove…
Kurir pre 5 sati
Bivša rijaliti učesnica Aneli Ahmić prolazi kroz težak period o čemu je sada javno progovorila. Na početku razgovora otkrila je šta misli o učešću verenika, Luke Vujovića, u rijalitiju, kao i šta misli o ulasku njenog sestrića Neria u rijaliti. - Dobro… »
"Asmin me je tukao" Stravična ispovest Aneli Ahmić, grca u suzama, nije mogla više da ćuti: "Čovek je bolestan"
Alo pre 7 sati
Otvorila dušu i otkrila šokantne detalje. Bivša rijaliti učesnica Aneli Ahmić trenutno prolazi kroz težak period, o čemu je iskreno govorila u svojoj ispovesti. Aneli je otkrila kako podnosi činjenicu da je njen verenik, Luka Vujović, trenutno učesnik… »
Vesti dana »

Putevi Srbije: Završena funkcionalna testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka s Putinom: Rusija odbacuje mešanje stranaca u unutrašnje stvari u BiH
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Karlik Džons posle pobede u Evroligi progovorio o lančiću i zašto ga nosi: "To je znak sećanja na mog rođaka"
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane