Povezane vesti
"Tukao me je, to se desilo…" Šok ispovest Aneli Ahmić o Asminu: "Lud je za mnom, hvata ga kriza što me nema!"
Telegraf 02.10.2025
Bivša učesnica "Elite", Aneli Ahmić, prolazi kroz težak period o čemu je sada javno progovorila. Na početku razgovora otkrila je šta misli o učešću verenika, Luke Vujovića, u rijalitiju, kao i šta misli o ulasku njenog sestrića Nerija u rijaliti. - Dobro… »
"Asmin me je tukao" Šokantna ispovest Aneli Ahmić, u suzama progovorila o Asminu, starateljstvu i Staniji, pa otkrila planove…
Kurir 02.10.2025
Bivša rijaliti učesnica Aneli Ahmić prolazi kroz težak period o čemu je sada javno progovorila. Na početku razgovora otkrila je šta misli o učešću verenika, Luke Vujovića, u rijalitiju, kao i šta misli o ulasku njenog sestrića Neria u rijaliti. - Dobro… »
"Asmin me je tukao" Stravična ispovest Aneli Ahmić, grca u suzama, nije mogla više da ćuti: "Čovek je bolestan"
Alo 02.10.2025
Otvorila dušu i otkrila šokantne detalje. Bivša rijaliti učesnica Aneli Ahmić trenutno prolazi kroz težak period, o čemu je iskreno govorila u svojoj ispovesti. Aneli je otkrila kako podnosi činjenicu da je njen verenik, Luka Vujović, trenutno učesnik… »
Vesti dana »
ZIMA ZAKUCALA NA VRATA! Srbija se budi u MRAZU i MAGLI, a onda potpuni preokret tokom dana
Glas juga pre 37 minutajoš 17 povezanih
Sveti Vrači – dan lekovitih molitvi i narodnih verovanja o zdravlju
InfoKG pre 32 minutajoš 14 povezanih
Vučić: Upoznao sam Makrona sa situacijom u vezi sa NIS-om, razgovoraćemo s Amerikancima
B92 pre 32 minutajoš 13 povezanih
Posle maglovitog jutra, tokom dana sunčano i toplo, temperatura do 22 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 10 povezanih
Srbija ima još jednu šansu za Mundijal, ali treba da se desi neviđeno čudo: Evo scenarija koji je teško i zapamtiti
Nova pre 2 minutajoš 13 povezanih