Povezane vesti
"Tukao me je, to se desilo…" Šok ispovest Aneli Ahmić o Asminu: "Lud je za mnom, hvata ga kriza što me nema!"
Telegraf 02.10.2025
Bivša učesnica "Elite", Aneli Ahmić, prolazi kroz težak period o čemu je sada javno progovorila. Na početku razgovora otkrila je šta misli o učešću verenika, Luke Vujovića, u rijalitiju, kao i šta misli o ulasku njenog sestrića Nerija u rijaliti. - Dobro… »
"Asmin me je tukao" Šokantna ispovest Aneli Ahmić, u suzama progovorila o Asminu, starateljstvu i Staniji, pa otkrila planove…
Kurir 02.10.2025
Bivša rijaliti učesnica Aneli Ahmić prolazi kroz težak period o čemu je sada javno progovorila. Na početku razgovora otkrila je šta misli o učešću verenika, Luke Vujovića, u rijalitiju, kao i šta misli o ulasku njenog sestrića Neria u rijaliti. - Dobro… »
"Asmin me je tukao" Stravična ispovest Aneli Ahmić, grca u suzama, nije mogla više da ćuti: "Čovek je bolestan"
Alo 02.10.2025
Otvorila dušu i otkrila šokantne detalje. Bivša rijaliti učesnica Aneli Ahmić trenutno prolazi kroz težak period, o čemu je iskreno govorila u svojoj ispovesti. Aneli je otkrila kako podnosi činjenicu da je njen verenik, Luka Vujović, trenutno učesnik… »
Vesti dana »
Ratko Mladić sahranjen na Topčiderskom groblju uz vojne i državne počasti
Beta pre 13 minutajoš 31 povezana
Počela vanredna sednica Vlade, očekuje se da Macut traži raspuštanje Skupštine
Beta pre 38 minutajoš 74 povezane
Mask čestitao Alis Vajdel na izbornom trijumfu: Odličan posao
Politika pre 28 minutajoš 29 povezanih
(Foto) Prijava za pomoć od 6.000 dinara do 21. septembra: Kako izgleda procedura
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 96 povezanih