Povezane vesti
Seka Aleksić otvoreno o prvom intimnom odnosu sa Veljkom: "Dva dana sam glumila ludilo, a onda trećeg..."
Telegraf 02.10.2025
Pevačica Seka Aleksić bez zadrške je govorila o detaljima svoje ljubavne priče sa suprugom Veljkom Piljikićem, prisetivši se samih početaka njihove veze i prvih trenutaka intime. Seka i Veljko danas uživaju u skladnom braku sa dvojicom sinova, ali… »
"Sa Veljkom sam prvi intimni odnos imala u kupatilu": Seka Aleksić bez dlake na jeziku o suprugu: "Dva dana sam glumila ludilo"…
Blic 02.10.2025
Seka Aleksić govorila je o najdubljoj intimi pa tako otkrila škakljive detalje sa suprugom Veljkom i periodu kada su počeli da se zabavljaju. Seka i Veljko uživaju u harmoničnom braku sa dvojicom sinova, a sada se pevačica prisetila njihovog početka… »
Vesti dana »
'Čuli su se vrisci': Oštećen prozor aviona tokom leta iz Grčke, povređen putnik iz Srbije - mediji
BBC News pre 20 minutajoš 31 povezana
Poskupeli dizel i benzin, loše vesti za vozače! "Blic Biznis" saznaje: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Vlasnici benzinskih pumpi: Nemamo mogućnost da prodajemo dizel poljoprivrednicima po 184 dinara
Jugmedia pre 44 minutajoš 20 povezanih