Повезане вести

"Шта имамо? Је л' се шалите?" Жељко Обрадовић дигао тон, не да никоме да му саставља екипу

"Шта имамо? Је л' се шалите?" Жељко Обрадовић дигао тон, не да никоме да му саставља екипу

Мондо 02.10.2025
Причао је после победе над Олимпијом из Милана Жељко Обрадовић и истакао да је поносан на играче што су за 48 сати после пораза од Дубаија успели да се дигну и да остваре важан тријумф на старту елитног такмичењу. У емотивном… »
Милојевић: Пад концентрације, имали смо два зицера на 1:1 и морали смо да дамо гол

Милојевић: Пад концентрације, имали смо два зицера на 1:1 и морали смо да дамо гол

Спортски журнал 02.10.2025
У 3. колу Лиге Европе београдски црвено-бели ће поново на гостовање у Португалију, 23. октобра иду на ноге Браги (18.45). - Погрешили смо, пад концентрације, оставили смо играча самог и кажњени смо. Морате да дате гол, нећете… »
Обрадовић: Ово је пример како треба да играмо одбрану

Обрадовић: Ово је пример како треба да играмо одбрану

Вечерас смо Олимпији дозволили само четири скока у нападу, у сегменту у ком су јаки, то је било веома важно. Тренер Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да је веома поносан на игру екипе против Олимпије из Милана и додао да је… »
Костов за РТС: Несрећно смо изгубили, сваки играч је дао све од себе

Костов за РТС: Несрећно смо изгубили, сваки играч је дао све од себе

РТС 02.10.2025
Фудбалер Црвене звезде и стрелац јединог гола за београдски тим у поразу од Порта 2:1 Василије Костов рекао је након сусрета да је сваки играч дао све од себе и да је његов тим несрећно изгубио. Делило је неколико минута играче… »
Анкета - гробари, ви имате реч: Који играч Партизана је показао класу против Арманија?

Анкета - гробари, ви имате реч: Који играч Партизана је показао класу против Арманија?

Курир 02.10.2025
Кошаркаши Партизана победили су на свом терену у Београду Олимпију из Милана 80:78 (21:19, 24:14, 24:29, 11:16), у утакмици другог кола Евролиге. Најефикаснији у екипи Партизана био је Стерлинг Браун са 20 поена. Карлик Џоунс је… »
Аустралија ће показивати још трагова које је оставила на нас: Вања Маринковић искрен после тријумфа!

Аустралија ће показивати још трагова које је оставила на нас: Вања Маринковић искрен после тријумфа!

Хот спорт 02.10.2025
Капитен Партизана не бежи од проблема! У четвртак од 20:30 часова у Београдској Арени Партизан је славио у дуелу 2. кола Евролиге против Олимпије из Милана, која је два дана раније савладала Црвнеу звезду. Резултат меча износио… »
Месина: Није лако играти нападачки против ове екипе Партизана

Месина: Није лако играти нападачки против ове екипе Партизана

Партизан победио Олимпоију са 80:78. Тренер кошаркаша миланске Олимпије Еторе Месина рекао је вечерас да није лако играти нападачки против ове екипе Партизана и похвалио игру изабраника у другом полувремену. - Честитам Партизану… »
"Кад сам видео на шта ми личи екипа, морао сам то да урадим": Обрадовић признао, ово му се никад није десило

"Кад сам видео на шта ми личи екипа, морао сам то да урадим": Обрадовић признао, ово му се никад није десило

Мондо 02.10.2025
Кошаркаши Партизана су на крају успели да са два поена вишка победе Олимпију из Милана и ово је била прва победа црно-белих у Евролиги. Тренер црно-белих Жељко Обрадовић је после меча истакао да је поносан на промену нивоа игре… »
Милојевић за РТС: Јефтино смо примили голове, пред Костовом светла будућност

Милојевић за РТС: Јефтино смо примили голове, пред Костовом светла будућност

РТС 02.10.2025
Тренер фудбалера Црвене Звезде Владан Милојевић рекао је после утакмице са Портом да су јефтини голови и промашене шансе коштали његов тим пораза, као и да је задовољан партијом младог Василија Костова, који је био стрелац за… »
"Звезда је највећа у Србији": Тренера Портоа црвено-бели изненадили у једном на Драгау

"Звезда је највећа у Србији": Тренера Портоа црвено-бели изненадили у једном на Драгау

Мондо 02.10.2025
Фудбалери Црвене звезде поражени су на гостовању Порту са 2:1, у оквиру 2. кола Лиге Европе. Црвено-бели су поклекли у 89. минут на стадиону "Драгао" и дефинитивно имају за чиме да жале. Тренер португалског тима Франческо… »
Прве речи Обрадовића после арманија: За 48 сати смо једно променили, и на то сам веома поносан

Прве речи Обрадовића после арманија: За 48 сати смо једно променили, и на то сам веома поносан

Курир 02.10.2025
Тренер Партизана Жељко Обрадовић истакао је кључ победе у дуелу са екипом из Милана. Партизан је савладао Армани у оквиру 2. кола Евролиге на свом терену 80:78 после велике драме. "Играли смо одбрану јако добро. Желим да… »
"Баш смо се зезнули на крају" Иванић разочаран поразом од Порта у завршници меча

"Баш смо се зезнули на крају" Иванић разочаран поразом од Порта у завршници меча

Курир 02.10.2025
"Физички захтевна утакмица као свака што ће бити у Лиги Европа. Не могу да верујем, имали смо 1:1 и прилику за 2:1, могли смо да победимо. Кренули смо напред да дамо гол, али смо примили. Разочаран сам, ово је свакако неуспех… »
Сферопулос означио главног „кривца“ за пораз од Бајерна

Сферопулос означио главног „кривца“ за пораз од Бајерна

Нова 02.10.2025
Јанис Сферопулос, тренер Црвене звезде, није крио незадовољство након пораза његових изабраника од Бајерна у 2. колу Евролиге резултатом 97:88. Сферопулос је након неуспеха у Минхену истакао да је кључ пораза лоша одбрана… »
Обрадовић: "Добар ростер, је л' то шала? Ми смо економска класа"

Обрадовић: "Добар ростер, је л' то шала? Ми смо економска класа"

Б92 02.10.2025
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић сумирао је утиске после меча са Олимпијом из Милана. Црно-бели су у другом колу Евролиге у Београдској арени победили италијански тим 80:78. "Веома сам поносан како смо играли, како је… »
Милојевић: "Шта би било кад би било..." ВИДЕО

Милојевић: "Шта би било кад би било..." ВИДЕО

Б92 02.10.2025
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић говорио је на конференцији за медије после пораза од Порта у Лиги Европе. Црвено-бели су изгубили у другом колу резултатом 2:1 на стадиону "Драгао", примивши гол у 89. минуту. "Не бих волео и… »
Кошаркаши Партизана победили Олимпију из Милана у Евролиги

Кошаркаши Партизана победили Олимпију из Милана у Евролиги

Недељник 02.10.2025
Кошаркаши Партизана победили су вечерас на свом терену у Београду Олимпију из Милана 80:78 (21:19, 24:14, 24:29, 11:16), у утакмици другог кола Евролиге. Најефикаснији у екипи Партизана био је Стерлинг Браун са 20 поена. Карлик… »
Обрадовић: Навијачи препознају судијске грешке, ја не бих да коментаришем

Обрадовић: Навијачи препознају судијске грешке, ја не бих да коментаришем

РТС 02.10.2025
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после победе над миланском Олимпијом (80:78), у мечу другог кола Евролиге, да је поносан како је његова екипа играла после дугог пута из Дубаија. Партизан је после драме… »
Стерлинг Браун после победе причао и о Муринену: ''Прави 'луде' потезе, небо је граница за њега!''

Стерлинг Браун после победе причао и о Муринену: ''Прави 'луде' потезе, небо је граница за њега!''

Спортске.нет 02.10.2025
Стерлинг Браун је са 20 поена предводио екипу Партизана до тријумфа резултатом 80:78 вечерас против Арманија, а после меча је своје утиске изнео у разговору са новинарима. ''Била је ово добра победа. Одиграли смо комплетних 40… »
Милојевић: "Сурово смо кажњени за грешке, да смо дали гол... Васу наградио Бог због рада!"

Милојевић: "Сурово смо кажњени за грешке, да смо дали гол... Васу наградио Бог због рада!"

Спортске.нет 02.10.2025
Фудбалери Црвене звезде изгубили су вечерас на гостујућем терену од Порта 1:2, у утакмици другог кола Лиге Европа. Порто је повео голом Вилијама Гомеса из једанаестерца у осмом минуту, а изједначио је Василије Костов у 33… »
Жељков шоу на конференцији: ''Знате ону песму, преко синдиката на море?''

Жељков шоу на конференцији: ''Знате ону песму, преко синдиката на море?''

Спортске.нет 02.10.2025
"Веома сам поносан како смо играли, како је играо мој тим. После тешког пута ми смо играли добру кошарку. То је све", рекао је Обрадовић на почетку прес конференције после победе Партизана над Арманијем (80:78) у другом колу… »
Ово је одлучило утакмицу црвене звезде: Владе Ђуровић оголио податке!

Ово је одлучило утакмицу црвене звезде: Владе Ђуровић оголио податке!

Хот спорт 02.10.2025
Јасан некадашњи стратег! Црвена звезда и Бајерн састали су се у оквиру 2. кола Евролиге, а победу је однео домаћи састав – 97:88 Јанис Сферопулос вечерас није могао да рачуна на Кенана, Боломбоја, Ривера, Грејема и Добрића… »
Гордон херберт након звезде: Хвалио домаће навијаче и репрезентативце Немачке!

Гордон херберт након звезде: Хвалио домаће навијаче и репрезентативце Немачке!

Хот спорт 02.10.2025
Велика победа за њих! Црвена звезда и Бајерн састали су се у оквиру 2. кола Евролиге, а победу је однео домаћи састав – 97:88 „Хвала навијачима, сјајна атмосфера поново. Стварно су нам помогли да останемо у утакмици, вратимо се… »
„Морамо да дамо гол“: Милојевић послао јасну поруку након пораза од Порта!

„Морамо да дамо гол“: Милојевић послао јасну поруку након пораза од Порта!

Хот спорт 02.10.2025
Опет је то недостајало у игри Црвене звезде Црвена звезда поражена је у Порту са 2:1 у другом колу Лиге Европе, Владан Милојевић рекао да је задовољан игром, али нагласио да тим мора да постиже голове и да је Порто кандидат за… »
Презадовољан сам тимом, али дубаи има чак 18 играча: Обрадовић поносан на момке, коментарисао и припреме!

Презадовољан сам тимом, али дубаи има чак 18 играча: Обрадовић поносан на момке, коментарисао и припреме!

Хот спорт 02.10.2025
Највећи европски тренер потпуно јасан! У четвртак од 20:30 часова у Београдској Арени Партизан је славио у дуелу 2. кола Евролиге против Олимпије из Милана, која је два дана раније савладала Црвнеу звезду. Резултат меча износио… »
Јанис Сферопулос Након бајерна: Открио је чиме је задовољан, а чиме не!

Јанис Сферопулос Након бајерна: Открио је чиме је задовољан, а чиме не!

Хот спорт 02.10.2025
Морају још много да раде! Црвена звезда и Бајерн састали су се у оквиру 2. кола Евролиге, а победу је однео домаћи састав – 97:88 Након меча, Јанис Сферопулос је рекао: „Дефанзивно нисмо били добри колико смо желели. За мене… »
Костов и Иванић сагласни: „Могли смо да победимо, али за ово нема оправдања!“

Костов и Иванић сагласни: „Могли смо да победимо, али за ово нема оправдања!“

Хот спорт 02.10.2025
Видно су разочарани играчи српског шампиона Црвена звезда поражена је у Порту резултатом 2:1 у другом колу Лиге Европе, стрелац Костов тврди да је тим заслужио победу, док Иванић признаје пад концентрације у финишу. Фудбалери… »
Иванић разочаран поразом од Порта: Баш смо зезнули на крају

Иванић разочаран поразом од Порта: Баш смо зезнули на крају

Радио сто плус 02.10.2025
“Физички захтевна утакмица као свака што ће бити у Лиги Европа. Не могу да верујем, имали смо 1:1 и прилику за 2:1, могли смо да победимо. Кренули смо напред да дамо гол, али смо примили. Разочаран сам, ово је свакако неуспех… »
Жељко Обрадовић причао о проблемима: "Одрадили смо само три тренинга комплетни"

Жељко Обрадовић причао о проблемима: "Одрадили смо само три тренинга комплетни"

Курир 02.10.2025
Тренер Партизана Жељко Обрадовић био је опширан на конференцији за медије по завршетку меча са Арманијем. Партизан је славио резултатом 80:78 и тако стекао прву победу у Евролиги. - Веома сам поносан како смо играли. Нашли смо… »
Јанис Сферопулос после Бајерна: Фале нам играчи, не можемо да примимо 97 поена

Јанис Сферопулос после Бајерна: Фале нам играчи, не можемо да примимо 97 поена

Еуроневс 02.10.2025
Нису се прославили црвено-бели у Минхену. Одбрана је поново каскала, а све више је приметан мањак кључних играча у ротацији. Стижу два нова појачања крајем недеље, али ће екипа морати на разним стварима да поради пред први… »
Месина анализирао пораз од Партизана: Нисмо били довољно агресивни!

Месина анализирао пораз од Партизана: Нисмо били довољно агресивни!

Курир 02.10.2025
"Била је јако тешка утакмица. У првом полувремену нисмо били оштри. Крај првог полувремена је значајно утицао на резултат, правили смо грешке. Вратили смо се, подигли ниво наше одбране, напад нам је био бржи, на крају смо имали… »
Милојевић: Шансе које имамо, на овом нивоу морамо да користимо

Милојевић: Шансе које имамо, на овом нивоу морамо да користимо

Спорт клуб 02.10.2025
Црвена звезда је на гостовању Порту у Португалу у оквиру другог кола Лиге Европе доживела шокантан пораз. „Јефтино смо примили гол, на овом нивоу не сме овакав једанаетреац да се догоди. Опет, вратили смо се, довели Порто у… »
Ледеј помешаних осећања: "Лепо је вратити се кући, али нисам задовољан када изгубим"

Ледеј помешаних осећања: "Лепо је вратити се кући, али нисам задовољан када изгубим"

Спортске.нет 02.10.2025
Некадашњи љубимац навијача Партизана Зек Ледеј вечерас се био на супротној страни у дресу Арманија из Милана, али га то није спречило да подели симаптије према бившем клубу и граду где је провео три године, међутим задовољство… »
"Овде мораш да даш гол": Владан Милојевић жали због Звездиних шанси против Портоа

"Овде мораш да даш гол": Владан Милојевић жали због Звездиних шанси против Портоа

Мондо 02.10.2025
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић огласио се после шок-пораза од Портоа у Лиги Европе, примљеним голом у 89. минуту. Све је подсетило на Милан из прошле сезоне и на пораз 1:2 примљеним голом у 87. минуту. "Не можемо да… »
"Причао сам са играчима у свлачионици" Сферопулос потпуно утучен после пораза у Минхену! Ипак, није све тако црно, ево чиме је…

"Причао сам са играчима у свлачионици" Сферопулос потпуно утучен после пораза у Минхену! Ипак, није све тако црно, ево чиме је…

Курир 02.10.2025
Кошаркаши Црвене звезде изгубили су вечерас у Минхену од Бајерна резултатом 88:97 у утакмици другог кола Евролиге. Након меча, новинарима се обратио тренер београдске екипе Јанис Сферопулос: - Офанзивна добра утакмица, али… »
Реал бољи од Олимпијакоса

Реал бољи од Олимпијакоса

Никола Милутинов “забележио” 10 поена и девет скокова. Кошаркаши Реала победили су вечерас на свом терену Олимпијакос резултатом 89:77 у мечу другог кола Евролиге. Најефикаснији у екипи Реала био је Марио Хезоња са 18 поена, док… »
Анкета! Делије, да чујемо ваш глас: Ко је највећи кривац за пораз Звезде у Минхену?

Анкета! Делије, да чујемо ваш глас: Ко је највећи кривац за пораз Звезде у Минхену?

Курир 02.10.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су у Минхену од екипе Бајерна са 88:97 (28:24, 27:26, 16:27, 17:20), у утакмици другог кола Евролиге. Најефикаснији у екипи Звезде био је Џордан Нвора са 27 поена, уз пет скокова, Коди… »
Обрадовић: Веома сам поносан на игру свог тима

Обрадовић: Веома сам поносан на игру свог тима

“Веома сам поносан на игру свог тима, после повратка са тешког путовања. Нашли су енергију и начин да играју добру кошарку и победе”, навео је Обрадовић на конференцији за новинаре у Београдској арени. Партизан је на свом терену… »
Милојевић: Волео бих да смо дали други гол

Милојевић: Волео бих да смо дали други гол

“Не можемо да гледамо само последњи моменат, одиграли смо превасходно тактички, честитао бих играчима на феноменалном плану игре који су обавили јако добро. Било је индивидуалних грешака, као код пенала, мислим да смо Порто… »
Милојевић о испуштеном боду: Сурово смо кажњени; Костов о европском првенцу: Тај гол ми је дао самопоуздање

Милојевић о испуштеном боду: Сурово смо кажњени; Костов о европском првенцу: Тај гол ми је дао самопоуздање

Дневник 02.10.2025
Фудбалери Црвене звезде доживели су пораз од Порта 2:1 на гостовању у 2. колу Лиге Европе. Београђани су имали бод у џепу, али је домаћин постигао гол у 89. минуту за победу. – Честитао бих играчима на плану игре који су… »
Обрадовић поносан на играче – јасно поручио: Мени неће нико састављати тим

Обрадовић поносан на играче – јасно поручио: Мени неће нико састављати тим

Дневник 02.10.2025
Кошаркаши Партизана победили су Олимпију из Милана 80:78 у 2. колу Евролиге у Београдској арени. – Веома сам поносан како је играо мој тим. После тешког пута ми смо играли добру кошарку. То је све", рекао је Обрадовић на… »
Прве речи владана милојевића након несрећног пораза звезде: Сурово смо кажњени за грешке и промашаје....

Прве речи владана милојевића након несрећног пораза звезде: Сурово смо кажњени за грешке и промашаје....

Курир 02.10.2025
Ф удбалери Црвене звезде поражени су од Порта на гостовању резултатом 2:1 у утакмици 2. кола лигашке фазе Лиге Европе. Своје прве утиске после меча изнео је тренер црвено-белих Владан Милојевић. "Не можемо да гледамо само овај… »
Месина: ''Немам одговор на ваше питање, сувише је тешко за мене''

Месина: ''Немам одговор на ваше питање, сувише је тешко за мене''

Спортске.нет 02.10.2025
Екипа Арманија из Милана је нову сезону Евролиге почела утакмицама у Београду, прво против Црвене звезде, а онда и против Партизана. Звезду су прексиноћ победили, од Партизана вечерас изгубили у ''тесној'' завршници, а како је… »
Обрадовића изнервирало питање о потенцијалном „трагичару“

Обрадовића изнервирало питање о потенцијалном „трагичару“

Спорт клуб 02.10.2025
Партизанов шеф стручног штаба Жељко Обрадовић обратио се представницима медија после утакмице другог кола Евролиге у којој су црно-бели играли против Олимпије из Милана. Реч је о утакмици са невероватном завршницом у ком је… »
"Причао сам са играчима у свлачионици": Сферопулос понављао само једну реч након новог пораза

"Причао сам са играчима у свлачионици": Сферопулос понављао само једну реч након новог пораза

Мондо 02.10.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Бајерна у Минхену резултатом 97:88, у оквиру 2. кола Евролиге. Тренер црвено-белих Јанис Сферопулос говорио је на конференцији за медије у Минхену и истакао главни разлог неуспеха… »
ВИДЕО Мића Берић за Нова.рс о тесној победи Партизана у Арени: Овај тим може далеко боље, судије скандалозне

ВИДЕО Мића Берић за Нова.рс о тесној победи Партизана у Арени: Овај тим може далеко боље, судије скандалозне

Нова 02.10.2025
Кошаркаши Партизана победили су Олимпију из Милана у Београдској арени резултатом 80:78 после много мука у другом колу Евролиге. Била је то утакмица са много успона и падова и једне и друге екипе, Партизан је имао предност од 20… »
Иванић: "Уместо да дамо гол, ми смо примили, баш смо зезнули на крају..."

Иванић: "Уместо да дамо гол, ми смо примили, баш смо зезнули на крају..."

Спортске.нет 02.10.2025
Капитен фудбалера Црвене звезде Мирко Иванић рекао је да је разочаран због пораза у последњим тренуцима вечерашње утакмице против Порта у Лиги Европа. "Физички захтевна утакмица као свака што ће бити у Лиги Европа. Не могу да… »
"Толико грешака значи само једно": Звезда ће све време да храмље без бољег плејмејкера, тврди Ђуровић

"Толико грешака значи само једно": Звезда ће све време да храмље без бољег плејмејкера, тврди Ђуровић

Мондо 02.10.2025
Црвена звезда доживела је још један пораз у Евролиги и након неуспеха против Бајерна има скор 0-2. Водила је у Минхену 25 минута, почетком треће четвртине било је 59:50 и након тога је српски тим изгубио контролу. Познати српски… »
(ВИДЕО) Ево шта су причали Маринковић и Гудурић после утакмице

(ВИДЕО) Ево шта су причали Маринковић и Гудурић после утакмице

Спорт клуб 02.10.2025
Марко Гудурић промашио је шут за победу Арманија над Партизаном у Београдској арени, а после смо видели – баш као и пре утакмице – разговор са капитеном црно-белих Вањом Маринковићем. Двојица другова из репрезентације моментално… »
Када примимо 97 поена... Сферопулос о узроцима пораза: Поправићемо се

Када примимо 97 поена... Сферопулос о узроцима пораза: Поправићемо се

Дневник 02.10.2025
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је после пораза од Бајерна да његова екипа није добро одиграла у одбрани. Кошаркаши Црвене звезде поражени су у гостима од Бајерна резултатом 97:88 у другом колу Евролиге… »
Тинејџер засијао, одбрана грешила - оцените фудбалере Звезде АНКЕТА

Тинејџер засијао, одбрана грешила - оцените фудбалере Звезде АНКЕТА

Б92 02.10.2025
Црвена звезда је у Порту доживела трагичан пораз (2:1), упркос томе што је заслужила доста више. Кренуло је лоше скривљеним пеналом Френклина Теба Учене, али је Василије Костов (17) убрзо донео изједначење и генерално одиграо… »
Месина: "Били смо лоши, али задовољан једном победом у Београду"

Месина: "Били смо лоши, али задовољан једном победом у Београду"

Б92 02.10.2025
Тренер Олимпије из Милана Еторе Месина је одржао конференцију за медије након пораза свог тима од Партизанома у Арени у другом колу Евролиге. Партизан је славио 80:78 и тако забележио прву победу у сезони, а ово је био први пораз… »
"Фантомски" фаул Паркера - судије оштетиле Партизан ВИДЕО

"Фантомски" фаул Паркера - судије оштетиле Партизан ВИДЕО

Б92 02.10.2025
Судије су биле у центру пажње након победе Партизана над Олимпијом Милано резултатом 80:78 у другом колу Евролиге. Кошаркаши Партизана су успели да победе Армани и дођу до прве победе у новој сезони елитног такмичења. После… »
Џонс: "Било је тешко"

Џонс: "Било је тешко"

Б92 02.10.2025
Карлик Џонс се огласио након победе Партизана над Арманијем у Евролиги. Кошаркаши Партизана су успели да победе Армани и дођу до прве победе у новој сезони елитног такмичења. После много драме и промашеног шута са велике… »
Милојевић: "Сурово смо кажњени"

Милојевић: "Сурово смо кажњени"

Б92 02.10.2025
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своје утиске после пораза у другом колу Лиге Европе. Црвено-бели су голом у финишу меча поражени од Порта на стадиону Драгао резултатом 2:1 и тако су после другог кола остали на… »
Маринковић: "Имаћемо проблема због Аустралије, извукли смо се"

Маринковић: "Имаћемо проблема због Аустралије, извукли смо се"

Б92 02.10.2025
Вања Маринковић, капитен Партизана, сумирао је утиске после тријумфа против Олимпије Милано. Имали су црно-бели +20 у једном моменту, али су гости на крају преко Гудурића имали шут за победу. Српски репрезентативац није био… »
Колико сте задовољни победом Партизана? АНКЕТА

Колико сте задовољни победом Партизана? АНКЕТА

Б92 02.10.2025
Кошаркаши Партизана су резултатом 80:78 победили Олимпију Милано у другом колу Евролиге. Играчи Партизана су у другом колу елитног такмичења успели да по први пут тријумфују у елитном европском такмичењу. После много драме и… »
Сферопулос: "Поправићемо се, играчи су дали све од себе"

Сферопулос: "Поправићемо се, играчи су дали све од себе"

Б92 02.10.2025
Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос је изнео утиске на конференцији после пораза од Бајерна. Црвена звезда је поражена и у другом колу елитног такмичења, Бајерн је славио са 97:88. Црвено-бели имају за чим да жале, пошто су… »
Милтон после победе: "Било је неизвесно"

Милтон после победе: "Било је неизвесно"

Б92 02.10.2025
Шејк Милтон одиграо је своју прву утакмицу у Евролиги пред навијачима Партизана. Амерички кошаркаш уписао је девет поена у свом премијерном наступу у Београдској Арени, где је Партизан уписао прву победу у новој сезони Евролиге… »
Обрадовић отворио душу: Како важна победа

Обрадовић отворио душу: Како важна победа

Еуроневс 02.10.2025
Тренер Партизана Жељко Обрадовић био је задовољан наступом своје екипе након победе над Олимпијом у другом колу Евролиге, нарочито када се у обзир узму околности под којима је Партизан дочекао овај сусрет. "Имали смо заиста… »
Партизан славио након драме, Гудурић имао шут за победу

Партизан славио након драме, Гудурић имао шут за победу

Политика 02.10.2025
Најефикаснији у Партизану био је Стерлинг Браун са 20 поена. Кошаркаши Партизана победили су вечерас миланску Олимпију резултатом 80:78 у мечу другог кола Евролиге у којем су водили и 20 разлике, а на крају је Марко Гудурић уз… »
"Они чартер, а ми економска класа, људи од два метра": Обрадовић открио проблеме Партизана после Дубаија

"Они чартер, а ми економска класа, људи од два метра": Обрадовић открио проблеме Партизана после Дубаија

Телеграф 02.10.2025
Кошаркаши Партизана уписали су прву победу у Евролиги ове сезоне пошто су на свом терену савладали Олимпију Милано 80:78. После меча, на конференцији за новинаре своје утиске је изнео тренер црно-белих Жељко Обрадовић. О… »
Да ли је Порто песмом с разгласа провоцирао Делије након победе над Звездом?

Да ли је Порто песмом с разгласа провоцирао Делије након победе над Звездом?

Телеграф 02.10.2025
Фудбалери Црвене звезде на веома несрећан начин су поражени од Порта у оквиру другог кола Лиге Европе са 2:1, иако су пружили веома добру партију. На крају су црвено-бели посустали и примили су гол у 89. минуту, чиме су и… »
Владе Ђуровић до детаља анализирао пораз Звезде: "у овоме се крије пораз, нису тројке одлучиле..."

Владе Ђуровић до детаља анализирао пораз Звезде: "у овоме се крије пораз, нису тројке одлучиле..."

Телеграф 02.10.2025
Кошаркаши Партизана уписали су прву победу у Евролиги ове сезоне пошто су на свом терену савладали Олимпију Милано 80:78, док је Црвена звезда поражена у Минхену 97:88. Учинак црвено и црно-белих прокоментарисао је и искусни… »
Ево како изгледа табела Евролиге после пораза Звезде и победе Партизана: Црвено-бели на самом дну у Европи!

Ево како изгледа табела Евролиге после пораза Звезде и победе Партизана: Црвено-бели на самом дну у Европи!

Телеграф 02.10.2025
Кошаркаши Црвене звезде и Партизана су одиграли своје мечеве другог кола у Евролиги, где су били половични. Црно-бели су на свом терену славили у драми против Олимпије Милано са 80:78, док је Звезда гостовала у Минхену Бајерну и… »
"Сурово смо кажњени!" Владан Милојевић о Порто - Звезда, о томе за шта сада моли Бога, али и о Василију Костову, наредном…

"Сурово смо кажњени!" Владан Милојевић о Порто - Звезда, о томе за шта сада моли Бога, али и о Василију Костову, наредном…

Вечерње новости 02.10.2025
Владан Милојевић изнео је утиске после пораза Звезде од Порта на Драгау. ФОТО: Тањуг/АП Примила је Црвена звезда гол у завршници, чиме су црвено-бели остали без бода. - Не можемо да гледамо само последњи моменат. Одиграли смо… »
Владе Ђуровић критиковао једног играча Звезде: "Он све има, али не треба да држи лопту дуго у рукама"

Владе Ђуровић критиковао једног играча Звезде: "Он све има, али не треба да држи лопту дуго у рукама"

Телеграф 02.10.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су вечерас у Минхену од екипе Бајерна резултатом 97:88 (24:28, 26:27, 27:16, 20:17) у мечу другог кола Евролиге. После меча, тренер и консултант Арене Спорт Владе Ђуровић изнео је своје виђење и… »
Прве речи Владана Милојевића после пораза од Порта у Лиги Европе: "Пад концетрације, погрешили смо..."

Прве речи Владана Милојевића после пораза од Порта у Лиги Европе: "Пад концетрације, погрешили смо..."

Телеграф 02.10.2025
Фудбалери Црвене звезде нису успели да дођу до бодова на гостовању Порту, иако су имали повољан резултат све до 89. минута када је Родриго Мора искористио непажњу црвено-белих одбрамених играча и поставио коначан исход… »
Месина искрен: "Није лако играти нападачки против ове екипе Партизана"

Месина искрен: "Није лако играти нападачки против ове екипе Партизана"

Телеграф 02.10.2025
Тренер кошаркаша миланске Олимпије Еторе Месина рекао је вечерас да није лако играти нападачки против ове екипе Партизана и похвалио игру изабраника у другом полувремену. - Честитам Партизану, веома тешка утакмица. У првом… »
Тешка два дана За нас, потпуно смо променили одбрану: Обрадовић јасан након премијерне победе!

Тешка два дана За нас, потпуно смо променили одбрану: Обрадовић јасан након премијерне победе!

Хот спорт 02.10.2025
Највећи европски тренер потпуно јасан! У четвртак од 20:30 часова у Београдској Арени Партизан је славио у дуелу 2. кола Евролиге против Олимпије из Милана, која је два дана раније савладала Црвнеу звезду. Резултат меча износио… »
Прве речи Жељка Обрадовића после победе над Олимпијом Милано: "На једну ствар сам посебно поносан..."

Прве речи Жељка Обрадовића после победе над Олимпијом Милано: "На једну ствар сам посебно поносан..."

Телеграф 02.10.2025
Кошаркаши Партизана уписали су прву победу у Евролиги ове сезоне пошто су на свом терену савладали Олимпију Милано 80:78. После меча, прве утиске је изне тренер црно-белих Жељко Обрадовић. - Играли смо већи део меча баш добро… »

Вести дана »