Povezane vesti

Milojević: Pad koncentracije, imali smo dva zicera na 1:1 i morali smo da damo gol

Milojević: Pad koncentracije, imali smo dva zicera na 1:1 i morali smo da damo gol

Sportski žurnal pre 1 dan
U 3. kolu Lige Evrope beogradski crveno-beli će ponovo na gostovanje u Portugaliju, 23. oktobra idu na noge Bragi (18.45). - Pogrešili smo, pad koncentracije, ostavili smo igrača samog i kažnjeni smo. Morate da date gol, nećete imati puno šansi, posebno… »
Obradović: Ovo je primer kako treba da igramo odbranu

Obradović: Ovo je primer kako treba da igramo odbranu

Večeras smo Olimpiji dozvolili samo četiri skoka u napadu, u segmentu u kom su jaki, to je bilo veoma važno. Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da je veoma ponosan na igru ekipe protiv Olimpije iz Milana i dodao da je njegov tim do pobede u tom… »
Kostov za RTS: Nesrećno smo izgubili, svaki igrač je dao sve od sebe

Kostov za RTS: Nesrećno smo izgubili, svaki igrač je dao sve od sebe

RTS pre 1 dan
Fudbaler Crvene zvezde i strelac jedinog gola za beogradski tim u porazu od Porta 2:1 Vasilije Kostov rekao je nakon susreta da je svaki igrač dao sve od sebe i da je njegov tim nesrećno izgubio. Delilo je nekoliko minuta igrače Zvezde od remija na… »
Anketa - grobari, vi imate reč: Koji igrač Partizana je pokazao klasu protiv Armanija?

Anketa - grobari, vi imate reč: Koji igrač Partizana je pokazao klasu protiv Armanija?

Kurir pre 1 dan
Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu u Beogradu Olimpiju iz Milana 80:78 (21:19, 24:14, 24:29, 11:16), u utakmici drugog kola Evrolige. Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Sterling Braun sa 20 poena. Karlik Džouns je dodao 15 poena i pet… »
Australija će pokazivati još tragova koje je ostavila na nas: Vanja Marinković iskren posle trijumfa!

Australija će pokazivati još tragova koje je ostavila na nas: Vanja Marinković iskren posle trijumfa!

Hot sport pre 1 dan
Kapiten Partizana ne beži od problema! U četvrtak od 20:30 časova u Beogradskoj Areni Partizan je slavio u duelu 2. kola Evrolige protiv Olimpije iz Milana, koja je dva dana ranije savladala Crvneu zvezdu. Rezultat meča iznosio je 80:78 iako su crno-beli… »
Mesina: Nije lako igrati napadački protiv ove ekipe Partizana

Mesina: Nije lako igrati napadački protiv ove ekipe Partizana

Partizan pobedio Olimpoiju sa 80:78. Trener košarkaša milanske Olimpije Etore Mesina rekao je večeras da nije lako igrati napadački protiv ove ekipe Partizana i pohvalio igru izabranika u drugom poluvremenu. - Čestitam Partizanu, veoma teška utakmica. U… »
"Zvezda je najveća u Srbiji": Trenera Portoa crveno-beli iznenadili u jednom na Dragau

"Zvezda je najveća u Srbiji": Trenera Portoa crveno-beli iznenadili u jednom na Dragau

Mondo pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Portu sa 2:1, u okviru 2. kola Lige Evrope. Crveno-beli su poklekli u 89. minut na stadionu "Dragao" i definitivno imaju za čime da žale. Trener portugalskog tima Frančesko Farioli nije krio zadovoljstvo… »
"Kad sam video na šta mi liči ekipa, morao sam to da uradim": Obradović priznao, ovo mu se nikad nije desilo

"Kad sam video na šta mi liči ekipa, morao sam to da uradim": Obradović priznao, ovo mu se nikad nije desilo

Mondo pre 1 dan
Košarkaši Partizana su na kraju uspeli da sa dva poena viška pobede Olimpiju iz Milana i ovo je bila prva pobeda crno-belih u Evroligi. Trener crno-belih Željko Obradović je posle meča istakao da je ponosan na promenu nivoa igre njegovih izabranika… »
Milojević za RTS: Jeftino smo primili golove, pred Kostovom svetla budućnost

Milojević za RTS: Jeftino smo primili golove, pred Kostovom svetla budućnost

RTS pre 1 dan
Trener fudbalera Crvene Zvezde Vladan Milojević rekao je posle utakmice sa Portom da su jeftini golovi i promašene šanse koštali njegov tim poraza, kao i da je zadovoljan partijom mladog Vasilija Kostova, koji je bio strelac za crveno-bele. Zvezda je u… »
Sferopulos označio glavnog „krivca“ za poraz od Bajerna

Sferopulos označio glavnog „krivca“ za poraz od Bajerna

Nova pre 1 dan
Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde, nije krio nezadovoljstvo nakon poraza njegovih izabranika od Bajerna u 2. kolu Evrolige rezultatom 97:88. Sferopulos je nakon neuspeha u Minhenu istakao da je ključ poraza loša odbrana: „Očigledno naša odbrana nije… »
Prve reči Obradovića posle armanija: Za 48 sati smo jedno promenili, i na to sam veoma ponosan

Prve reči Obradovića posle armanija: Za 48 sati smo jedno promenili, i na to sam veoma ponosan

Kurir pre 1 dan
Trener Partizana Željko Obradović istakao je ključ pobede u duelu sa ekipom iz Milana. Partizan je savladao Armani u okviru 2. kola Evrolige na svom terenu 80:78 posle velike drame. "Igrali smo odbranu jako dobro. Želim da čestitam igračima. Težak period… »
"Baš smo se zeznuli na kraju" Ivanić razočaran porazom od Porta u završnici meča

"Baš smo se zeznuli na kraju" Ivanić razočaran porazom od Porta u završnici meča

Kurir pre 1 dan
"Fizički zahtevna utakmica kao svaka što će biti u Ligi Evropa. Ne mogu da verujem, imali smo 1:1 i priliku za 2:1, mogli smo da pobedimo. Krenuli smo napred da damo gol, ali smo primili. Razočaran sam, ovo je svakako neuspeh. Imali smo rezultat, naivno… »
Milojević: "Šta bi bilo kad bi bilo..." VIDEO

Milojević: "Šta bi bilo kad bi bilo..." VIDEO

B92 pre 1 dan
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je na konferenciji za medije posle poraza od Porta u Ligi Evrope. Crveno-beli su izgubili u drugom kolu rezultatom 2:1 na stadionu "Dragao", primivši gol u 89. minutu. "Ne bih voleo i ne želim da pričam o… »
Obradović: "Dobar roster, je l' to šala? Mi smo ekonomska klasa"

Obradović: "Dobar roster, je l' to šala? Mi smo ekonomska klasa"

B92 pre 1 dan
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović sumirao je utiske posle meča sa Olimpijom iz Milana. Crno-beli su u drugom kolu Evrolige u Beogradskoj areni pobedili italijanski tim 80:78. "Veoma sam ponosan kako smo igrali, kako je igrao moj tim. Posle… »
Košarkaši Partizana pobedili Olimpiju iz Milana u Evroligi

Košarkaši Partizana pobedili Olimpiju iz Milana u Evroligi

Nedeljnik pre 8 sati
Košarkaši Partizana pobedili su večeras na svom terenu u Beogradu Olimpiju iz Milana 80:78 (21:19, 24:14, 24:29, 11:16), u utakmici drugog kola Evrolige. Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Sterling Braun sa 20 poena. Karlik Džouns je dodao 15 poena i… »
Obradović: Navijači prepoznaju sudijske greške, ja ne bih da komentarišem

Obradović: Navijači prepoznaju sudijske greške, ja ne bih da komentarišem

RTS pre 8 sati
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad milanskom Olimpijom (80:78), u meču drugog kola Evrolige, da je ponosan kako je njegova ekipa igrala posle dugog puta iz Dubaija. Partizan je posle drame pobedio Olimpiju Milano 80:78… »
Željkov šou na konferenciji: ''Znate onu pesmu, preko sindikata na more?''

Željkov šou na konferenciji: ''Znate onu pesmu, preko sindikata na more?''

Sportske.net pre 8 sati
"Veoma sam ponosan kako smo igrali, kako je igrao moj tim. Posle teškog puta mi smo igrali dobru košarku. To je sve", rekao je Obradović na početku pres konferencije posle pobede Partizana nad Armanijem (80:78) u drugom kolu Evrolige. Koliko je… »
Milojević: "Surovo smo kažnjeni za greške, da smo dali gol... Vasu nagradio Bog zbog rada!"

Milojević: "Surovo smo kažnjeni za greške, da smo dali gol... Vasu nagradio Bog zbog rada!"

Sportske.net pre 8 sati
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras na gostujućem terenu od Porta 1:2, u utakmici drugog kola Lige Evropa. Porto je poveo golom Vilijama Gomesa iz jedanaesterca u osmom minutu, a izjednačio je Vasilije Kostov u 33. minutu. Pobedu Portu doneo je… »
Sterling Braun posle pobede pričao i o Murinenu: ''Pravi 'lude' poteze, nebo je granica za njega!''

Sterling Braun posle pobede pričao i o Murinenu: ''Pravi 'lude' poteze, nebo je granica za njega!''

Sportske.net pre 8 sati
Sterling Braun je sa 20 poena predvodio ekipu Partizana do trijumfa rezultatom 80:78 večeras protiv Armanija, a posle meča je svoje utiske izneo u razgovoru sa novinarima. ''Bila je ovo dobra pobeda. Odigrali smo kompletnih 40 minuta. Ali da krenemo… »
Gordon herbert nakon zvezde: Hvalio domaće navijače i reprezentativce Nemačke!

Gordon herbert nakon zvezde: Hvalio domaće navijače i reprezentativce Nemačke!

Hot sport pre 8 sati
Velika pobeda za njih! Crvena zvezda i Bajern sastali su se u okviru 2. kola Evrolige, a pobedu je odneo domaći sastav – 97:88 „Hvala navijačima, sjajna atmosfera ponovo. Stvarno su nam pomogli da ostanemo u utakmici, vratimo se, podržavali su nas. Super… »
„Moramo da damo gol“: Milojević poslao jasnu poruku nakon poraza od Porta!

„Moramo da damo gol“: Milojević poslao jasnu poruku nakon poraza od Porta!

Hot sport pre 8 sati
Opet je to nedostajalo u igri Crvene zvezde Crvena zvezda poražena je u Portu sa 2:1 u drugom kolu Lige Evrope, Vladan Milojević rekao da je zadovoljan igrom, ali naglasio da tim mora da postiže golove i da je Porto kandidat za osvajanje takmičenja… »
Prezadovoljan sam timom, ali dubai ima čak 18 igrača: Obradović ponosan na momke, komentarisao i pripreme!

Prezadovoljan sam timom, ali dubai ima čak 18 igrača: Obradović ponosan na momke, komentarisao i pripreme!

Hot sport pre 8 sati
Najveći evropski trener potpuno jasan! U četvrtak od 20:30 časova u Beogradskoj Areni Partizan je slavio u duelu 2. kola Evrolige protiv Olimpije iz Milana, koja je dva dana ranije savladala Crvneu zvezdu. Rezultat meča iznosio je 80:78 iako su crno-beli… »
Ovo je odlučilo utakmicu crvene zvezde: Vlade Đurović ogolio podatke!

Ovo je odlučilo utakmicu crvene zvezde: Vlade Đurović ogolio podatke!

Hot sport pre 8 sati
Jasan nekadašnji strateg! Crvena zvezda i Bajern sastali su se u okviru 2. kola Evrolige, a pobedu je odneo domaći sastav – 97:88 Janis Sferopulos večeras nije mogao da računa na Kenana, Bolomboja, Rivera, Grejema i Dobrića. Gotovo da cela jedna izuzetno… »
Janis Sferopulos Nakon bajerna: Otkrio je čime je zadovoljan, a čime ne!

Janis Sferopulos Nakon bajerna: Otkrio je čime je zadovoljan, a čime ne!

Hot sport pre 8 sati
Moraju još mnogo da rade! Crvena zvezda i Bajern sastali su se u okviru 2. kola Evrolige, a pobedu je odneo domaći sastav – 97:88 Nakon meča, Janis Sferopulos je rekao: „Defanzivno nismo bili dobri koliko smo želeli. Za mene krucijalno, u drugom… »
Kostov i Ivanić saglasni: „Mogli smo da pobedimo, ali za ovo nema opravdanja!“

Kostov i Ivanić saglasni: „Mogli smo da pobedimo, ali za ovo nema opravdanja!“

Hot sport pre 8 sati
Vidno su razočarani igrači srpskog šampiona Crvena zvezda poražena je u Portu rezultatom 2:1 u drugom kolu Lige Evrope, strelac Kostov tvrdi da je tim zaslužio pobedu, dok Ivanić priznaje pad koncentracije u finišu. Fudbaleri srpskog šampiona imali su… »
Ivanić razočaran porazom od Porta: Baš smo zeznuli na kraju

Ivanić razočaran porazom od Porta: Baš smo zeznuli na kraju

Radio sto plus pre 8 sati
“Fizički zahtevna utakmica kao svaka što će biti u Ligi Evropa. Ne mogu da verujem, imali smo 1:1 i priliku za 2:1, mogli smo da pobedimo. Krenuli smo napred da damo gol, ali smo primili. Razočaran sam, ovo je svakako neuspeh. Imali smo rezultat, naivno… »
Obradovića iznerviralo pitanje o potencijalnom „tragičaru“

Obradovića iznerviralo pitanje o potencijalnom „tragičaru“

Sport klub pre 8 sati
Partizanov šef stručnog štaba Željko Obradović obratio se predstavnicima medija posle utakmice drugog kola Evrolige u kojoj su crno-beli igrali protiv Olimpije iz Milana. Reč je o utakmici sa neverovatnom završnicom u kom je Partizan „prosuo“ 20 poena… »
Milojević o ispuštenom bodu: Surovo smo kažnjeni; Kostov o evropskom prvencu: Taj gol mi je dao samopouzdanje

Milojević o ispuštenom bodu: Surovo smo kažnjeni; Kostov o evropskom prvencu: Taj gol mi je dao samopouzdanje

Dnevnik pre 8 sati
Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz od Porta 2:1 na gostovanju u 2. kolu Lige Evrope. Beograđani su imali bod u džepu, ali je domaćin postigao gol u 89. minutu za pobedu. – Čestitao bih igračima na planu igre koji su odradili. Bilo je individualnih… »
Obradović: Veoma sam ponosan na igru svog tima

Obradović: Veoma sam ponosan na igru svog tima

“Veoma sam ponosan na igru svog tima, posle povratka sa teškog putovanja. Našli su energiju i način da igraju dobru košarku i pobede”, naveo je Obradović na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni. Partizan je na svom terenu u Beogradu pobedio… »
Milojević: Voleo bih da smo dali drugi gol

Milojević: Voleo bih da smo dali drugi gol

“Ne možemo da gledamo samo poslednji momenat, odigrali smo prevashodno taktički, čestitao bih igračima na fenomenalnom planu igre koji su obavili jako dobro. Bilo je individualnih grešaka, kao kod penala, mislim da smo Porto sveli na jedan ili nijedan… »
Anketa! Delije, da čujemo vaš glas: Ko je najveći krivac za poraz Zvezde u Minhenu?

Anketa! Delije, da čujemo vaš glas: Ko je najveći krivac za poraz Zvezde u Minhenu?

Kurir pre 8 sati
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Minhenu od ekipe Bajerna sa 88:97 (28:24, 27:26, 16:27, 17:20), u utakmici drugog kola Evrolige. Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Džordan Nvora sa 27 poena, uz pet skokova, Kodi Miler-Mekintajer je postigao 18… »
Mesina: ''Nemam odgovor na vaše pitanje, suviše je teško za mene''

Mesina: ''Nemam odgovor na vaše pitanje, suviše je teško za mene''

Sportske.net pre 8 sati
Ekipa Armanija iz Milana je novu sezonu Evrolige počela utakmicama u Beogradu, prvo protiv Crvene zvezde, a onda i protiv Partizana. Zvezdu su preksinoć pobedili, od Partizana večeras izgubili u ''tesnoj'' završnici, a kako je taj učinak ocenio trener… »
"Šta imamo? Je l' se šalite?" Željko Obradović digao ton, ne da nikome da mu sastavlja ekipu

"Šta imamo? Je l' se šalite?" Željko Obradović digao ton, ne da nikome da mu sastavlja ekipu

Mondo pre 8 sati
Pričao je posle pobede nad Olimpijom iz Milana Željko Obradović i istakao da je ponosan na igrače što su za 48 sati posle poraza od Dubaija uspeli da se dignu i da upišu važan trijumf na startu elitnog takmičenja, a dotakao se i situacije u ekipi. Bilo… »
Ivanić: "Umesto da damo gol, mi smo primili, baš smo zeznuli na kraju..."

Ivanić: "Umesto da damo gol, mi smo primili, baš smo zeznuli na kraju..."

Sportske.net pre 8 sati
Kapiten fudbalera Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je da je razočaran zbog poraza u poslednjim trenucima večerašnje utakmice protiv Porta u Ligi Evropa. "Fizički zahtevna utakmica kao svaka što će biti u Ligi Evropa. Ne mogu da verujem, imali smo 1:1 i… »
"Toliko grešaka znači samo jedno": Zvezda će sve vreme da hramlje bez boljeg plejmejkera, tvrdi Đurović

"Toliko grešaka znači samo jedno": Zvezda će sve vreme da hramlje bez boljeg plejmejkera, tvrdi Đurović

Mondo pre 8 sati
Crvena zvezda doživela je još jedan poraz u Evroligi i nakon neuspeha protiv Bajerna ima skor 0-2. Vodila je u Minhenu 25 minuta, početkom treće četvrtine bilo je 59:50 i nakon toga je srpski tim izgubio kontrolu. Poznati srpski trener Vlade Đurović… »
Mesina analizirao poraz od Partizana: Nismo bili dovoljno agresivni!

Mesina analizirao poraz od Partizana: Nismo bili dovoljno agresivni!

Kurir pre 8 sati
"Bila je jako teška utakmica. U prvom poluvremenu nismo bili oštri. Kraj prvog poluvremena je značajno uticao na rezultat, pravili smo greške. Vratili smo se, podigli nivo naše odbrane, napad nam je bio brži, na kraju smo imali priliku da pobedimo… »
Milojević: Šanse koje imamo, na ovom nivou moramo da koristimo

Milojević: Šanse koje imamo, na ovom nivou moramo da koristimo

Sport klub pre 8 sati
Crvena zvezda je na gostovanju Portu u Portugalu u okviru drugog kola Lige Evrope doživela šokantan poraz. „Jeftino smo primili gol, na ovom nivou ne sme ovakav jedanaetreac da se dogodi. Opet, vratili smo se, doveli Porto u situaciju da nemaju izgledne… »
Ledej pomešanih osećanja: "Lepo je vratiti se kući, ali nisam zadovoljan kada izgubim"

Ledej pomešanih osećanja: "Lepo je vratiti se kući, ali nisam zadovoljan kada izgubim"

Sportske.net pre 8 sati
Nekadašnji ljubimac navijača Partizana Zek Ledej večeras se bio na suprotnoj strani u dresu Armanija iz Milana, ali ga to nije sprečilo da podeli simaptije prema bivšem klubu i gradu gde je proveo tri godine, međutim zadovoljstvo na njegovom licu nije… »
"Ovde moraš da daš gol": Vladan Milojević žali zbog Zvezdinih šansi protiv Portoa

"Ovde moraš da daš gol": Vladan Milojević žali zbog Zvezdinih šansi protiv Portoa

Mondo pre 8 sati
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević oglasio se posle šok-poraza od Portoa u Ligi Evrope, primljenim golom u 89. minutu. Sve je podsetilo na Milan iz prošle sezone i na poraz 1:2 primljenim golom u 87. minutu. "Ne možemo da gledamo samo poslednji… »
Obradović ponosan na igrače – jasno poručio: Meni neće niko sastavljati tim

Obradović ponosan na igrače – jasno poručio: Meni neće niko sastavljati tim

Dnevnik pre 8 sati
Košarkaši Partizana pobedili su Olimpiju iz Milana 80:78 u 2. kolu Evrolige u Beogradskoj areni. – Veoma sam ponosan kako je igrao moj tim. Posle teškog puta mi smo igrali dobru košarku. To je sve", rekao je Obradović na konferenciji za medije. Upitan je… »
"Pričao sam sa igračima u svlačionici" Sferopulos potpuno utučen posle poraza u Minhenu! Ipak, nije sve tako crno, evo čime je…

"Pričao sam sa igračima u svlačionici" Sferopulos potpuno utučen posle poraza u Minhenu! Ipak, nije sve tako crno, evo čime je…

Kurir pre 8 sati
Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Minhenu od Bajerna rezultatom 88:97 u utakmici drugog kola Evrolige. Nakon meča, novinarima se obratio trener beogradske ekipe Janis Sferopulos: - Ofanzivna dobra utakmica, ali defanzivno nismo onakvi kakvi… »
"Pričao sam sa igračima u svlačionici": Sferopulos ponavljao samo jednu reč nakon novog poraza

"Pričao sam sa igračima u svlačionici": Sferopulos ponavljao samo jednu reč nakon novog poraza

Mondo pre 8 sati
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Bajerna u Minhenu rezultatom 97:88, u okviru 2. kola Evrolige. Trener crveno-belih Janis Sferopulos govorio je na konferenciji za medije u Minhenu i istakao glavni razlog neuspeha. Beogradski tim je odigrao sjajno… »
Željko Obradović pričao o problemima: "Odradili smo samo tri treninga kompletni"

Željko Obradović pričao o problemima: "Odradili smo samo tri treninga kompletni"

Kurir pre 8 sati
Trener Partizana Željko Obradović bio je opširan na konferenciji za medije po završetku meča sa Armanijem. Partizan je slavio rezultatom 80:78 i tako stekao prvu pobedu u Evroligi. - Veoma sam ponosan kako smo igrali. Našli smo energiju. Analizirali smo… »
Janis Sferopulos posle Bajerna: Fale nam igrači, ne možemo da primimo 97 poena

Janis Sferopulos posle Bajerna: Fale nam igrači, ne možemo da primimo 97 poena

Euronews pre 8 sati
Nisu se proslavili crveno-beli u Minhenu. Odbrana je ponovo kaskala, a sve više je primetan manjak ključnih igrača u rotaciji. Stižu dva nova pojačanja krajem nedelje, ali će ekipa morati na raznim stvarima da poradi pred prvi trijumf u Evroligi. Protiv… »
VIDEO Mića Berić za Nova.rs o tesnoj pobedi Partizana u Areni: Ovaj tim može daleko bolje, sudije skandalozne

VIDEO Mića Berić za Nova.rs o tesnoj pobedi Partizana u Areni: Ovaj tim može daleko bolje, sudije skandalozne

Nova pre 8 sati
Košarkaši Partizana pobedili su Olimpiju iz Milana u Beogradskoj areni rezultatom 80:78 posle mnogo muka u drugom kolu Evrolige. Bila je to utakmica sa mnogo uspona i padova i jedne i druge ekipe, Partizan je imao prednost od 20 poena, ali je prokockao i… »
(VIDEO) Evo šta su pričali Marinković i Gudurić posle utakmice

(VIDEO) Evo šta su pričali Marinković i Gudurić posle utakmice

Sport klub pre 8 sati
Marko Gudurić promašio je šut za pobedu Armanija nad Partizanom u Beogradskoj areni, a posle smo videli – baš kao i pre utakmice – razgovor sa kapitenom crno-belih Vanjom Marinkovićem. Dvojica drugova iz reprezentacije momentalno su prešli na druge teme… »
Kada primimo 97 poena... Sferopulos o uzrocima poraza: Popravićemo se

Kada primimo 97 poena... Sferopulos o uzrocima poraza: Popravićemo se

Dnevnik pre 8 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je posle poraza od Bajerna da njegova ekipa nije dobro odigrala u odbrani. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u gostima od Bajerna rezultatom 97:88 u drugom kolu Evrolige. – Očigledno naša odbrana… »
Real bolji od Olimpijakosa

Real bolji od Olimpijakosa

Sportski žurnal pre 8 sati
Nikola Milutinov “zabeležio” 10 poena i devet skokova. Košarkaši Reala pobedili su večeras na svom terenu Olimpijakos rezultatom 89:77 u meču drugog kola Evrolige. Najefikasniji u ekipi Reala bio je Mario Hezonja sa 18 poena, dok je Gabrijel Dek postigao… »
Prve reči vladana milojevića nakon nesrećnog poraza zvezde: Surovo smo kažnjeni za greške i promašaje....

Prve reči vladana milojevića nakon nesrećnog poraza zvezde: Surovo smo kažnjeni za greške i promašaje....

Kurir pre 8 sati
F udbaleri Crvene zvezde poraženi su od Porta na gostovanju rezultatom 2:1 u utakmici 2. kola ligaške faze Lige Evrope. Svoje prve utiske posle meča izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević. "Ne možemo da gledamo samo ovaj poslednji momenat… »
Milojević: "Surovo smo kažnjeni"

Milojević: "Surovo smo kažnjeni"

B92 pre 8 sati
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je svoje utiske posle poraza u drugom kolu Lige Evrope. Crveno-beli su golom u finišu meča poraženi od Porta na stadionu Dragao rezultatom 2:1 i tako su posle drugog kola ostali na jednom bodu, koji su osvojili… »
Marinković: "Imaćemo problema zbog Australije, izvukli smo se"

Marinković: "Imaćemo problema zbog Australije, izvukli smo se"

B92 pre 8 sati
Vanja Marinković, kapiten Partizana, sumirao je utiske posle trijumfa protiv Olimpije Milano. Imali su crno-beli +20 u jednom momentu, ali su gosti na kraju preko Gudurića imali šut za pobedu. Srpski reprezentativac nije bio precizan i Parni valjak je… »
Džons: "Bilo je teško"

Džons: "Bilo je teško"

B92 pre 8 sati
Karlik Džons se oglasio nakon pobede Partizana nad Armanijem u Evroligi. Košarkaši Partizana su uspeli da pobede Armani i dođu do prve pobede u novoj sezoni elitnog takmičenja. Posle mnogo drame i promašenog šuta sa velike udaljenosti Marka Gudurića… »
Tinejdžer zasijao, odbrana grešila - ocenite fudbalere Zvezde ANKETA

Tinejdžer zasijao, odbrana grešila - ocenite fudbalere Zvezde ANKETA

B92 pre 8 sati
Crvena zvezda je u Portu doživela tragičan poraz (2:1), uprkos tome što je zaslužila dosta više. Krenulo je loše skrivljenim penalom Frenklina Teba Učene, ali je Vasilije Kostov (17) ubrzo doneo izjednačenje i generalno odigrao odličnu utakmicu. Šanse su… »
Mesina: "Bili smo loši, ali zadovoljan jednom pobedom u Beogradu"

Mesina: "Bili smo loši, ali zadovoljan jednom pobedom u Beogradu"

B92 pre 8 sati
Trener Olimpije iz Milana Etore Mesina je održao konferenciju za medije nakon poraza svog tima od Partizanoma u Areni u drugom kolu Evrolige. Partizan je slavio 80:78 i tako zabeležio prvu pobedu u sezoni, a ovo je bio prvi poraz Olimpije. "Čestitam… »
Milton posle pobede: "Bilo je neizvesno"

Milton posle pobede: "Bilo je neizvesno"

B92 pre 8 sati
Šejk Milton odigrao je svoju prvu utakmicu u Evroligi pred navijačima Partizana. Američki košarkaš upisao je devet poena u svom premijernom nastupu u Beogradskoj Areni, gde je Partizan upisao prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige. Crno-beli su bili bolji… »
Koliko ste zadovoljni pobedom Partizana? ANKETA

Koliko ste zadovoljni pobedom Partizana? ANKETA

B92 pre 8 sati
Košarkaši Partizana su rezultatom 80:78 pobedili Olimpiju Milano u drugom kolu Evrolige. Igrači Partizana su u drugom kolu elitnog takmičenja uspeli da po prvi put trijumfuju u elitnom evropskom takmičenju. Posle mnogo drame i promašenog šuta sa velike… »
Sferopulos: "Popravićemo se, igrači su dali sve od sebe"

Sferopulos: "Popravićemo se, igrači su dali sve od sebe"

B92 pre 8 sati
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je izneo utiske na konferenciji posle poraza od Bajerna. Crvena zvezda je poražena i u drugom kolu elitnog takmičenja, Bajern je slavio sa 97:88. Crveno-beli imaju za čim da žale, pošto su odigrali sjajno prvo… »
"Fantomski" faul Parkera - sudije oštetile Partizan VIDEO

"Fantomski" faul Parkera - sudije oštetile Partizan VIDEO

B92 pre 8 sati
Sudije su bile u centru pažnje nakon pobede Partizana nad Olimpijom Milano rezultatom 80:78 u drugom kolu Evrolige. Košarkaši Partizana su uspeli da pobede Armani i dođu do prve pobede u novoj sezoni elitnog takmičenja. Posle mnogo drame i promašenog… »
Obradović otvorio dušu: Kako važna pobeda

Obradović otvorio dušu: Kako važna pobeda

Euronews pre 8 sati
Trener Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan nastupom svoje ekipe nakon pobede nad Olimpijom u drugom kolu Evrolige, naročito kada se u obzir uzmu okolnosti pod kojima je Partizan dočekao ovaj susret. "Imali smo zaista naporno putovanje, bez… »
Partizan slavio nakon drame, Gudurić imao šut za pobedu

Partizan slavio nakon drame, Gudurić imao šut za pobedu

Politika pre 8 sati
Najefikasniji u Partizanu bio je Sterling Braun sa 20 poena. Košarkaši Partizana pobedili su večeras milansku Olimpiju rezultatom 80:78 u meču drugog kola Evrolige u kojem su vodili i 20 razlike, a na kraju je Marko Gudurić uz zvuk sirene promašio šut za… »
Vlade Đurović do detalja analizirao poraz Zvezde: "u ovome se krije poraz, nisu trojke odlučile..."

Vlade Đurović do detalja analizirao poraz Zvezde: "u ovome se krije poraz, nisu trojke odlučile..."

Telegraf pre 8 sati
Košarkaši Partizana upisali su prvu pobedu u Evroligi ove sezone pošto su na svom terenu savladali Olimpiju Milano 80:78, dok je Crvena zvezda poražena u Minhenu 97:88. Učinak crveno i crno-belih prokomentarisao je i iskusni stručnjak, konsultant Arene… »
Mesina iskren: "Nije lako igrati napadački protiv ove ekipe Partizana"

Mesina iskren: "Nije lako igrati napadački protiv ove ekipe Partizana"

Telegraf pre 8 sati
Trener košarkaša milanske Olimpije Etore Mesina rekao je večeras da nije lako igrati napadački protiv ove ekipe Partizana i pohvalio igru izabranika u drugom poluvremenu. - Čestitam Partizanu, veoma teška utakmica. U prvom poluvremenu nismo pogađali… »
Da li je Porto pesmom s razglasa provocirao Delije nakon pobede nad Zvezdom?

Da li je Porto pesmom s razglasa provocirao Delije nakon pobede nad Zvezdom?

Telegraf pre 8 sati
Fudbaleri Crvene zvezde na veoma nesrećan način su poraženi od Porta u okviru drugog kola Lige Evrope sa 2:1, iako su pružili veoma dobru partiju. Na kraju su crveno-beli posustali i primili su gol u 89. minutu, čime su i poraženi u ovom neizvesnom meču… »
Vlade Đurović kritikovao jednog igrača Zvezde: "On sve ima, ali ne treba da drži loptu dugo u rukama"

Vlade Đurović kritikovao jednog igrača Zvezde: "On sve ima, ali ne treba da drži loptu dugo u rukama"

Telegraf pre 8 sati
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u Minhenu od ekipe Bajerna rezultatom 97:88 (24:28, 26:27, 27:16, 20:17) u meču drugog kola Evrolige. Posle meča, trener i konsultant Arene Sport Vlade Đurović izneo je svoje viđenje i posebno je analizirao… »
Evo kako izgleda tabela Evrolige posle poraza Zvezde i pobede Partizana: Crveno-beli na samom dnu u Evropi!

Evo kako izgleda tabela Evrolige posle poraza Zvezde i pobede Partizana: Crveno-beli na samom dnu u Evropi!

Telegraf pre 8 sati
Košarkaši Crvene zvezde i Partizana su odigrali svoje mečeve drugog kola u Evroligi, gde su bili polovični. Crno-beli su na svom terenu slavili u drami protiv Olimpije Milano sa 80:78, dok je Zvezda gostovala u Minhenu Bajernu i poražena je sa 97:88… »
"Oni čarter, a mi ekonomska klasa, ljudi od dva metra": Obradović otkrio probleme Partizana posle Dubaija

"Oni čarter, a mi ekonomska klasa, ljudi od dva metra": Obradović otkrio probleme Partizana posle Dubaija

Telegraf pre 8 sati
Košarkaši Partizana upisali su prvu pobedu u Evroligi ove sezone pošto su na svom terenu savladali Olimpiju Milano 80:78. Posle meča, na konferenciji za novinare svoje utiske je izneo trener crno-belih Željko Obradović. O utakmici - Analizirali smo… »
Prve reči Vladana Milojevića posle poraza od Porta u Ligi Evrope: "Pad koncetracije, pogrešili smo..."

Prve reči Vladana Milojevića posle poraza od Porta u Ligi Evrope: "Pad koncetracije, pogrešili smo..."

Telegraf pre 8 sati
Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da dođu do bodova na gostovanju Portu, iako su imali povoljan rezultat sve do 89. minuta kada je Rodrigo Mora iskoristio nepažnju crveno-belih odbramenih igrača i postavio konačan ishod. Prethodno je Porto poveo golom… »
"Surovo smo kažnjeni!" Vladan Milojević o Porto - Zvezda, o tome za šta sada moli Boga, ali i o Vasiliju Kostovu, narednom…

"Surovo smo kažnjeni!" Vladan Milojević o Porto - Zvezda, o tome za šta sada moli Boga, ali i o Vasiliju Kostovu, narednom…

Večernje novosti pre 8 sati
Vladan Milojević izneo je utiske posle poraza Zvezde od Porta na Dragau. FOTO: Tanjug/AP Primila je Crvena zvezda gol u završnici, čime su crveno-beli ostali bez boda. - Ne možemo da gledamo samo poslednji momenat. Odigrali smo dobro taktički. Čestitao… »
Teška dva dana Za nas, potpuno smo promenili odbranu: Obradović jasan nakon premijerne pobede!

Teška dva dana Za nas, potpuno smo promenili odbranu: Obradović jasan nakon premijerne pobede!

Hot sport pre 9 sati
Najveći evropski trener potpuno jasan! U četvrtak od 20:30 časova u Beogradskoj Areni Partizan je slavio u duelu 2. kola Evrolige protiv Olimpije iz Milana, koja je dva dana ranije savladala Crvneu zvezdu. Rezultat meča iznosio je 80:78 iako su crno-beli… »
Prve reči Željka Obradovića posle pobede nad Olimpijom Milano: "Na jednu stvar sam posebno ponosan..."

Prve reči Željka Obradovića posle pobede nad Olimpijom Milano: "Na jednu stvar sam posebno ponosan..."

Telegraf pre 9 sati
Košarkaši Partizana upisali su prvu pobedu u Evroligi ove sezone pošto su na svom terenu savladali Olimpiju Milano 80:78. Posle meča, prve utiske je izne trener crno-belih Željko Obradović. - Igrali smo veći deo meča baš dobro. Želeo bih da čestitam… »

Vesti dana »