Povezane vesti
"Darko Lazić treba da uzme vozača, on ne može da se obuzda" Vesna Zmijanac iskreno o udesu pevača, a evo šta je rekla za…
Kurir 02.10.2025
Pevačica Vesna Zmijanac večeras će održati nastup, a pred pripadnicima sedme sile najavila je koncert u Beogradu. "Sledeće godine. Ja sam u Sava centru imala 50 puta koncerte, ne znam šta da priželjkujem, treba samo da nađem vreme i da to organizujemo, a… »
"Ne može da se obuzda! Treba da..." Vesna Zmijanac o Darkovom udesu, dala komentar i o Eliti i Zorici Marković
Telegraf 02.10.2025
Pevačica Vesna Zmijanac večeras održava nastup u Beogradu, a pred pripadnicima sedme sile najavila je koncert u srpskoj prestonici. Kako ističe, trebalo bi da se dogodi sledeće godine. - Sledeće godine. Ja sam u Sava centru imala 50 puta koncerte, ne… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 35 povezanih
Odbor nije usvojio listu kandidata za izbor člana Saveta REM-a iz nacionalnih manjina
RTS pre 1 satjoš 21 povezana
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane
Vlada Srbije izdvojila 603 miliona dinara za uređenje stanica na pruzi Novi Sad - Subotica
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih
"Srbija, pobeda": Građani Severne Mitrovice srpskim zastavama dočekali gradonačelnika Radojevića (video)
Kurir pre 50 minutajoš 16 povezanih