Povezane vesti
"Darko Lazić treba da uzme vozača, on ne može da se obuzda" Vesna Zmijanac iskreno o udesu pevača, a evo šta je rekla za…
Kurir 02.10.2025
Pevačica Vesna Zmijanac večeras će održati nastup, a pred pripadnicima sedme sile najavila je koncert u Beogradu. "Sledeće godine. Ja sam u Sava centru imala 50 puta koncerte, ne znam šta da priželjkujem, treba samo da nađem vreme i da to organizujemo, a… »
"Ne može da se obuzda! Treba da..." Vesna Zmijanac o Darkovom udesu, dala komentar i o Eliti i Zorici Marković
Telegraf 02.10.2025
Pevačica Vesna Zmijanac večeras održava nastup u Beogradu, a pred pripadnicima sedme sile najavila je koncert u srpskoj prestonici. Kako ističe, trebalo bi da se dogodi sledeće godine. - Sledeće godine. Ja sam u Sava centru imala 50 puta koncerte, ne… »
Vesti dana »
Uprkos malaksalosti, ne odustaje od štrajka glađu: Lekar stigao kod Dijane Hrke, čekaju se informacije o njenom zdravstvenom stanju
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Hrka i Jaćimovići u štrajku glađu, roditelji đaka Pete gimnazije najavili protest (blog)
Novi magazin pre 6 minutajoš 11 povezanih
Da li će Amerikanci prihvatiti predlog Rusa za NIS: Ako ne - nacionalizacija verovatno jedino rešenje
Radio 021 pre 12 minutajoš 11 povezanih
Poginulo svih 20 vojnika i članova posade turskog vojnog teretnog aviona koji se srušio u Gruziji
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih