Povezane vesti
Princ objavio rat medijima: Boriću se
B92 03.10.2025
Britanski princ Vilijam izjavio je da mu je zaštita porodice bila najvažnija kada su njegova supruga princeza Ketrin (Kejt) od Velsa i otac, kralj Čarls, oboleli od raka, i najavio da će kao budući suveren težiti modernizaciji monarhije. U razgovoru za… »
Porodica na prvom mestu: Princ Vilijam o borbi sa rakom supruge i oca, svojoj viziji monarhije budućnosti: Težiću modernizaciji…
Blic 03.10.2025
Britanski Princ Vilijam izjavio je da mu je zaštita porodice bila najvažnija kada su njegova supruga princeza Ketrin (Kejt) od Velsa i otac, kralj Čarls, oboleli od raka, i najavio da će kao budući suveren težiti modernizaciji monarhije. U razgovoru za… »
Princ Vilijam: Zaštita porodice najvažnija, težiću modernizaciji monarhije
Politika 03.10.2025
„Šteta koju izloženost medijima može naneti porodičnom životu je nešto što sam sebi obećao da se neće dogoditi mojoj porodici” – rekao je britanski prestolonaslednik. LONDON – Britanski Princ Vilijam izjavio je da mu je zaštita porodice bila najvažnija… »
Vesti dana »
Tramp zapretio Teheranu: SAD će sravniti sa zemljom iranske elektrane ako ne otvorite Ormuski moreuz u roku od 48 sati
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 32 povezane
Vremenska prognoza: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, evo kakvo nas vreme očekuje danas
Danas pre 35 minutajoš 13 povezanih
U Sloveniji 10. parlamentarni izbori od sticanja samostalnosti
Insajder pre 45 minutajoš 9 povezanih
"Na srpskom mi je psovao porodicu" Dončić izašao pred novinare, pa otkrio šokantne detalje! Usledila žestoka reakcija - "Luka laže"
Kurir pre 35 minutajoš 16 povezanih
Danas su Mladenci, praznik Svetih 40 mučenika Sevastijskih
Šabačke novosti pre 50 minutajoš 13 povezanih