Povezane vesti

Ovo što će Rusija da uradi za Srbe – potpuna je novina na svetskoj sceni

Ovo što će Rusija da uradi za Srbe – potpuna je novina na svetskoj sceni

Sputnik pre 21 dana
Republika Srpska nije članica UN i nema pun međunarodni legitimitet zbog čega je potrebno da neko pomogne da se njen problem bukvalno rasprostre pred svetsku javnost. To da jedna zemlja predastavlja tuđ dokument, koliko znam, nije se dosad desilo. Bilo… »
Dodik: Tražio sam od Putina da ne prepusti Republiku Srpsku na milost i nemilost EU

Dodik: Tražio sam od Putina da ne prepusti Republiku Srpsku na milost i nemilost EU

Novi magazin pre 21 dana
Lider vladajuće koalicije u Republici Srpskoj Milorad Dodik izjavio je da je tražio od predsednika Rusije Vladimira Putina da ne prepusti taj deo Bosne i Hercegovine (BiH) na milost i nemilost Evropske unije (EU). "Moj zahtev je bio da predsednik Putin… »
Putin na sastanku sa Dodikom: Situacija u Republici Srpskoj i BiH je teška

RTV pre 21 dana
SOČI - Ruski predsednik Vladimir Putin, tokom sastanka sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Bosni i Hercegovini, opisao je situaciju u Republici Srpskoj i BiH kao tešku. "Veoma mi je drago što vas ponovo srećem, ovog puta na marginama… »

Telegraf pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin, tokom sastanka sa liderom SNSD Miloradom Dodikom opisao je situaciju u Republici Srpskoj i BiH kao tešku. "Veoma mi je drago što vas ponovo srećem, ovog puta na marginama Valdaj kluba u Sočiju. Nedavno ste proslavili Dan… »

Vesti dana »