Povezane vesti

Šest godina od smrti na grobu nema ni imena ni fotografije: Mina Kostić se oglasila, pitala "šta je problem?"

Šest godina od smrti na grobu nema ni imena ni fotografije: Mina Kostić se oglasila, pitala "šta je problem?"

Mondo 03.10.2025
Mina Kostić je godinama tvrdila da je usvojena sa pet godina i da ju je odgajila žena po imenu Evdokija Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera Đusa. Nedavno je šokirala javnost priznanjem da to nije istina, te da Duda bila veliki manipulator. Duda… »
Neočekivani prizor na grobu pomajke mine Kostić Pevačica šokirala: "Čuvala sam je, sahranila i onda..."

Neočekivani prizor na grobu pomajke mine Kostić Pevačica šokirala: "Čuvala sam je, sahranila i onda..."

Alo 03.10.2025
Duda je te 2019. godine sahranjena u Beogradu, na Novom groblju i to u porodičnoj grobnici Ivanović. Mina Kostić godinama je tvrdila da je sa pet godina usvojena, kao i da ju je odgajila žena po imenu Evdokija Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera… »
Oglasila se Mina Kostić za Telegraf, šokirala odgovorom o Dudinom grobu: "Čuvala sam je i sahranila a onda..."

Oglasila se Mina Kostić za Telegraf, šokirala odgovorom o Dudinom grobu: "Čuvala sam je i sahranila a onda..."

Telegraf 03.10.2025
Mina Kostić godinama je tvrdila da je usvojena sa pet godina i da ju je odgajila žena po imenu Evdokija Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera Đusa. Međutim, pevačica je nedavno, nakon duže pauze u javnosti, stala pred kamere i rekla da je sve to… »

Vesti dana »