Povezane vesti
Šest godina od smrti na grobu nema ni imena ni fotografije: Mina Kostić se oglasila, pitala "šta je problem?"
Mondo 03.10.2025
Mina Kostić je godinama tvrdila da je usvojena sa pet godina i da ju je odgajila žena po imenu Evdokija Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera Đusa. Nedavno je šokirala javnost priznanjem da to nije istina, te da Duda bila veliki manipulator. Duda… »
Neočekivani prizor na grobu pomajke mine Kostić Pevačica šokirala: "Čuvala sam je, sahranila i onda..."
Alo 03.10.2025
Duda je te 2019. godine sahranjena u Beogradu, na Novom groblju i to u porodičnoj grobnici Ivanović. Mina Kostić godinama je tvrdila da je sa pet godina usvojena, kao i da ju je odgajila žena po imenu Evdokija Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera… »
"Čuvala sam je, sahranila i onda..." Mina Kostić šokirala odgovorom o Dudinom grobu
Kurir 03.10.2025
Mina Kostić godinama je tvrdila da je usvojena sa pet godina i da ju je odgajila žena po imenu Evdokija Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera Đusa. Međutim, pevačica je nedavno, nakon duže pauze u javnosti, stala pred kamere i rekla da je sve to… »
Šest godina od smrti na ploči nema ni ime ni fotografiju: Mina Kostić šokirala o grobu Dude Ivanović za koju se pričalo da je…
Blic 03.10.2025
Pevačica Mina Kostić nedavno je iznenadila javnost priznanjem da ipak nije bila usvojena. Naime, Mina Kostić je godinama tvrdila da je usvojena sa pet godina i da ju je odgajila žena po imenu Evdokija Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera Đusa… »
Oglasila se Mina Kostić za Telegraf, šokirala odgovorom o Dudinom grobu: "Čuvala sam je i sahranila a onda..."
Telegraf 03.10.2025
Mina Kostić godinama je tvrdila da je usvojena sa pet godina i da ju je odgajila žena po imenu Evdokija Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera Đusa. Međutim, pevačica je nedavno, nakon duže pauze u javnosti, stala pred kamere i rekla da je sve to… »
Vesti dana »
Hrka: Podržavam Jaćimovićev predlog o blokadi Beograda, pozivam Novosađane da se odazovu
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 52 povezane
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
Danas pre 4 satijoš 28 povezanih
Dijana Hrka i Milomir Jaćimović udružuju snage: Pozivaju građane da se pridruže protestu u subotu
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane
Tabaković: Delez izneo iz Srbije 130 miliona evra bez plaćanja poreza
Nova pre 3 satajoš 71 povezana
Zvezda slavila protiv trećeligaša, a Mirko Ivanić ispisao istoriju, Marakana će ga večno pamtiti!
Telegraf pre 1 satjoš 53 povezane