Povezane vesti
“Biznismeni su mi nudili karijeru u zamenu za odnose”: Pevačica posle mnogo godina otkrila istinu o uceni
Telegraf 03.10.2025
Pevačica Jadranka Kalinić istakla se u 44. godini tokom učešća u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", a jednom prilikom je govorila o nepristojnim ponudama koje je kao mlađa dobijala. Jadranka je rekla da nije želela da ide "lakšim" putem iako su joj… »
"Nudili su mi karijeru u zamenu za odnose": Pevačica posle mnogo godina sve otkrila: "Bila sam u minusu"
Blic 02.10.2025
Pevačica Jadranka Kalinić istakla se u 44. godini tokom učešća u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", a jednom prilikom je govorila o nepristojnim ponudama koje je kao mlađa dobijala. Jadranka je rekla da nije želela da ide "lakšim" putem iako su joj… »
Vesti dana »
Biciklisti studenti, Čuvari Ustava, spojili se u Kragujevcu, sledi predstavljanje kandidata
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih
Veliki trgovinski sporazum: Kina i SAD dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Danas pre 7 satijoš 27 povezanih