Povezane vesti
“Biznismeni su mi nudili karijeru u zamenu za odnose”: Pevačica posle mnogo godina otkrila istinu o uceni
Telegraf 03.10.2025
Pevačica Jadranka Kalinić istakla se u 44. godini tokom učešća u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", a jednom prilikom je govorila o nepristojnim ponudama koje je kao mlađa dobijala. Jadranka je rekla da nije želela da ide "lakšim" putem iako su joj… »
"Nudili su mi karijeru u zamenu za odnose": Pevačica posle mnogo godina sve otkrila: "Bila sam u minusu"
Blic 02.10.2025
Pevačica Jadranka Kalinić istakla se u 44. godini tokom učešća u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", a jednom prilikom je govorila o nepristojnim ponudama koje je kao mlađa dobijala. Jadranka je rekla da nije želela da ide "lakšim" putem iako su joj… »
Vesti dana »
Tenisko čudo briljira i na Rolan Garosu: Svet priča o njemu, ima 19 godina, a samo nebo mu je granica!
Telegraf pre 6 minutajoš 54 povezane
Zbog novog kvara na cevovodu, Čačak i okolne opštine i dalje bez vode: „Situacija je i dalje alarmantna“ (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Pravo u centar pre 2 satajoš 22 povezane
Tramp zapretio Omanu: Ponašaće se kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh /video/
Sputnik pre 6 minutajoš 22 povezane