Povezane vesti

"Zaplakao sam ispred kuće, postoji tu problem..." Marko Miljković posle očeve smrti prvi put otišao u rodnu kuću u Brusu, na…

"Zaplakao sam ispred kuće, postoji tu problem..." Marko Miljković posle očeve smrti prvi put otišao u rodnu kuću u Brusu, na…

Kurir pre 4 sati
Marko Miljković posetio je porodičnu kuću, a uspomene na detinjstvo i pokojne roditelje su mu slomile srce. Tri godine nakon majčine smrti Marko Miljkovićostao je i bez oca Dobrivoja koji mu je bio najveća podrška u životu. Porodična kuća Miljkovića u… »
Marko Miljković otišao u rodnu kuću nakon smrti roditelja, slomio se zbog onog što je zatekao u Brusu: "Nisam imao snage…

Marko Miljković otišao u rodnu kuću nakon smrti roditelja, slomio se zbog onog što je zatekao u Brusu: "Nisam imao snage…

Blic pre 5 sati
Marko Miljković otkrio je da je posetio rodnu kuću u Brusu nakon smrti oca i majke, a uspomene su ga slomile. Naime, Marko Miljković je rođen u Brusu gde ima porodičnu kuću u kojoj su živeli njegovi roditelji pre smrti. Kuća je ostala prazna, a Marko je… »
“Nisam imao snage, zaplakao sam” Marko Miljković posle očeve smrti prvi put otišao u rodnu kuću

“Nisam imao snage, zaplakao sam” Marko Miljković posle očeve smrti prvi put otišao u rodnu kuću

Telegraf pre 6 sati
Marko Miljković posetio je porodičnu kuću, a uspomene na detinjstvo i pokojne roditelje su mu slomile srce. Tri godine nakon majčine smrti Marko Miljkovićostao je i bez oca Dobrivoja koji mu je bio najveća podrška u životu. Porodična kuća Miljkovića u… »
Srce mu se slomilo! Marko Miljković u suzama na kućnom pragu

Srce mu se slomilo! Marko Miljković u suzama na kućnom pragu

Alo pre 14 sati
Porodična kuća Miljkovića u Brusu ostala je prazna. Marko Miljković posetio je porodičnu kuću, a uspomene na detinjstvo i pokojne roditelje slomile su mu srce. Tri godine nakon majčine smrti, Marko je ostao i bez oca Dobrivoja, koji mu je bio najveća… »

Vesti dana »