Povezane vesti

"Zapalila je 7 automobila" Taki Marinković hitno kontaktirao policiju: Plašim se za svoje dete...

"Zapalila je 7 automobila" Taki Marinković hitno kontaktirao policiju: Plašim se za svoje dete...

Kurir pre 1 sat
Otac Maje Marinković, Taki, oglasio se nakon skandaloznih tvrdnji Asmina Durdžića sa je Sita Ahmić podmetnula bombu ispod njegovog automobila. Marinković se oglasio za domaće medije i otkrio nepoznate detalje o nemilom događaju. - Video sam naslove… »
Policija ulazi u Elitu po Asmina? Taki Marinković uplašen za Maju posle otkrivanja ko mu je zapalio auto

Policija ulazi u Elitu po Asmina? Taki Marinković uplašen za Maju posle otkrivanja ko mu je zapalio auto

Telegraf pre 1 sat
Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković se oglasio nakon skandaloznih tvrdnji Asmina Durdžića sa je Sita Ahmić podmetnula bombu ispod njegovog automobila. - Video sam naslove, dobio sam i klip iz Zadruge 9 Elite gde se priča o tome. Navodno je… »
Taki uplašen za maju Marinković: Odmah kontaktirao policiju dok mu je ćerka u Eliti 9: "Nije naivna situacija"

Taki uplašen za maju Marinković: Odmah kontaktirao policiju dok mu je ćerka u Eliti 9: "Nije naivna situacija"

Blic pre 2 sata
Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković se oglasio nakon skandaloznih tvrdnji Asmina Durdžića sa je Sita Ahmić podmetnula bombu ispod njegovog automobila. - Video sam naslove, dobio sam i klip iz Zadruge 9 Elite gde se priča o tome. Navodno je… »
"Plašim se za maju" Taki Marinković nakon tvrdnji da mu je Sita zapalila auto odmah kontaktirao policiju!

"Plašim se za maju" Taki Marinković nakon tvrdnji da mu je Sita zapalila auto odmah kontaktirao policiju!

Alo pre 3 sata
Optužena je da je zapalila auto Takiju Marinkoviću. Asmin Durdžić od početka učešća u aktuelnom rijalitiju izrekao je niz optužbi na račun Site Ahmić, inače rođene sestre Aneli, sa kojom ima ćerku Noru. Sada ju je okrivio za podmetanje bombe ispod… »
"Sita je Takiju digla auto u vazduh" Maja odmah alarmirala policiju!

"Sita je Takiju digla auto u vazduh" Maja odmah alarmirala policiju!

Alo pre 3 sata
Auto je bio potpuno uništen. Asmin Durdžić tvrdi da je Sita Ahmić kriva što je Radomiru Marinkoviću Takiju izgoreo automobil. Povodom cele situacije, Takijeva ćerka se odmah uključila u razgovor. - Takiju je digla auto u vazduh. Ako ne može da plati… »
Šok! Sita Ahmić zapalila auto Takiju? Asmin izneo strašne tvrdnje, Maja odmah alarmirala policiju

Šok! Sita Ahmić zapalila auto Takiju? Asmin izneo strašne tvrdnje, Maja odmah alarmirala policiju

Telegraf pre 5 sati
Asmin Durdžić tvrdi da je Sita Ahmić kriva što je Radomiru Marinkoviću Takiju izgoreo automobil, navodno je ona podmetnula bombu. Naime, tokom emisije u "Zadruzi 9 Eliti", Asmin Durdžić je izneo šok tvrdnje o Siti Ahmić. - Ona je Takiju digla auto u… »
"Sita Ahmić je Takiju digla auto u vazduh": Asmin izneo skandalozne tvrdnje, Maja Marinković skočila: "Neka se podnesu…

"Sita Ahmić je Takiju digla auto u vazduh": Asmin izneo skandalozne tvrdnje, Maja Marinković skočila: "Neka se podnesu…

Blic pre 5 sati
Asmin Durdžić tvrdi da je Sita Ahmić kriva što je Radomiru Marinkoviću Takiju izgoreo automobil, navodno je ona podmetnula bombu. Naime, tokom emisije u " Zadruzi 9 Eliti", Asmin Durdžić je izneo šok tvrdnje o Siti Ahmić. - Ona je Takiju digla auto u… »

Vesti dana »