Povezane vesti
"Zapalila je 7 automobila" Taki Marinković hitno kontaktirao policiju: Plašim se za svoje dete...
Kurir pre 1 sat
Otac Maje Marinković, Taki, oglasio se nakon skandaloznih tvrdnji Asmina Durdžića sa je Sita Ahmić podmetnula bombu ispod njegovog automobila. Marinković se oglasio za domaće medije i otkrio nepoznate detalje o nemilom događaju. - Video sam naslove… »
Policija ulazi u Elitu po Asmina? Taki Marinković uplašen za Maju posle otkrivanja ko mu je zapalio auto
Telegraf pre 1 sat
Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković se oglasio nakon skandaloznih tvrdnji Asmina Durdžića sa je Sita Ahmić podmetnula bombu ispod njegovog automobila. - Video sam naslove, dobio sam i klip iz Zadruge 9 Elite gde se priča o tome. Navodno je… »
Taki uplašen za maju Marinković: Odmah kontaktirao policiju dok mu je ćerka u Eliti 9: "Nije naivna situacija"
Blic pre 2 sata
Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković se oglasio nakon skandaloznih tvrdnji Asmina Durdžića sa je Sita Ahmić podmetnula bombu ispod njegovog automobila. - Video sam naslove, dobio sam i klip iz Zadruge 9 Elite gde se priča o tome. Navodno je… »
"Plašim se za maju" Taki Marinković nakon tvrdnji da mu je Sita zapalila auto odmah kontaktirao policiju!
Alo pre 3 sata
Optužena je da je zapalila auto Takiju Marinkoviću. Asmin Durdžić od početka učešća u aktuelnom rijalitiju izrekao je niz optužbi na račun Site Ahmić, inače rođene sestre Aneli, sa kojom ima ćerku Noru. Sada ju je okrivio za podmetanje bombe ispod… »
"Sita je Takiju digla auto u vazduh" Maja odmah alarmirala policiju!
Alo pre 3 sata
Auto je bio potpuno uništen. Asmin Durdžić tvrdi da je Sita Ahmić kriva što je Radomiru Marinkoviću Takiju izgoreo automobil. Povodom cele situacije, Takijeva ćerka se odmah uključila u razgovor. - Takiju je digla auto u vazduh. Ako ne može da plati… »
Šok! Sita Ahmić zapalila auto Takiju? Asmin izneo strašne tvrdnje, Maja odmah alarmirala policiju
Telegraf pre 5 sati
Asmin Durdžić tvrdi da je Sita Ahmić kriva što je Radomiru Marinkoviću Takiju izgoreo automobil, navodno je ona podmetnula bombu. Naime, tokom emisije u "Zadruzi 9 Eliti", Asmin Durdžić je izneo šok tvrdnje o Siti Ahmić. - Ona je Takiju digla auto u… »
"Sita Ahmić je Takiju digla auto u vazduh": Asmin izneo skandalozne tvrdnje, Maja Marinković skočila: "Neka se podnesu…
Blic pre 5 sati
Asmin Durdžić tvrdi da je Sita Ahmić kriva što je Radomiru Marinkoviću Takiju izgoreo automobil, navodno je ona podmetnula bombu. Naime, tokom emisije u " Zadruzi 9 Eliti", Asmin Durdžić je izneo šok tvrdnje o Siti Ahmić. - Ona je Takiju digla auto u… »
Vesti dana »

Odsečeni putevi, zavejana sela i preko 5.000 ljudi bez struje: Uvedena vanredna situacija u Novoj Varoši
RINA pre 16 minutajoš 140 povezanih

"Rusi neće dozvoliti preuzimanje NIS-a!" Predsednik Srbije o predlogu da se kupuje američka nafta
Kurir pre 46 minutajoš 25 povezanih

Brza pruga Beograd – Subotica: 72 minuta putovanja, povratna karta 2.000 dinara
Vreme pre 1 minutjoš 79 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 16 minutajoš 23 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih