Povezane vesti
Mladoženja nakon svadbe otvorio poklon roditelja i zanemeo: "Bilo bi mi draže da nisu ništa dali"
Kurir 03.10.2025
Jedan muškarac je izazvao burne reakcije na Redditu nakon što je podelio svoje razočaranje ponašanjem roditelja tokom priprema za venčanje. Odrastajući u porodici koja je često isticala važnost ravnoteže i pravednosti među decom, očekivao je jednaku… »
Mladoženja ostao u šoku kad je otvorio kovertu Sestri svadba od 17.000 evra, a njemu roditelji dali samo 350, "Molim? Nije…
Alo 03.10.2025
Umesto radosti i zahvalnosti, kraj dana mu je obeležilo razočaranje i osećaj nepravde prema roditeljima. Jedan mladoženja podelio je na Reditu neprijatno iskustvo posle sopstvenog venčanja. Umesto radosti i zahvalnosti, kraj dana mu je obeležilo… »
Mladoženja nakon svadbe otvorio poklon svojih roditelja pa doživeo šok: "Molim? Jesam li ja lud? Ovo nije fer"
Blic 03.10.2025
Jedan mladoženja ostao je razočaran kada je shvatio da podrška roditelja tokom planiranja njegove svadbe, kao i sam svadbeni poklon nisu bili u skladu sa njegovim očekivanjima, zbog čega je počeo da preispituje porodična obećanja i princip "jednako za… »
Vesti dana »
Niš pod vodom! Kiša pretvorila ulice u reke i jezera, a neće stati do subote: Evo kada se očekuje pravi potop (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Počinje suđenje za tragediju u diskoteci u Kočanima: Među optuženima za stradanje 63 osobe - vlasnik objekta, gradonačelnik, nekoliko ministara...
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Nakon Kongresa, i američki Senat usvojio odluku o objavljivanju Epstinovih dosijea
Politika pre 4 satijoš 4 povezane