Povezane vesti

Pevačica raskinula sa sinom političara, pa se bacila na knjigu: Evo koji fakultet studira Milica Jokić

Pevačica raskinula sa sinom političara, pa se bacila na knjigu: Evo koji fakultet studira Milica Jokić

Blic pre 8 sati
Milica Jokić, uspešna mlada pevačica koja gazi stazom slavnih, nije odustala od studiranja zbog pevanja i čestih nastupa. Milica Jokić smatra da je obrazovanje i te kako bitno i da ne bi trebalo zbog karijere da odustane od diplome. - Roditelji su me… »
Evo koji fakultet studira bivša Dačićeva snajka: Milica Jokić redovno nastupa, ali knjigu ne zapostavlja

Evo koji fakultet studira bivša Dačićeva snajka: Milica Jokić redovno nastupa, ali knjigu ne zapostavlja

Telegraf pre 7 sati
Mlada pevačica, bivša snajka političara Ivice Dačića, Milica Jokić, bavi se muzikom i često nastupa, ali od studiranja nije odustala. Milica smatra da je obrazovanje i te kako bitno i da ne bi trebalo zbog karijere da odustane od diplome. - Roditelji su… »
"Mnogo toga ljudi ne znaju o meni" Milica Jokić upisala težak fakultet, a od diplome ne odustaje

"Mnogo toga ljudi ne znaju o meni" Milica Jokić upisala težak fakultet, a od diplome ne odustaje

Kurir pre 8 sati
Veliki broj poznatih pevača i pevačica zapostavili su školovanje zbog svojih karijere u koje su mnogi uplovili jako mladi, ali ne i Milica Jokić koja studira ozbiljan fakultet. Iako je jedna od najtraženijih pevačica mlađe generacije smatra da je… »

Vesti dana »