Povezane vesti

Sita ahmić poslala ljude da muče staniju?! Starleta progovorila o spontanom pobačaju zbog napada u Crnoj Gori, bacali Asminu…

Sita ahmić poslala ljude da muče staniju?! Starleta progovorila o spontanom pobačaju zbog napada u Crnoj Gori, bacali Asminu…

Kurir pre 1 dan
Starleta Stanija Dobrojević progovorila o gubitku bebe sa partnerom Asminom Durdžićem zbog napada koji je doživela u hotelu u Crnoj Gori. - Asmin je prepričao da kada ste vi bili u Crnoj Gori na letovanju i da je Sita poslala momke da vas zastraše i da… »
"Nisam im rekla da sam trudna": Stanija Dobrojević izgubila bebu, porodici rekla kad je sve bilo gotovo

"Nisam im rekla da sam trudna": Stanija Dobrojević izgubila bebu, porodici rekla kad je sve bilo gotovo

Mondo pre 12 sati
Starleta Stanija Dobrojević progovorila je o gubitku bebe i bolnim trenucima. Stanija je otkrila da je bila presrećna kada je saznala da je u drugom stanju i trebalo je da dobije dete sa Asminom Durdžićem, međutim radost nije dugo trajala. "To je nešto… »
Stanija Dobrojević progovorila o gubitku bebe": Krila sam od porodice da sam trudna, saznali su samo tužnu vest!

Stanija Dobrojević progovorila o gubitku bebe": Krila sam od porodice da sam trudna, saznali su samo tužnu vest!

Kurir pre 22 sata
Starleta Stanija Dobrojević progovorila je o gubitku bebe i bolnim trenucima. Kako je istakla, bila je presrećna kada je saznala da je u drugom stanju i trebalo je da dobije dete sa Asminom Durdžićem, međutim radost nije dugo trajala. - To je nešto… »
Stanija izgubila bebu: Asmin i ona su čekali dete, radost kratko trajala "Krila sam od porodice..."

Stanija izgubila bebu: Asmin i ona su čekali dete, radost kratko trajala "Krila sam od porodice..."

Telegraf pre 22 sata
Starleta Stanija Dobrojević ne govori puno o svom privtnom životu, međutim, skoro je otkrila istinuo gubitku bebe i o bolnim trenucima kroz koje je prošla. Nakon saznanja da je u drugom stanju, Starleta je bila van sebe od sreće. Ona je trebalo da dobije… »
Stanija Dobrojević progovorila o gubitku bebe: "Krila sam od porodice da sam trudna, saznali su samo tužne vesti"

Stanija Dobrojević progovorila o gubitku bebe: "Krila sam od porodice da sam trudna, saznali su samo tužne vesti"

Blic pre 23 sata
Starleta Stanija Dobrojević progovorila je o gubitku bebe i bolnim trenucima. Kako je istakla Stanija Dobrojević bila je presrećna kada je saznala da je u drugom stanju i trebalo je da dobije dete sa Asminom Durdžićem, međutim radost nije dugo trajala. -… »

Vesti dana »

RTS: NIS predao novi dopunjeni zahtev za odlaganje sankcija

RTS: NIS predao novi dopunjeni zahtev za odlaganje sankcija

Nedeljnik pre 47 minutajoš 23 povezane
Oblačno, do 12 stepeni

Oblačno, do 12 stepeni

Infozija pre 47 minutajoš 11 povezanih