Povezane vesti

Sita ahmić poslala ljude da muče staniju?! Starleta progovorila o spontanom pobačaju zbog napada u Crnoj Gori, bacali Asminu…

Sita ahmić poslala ljude da muče staniju?! Starleta progovorila o spontanom pobačaju zbog napada u Crnoj Gori, bacali Asminu…

Kurir 03.10.2025
Starleta Stanija Dobrojević progovorila o gubitku bebe sa partnerom Asminom Durdžićem zbog napada koji je doživela u hotelu u Crnoj Gori. - Asmin je prepričao da kada ste vi bili u Crnoj Gori na letovanju i da je Sita poslala momke da vas zastraše i da… »
"Nisam im rekla da sam trudna": Stanija Dobrojević izgubila bebu, porodici rekla kad je sve bilo gotovo

"Nisam im rekla da sam trudna": Stanija Dobrojević izgubila bebu, porodici rekla kad je sve bilo gotovo

Mondo 03.10.2025
Starleta Stanija Dobrojević progovorila je o gubitku bebe i bolnim trenucima. Stanija je otkrila da je bila presrećna kada je saznala da je u drugom stanju i trebalo je da dobije dete sa Asminom Durdžićem, međutim radost nije dugo trajala. "To je nešto… »
Stanija Dobrojević progovorila o gubitku bebe": Krila sam od porodice da sam trudna, saznali su samo tužnu vest!

Stanija Dobrojević progovorila o gubitku bebe": Krila sam od porodice da sam trudna, saznali su samo tužnu vest!

Kurir 03.10.2025
Starleta Stanija Dobrojević progovorila je o gubitku bebe i bolnim trenucima. Kako je istakla, bila je presrećna kada je saznala da je u drugom stanju i trebalo je da dobije dete sa Asminom Durdžićem, međutim radost nije dugo trajala. - To je nešto… »
Stanija izgubila bebu: Asmin i ona su čekali dete, radost kratko trajala "Krila sam od porodice..."

Stanija izgubila bebu: Asmin i ona su čekali dete, radost kratko trajala "Krila sam od porodice..."

Telegraf 03.10.2025
Starleta Stanija Dobrojević ne govori puno o svom privtnom životu, međutim, skoro je otkrila istinuo gubitku bebe i o bolnim trenucima kroz koje je prošla. Nakon saznanja da je u drugom stanju, Starleta je bila van sebe od sreće. Ona je trebalo da dobije… »
Stanija Dobrojević progovorila o gubitku bebe: "Krila sam od porodice da sam trudna, saznali su samo tužne vesti"

Stanija Dobrojević progovorila o gubitku bebe: "Krila sam od porodice da sam trudna, saznali su samo tužne vesti"

Blic 03.10.2025
Starleta Stanija Dobrojević progovorila je o gubitku bebe i bolnim trenucima. Kako je istakla Stanija Dobrojević bila je presrećna kada je saznala da je u drugom stanju i trebalo je da dobije dete sa Asminom Durdžićem, međutim radost nije dugo trajala. -… »

Vesti dana »

Dolar potonuo zbog primirja

Dolar potonuo zbog primirja

B92 pre 29 minutajoš 46 povezanih
Preminuo legendarni trener KK Partizan Duško Vujošević

Preminuo legendarni trener KK Partizan Duško Vujošević

Novi magazin pre 2 satajoš 91 povezana
Napadnuta rafinerija nafte u Iranu

Napadnuta rafinerija nafte u Iranu

Beta pre 4 satijoš 42 povezane