Povezane vesti
"Nisam znala gde sam" Naša glumica priznala da se drogirala: "Neki glas u glavi mi je govorio da..."
Alo pre 22 minuta
Lepi Mića izneo je tvrdnje da je pevačica Zorica Marković bila intimna sa kolegom Šerifom Konjevićem. Glumica Eva Ras ne krije da je probala narkotike, a o tom iskustvu danas ima samo loše sećanje. Bila je udata za čoveka koji je bio pobornik opijata, a… »
“Tri noći i tri dana sam bila u potpuno…” Glumica je zbog narkotika bila van sebe, javno je otkrila istinu
Telegraf pre 2 sata
Glumica Eva Ras ne krije da je probala narkotike, a o tom iskustvu danas ima samo loše sećanje. Eva Ras je bila udata za čoveka koji je bio pobornik opijata, a kako je rekla i ona je bila znatiželjna da vidi šta on to uzima i kakav je osećaj. Tako je i… »
"Imala je intimne odnose sa pevačem": Lepi Mića izneo šok tvrdnje o Zorici Marković, on reagovao: "Logičnije bi bilo da je…
Blic pre 3 sata
Lepi Mića izneo je tvrdnje da je pevačica Zorica Marković bila intimna sa kolegom Šerifom Konjevićem. Naime, Zorica Marković i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, nedavno su žesoko zaratili, a sada su zajedno ponovo deo Zadruge 9 Elite. Mića je… »
"Od kokaina nisam znala gde sam, idiotsko stanje": Eva Ras o iskustvu sa narkoticima: "Zbog droge danima nisam imala…
Blic pre 3 sata
Glumica Eva Ras ne krije da je probala narkotike, a o tom iskustvu danas ima samo loše sećanje. Eva Ras je bila udata za čoveka koji je bio pobornik opijata, a kako je rekla i ona je bila znatiželjna da vidi šta on to uzima i kakav je osećaj. Tako je i… »
Vesti dana »

Zbog snega proglašena vanredna situacija na teritoriji opštine Nova Varoš
N1 Info pre 32 minutajoš 137 povezanih

Diskretno otvaranje pruge do Subotice: U vozu Vučić, zamenik ministra građevine Mađarske i senka tragedije u Novom Sadu
Nedeljnik pre 12 minutajoš 76 povezanih

Izrael sprema deportaciju stotina propalestinskih aktivista iz flotile ka Gazi
Danas pre 18 minutajoš 21 povezana

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih