Povezane vesti
Lepi Mića prozvao Zoricu da je bila intimna sa ovim pevačem! Ona mu brutalno odgovorila: "Volela bih..."
Telegraf pre 20 dana
Zorica Marković je nedavno žestoko zaratila sa Miroslavom Pržuljom poznatiji kao Lepi Mića, nakon šokantnih tvrdnji koje je izneo vezano za njen privatni život. Naime, Lepi Mića prozvao je pevačicu kako je navodno bila u intimnoj vezi sa pevačem Šerifom… »
"Nisam znala gde sam" Naša glumica priznala da se drogirala: "Neki glas u glavi mi je govorio da..."
Alo pre 21 dana
Lepi Mića izneo je tvrdnje da je pevačica Zorica Marković bila intimna sa kolegom Šerifom Konjevićem. Glumica Eva Ras ne krije da je probala narkotike, a o tom iskustvu danas ima samo loše sećanje. Bila je udata za čoveka koji je bio pobornik opijata, a… »
“Tri noći i tri dana sam bila u potpuno…” Glumica je zbog narkotika bila van sebe, javno je otkrila istinu
Telegraf pre 21 dana
Glumica Eva Ras ne krije da je probala narkotike, a o tom iskustvu danas ima samo loše sećanje. Eva Ras je bila udata za čoveka koji je bio pobornik opijata, a kako je rekla i ona je bila znatiželjna da vidi šta on to uzima i kakav je osećaj. Tako je i… »
"Od kokaina nisam znala gde sam, idiotsko stanje": Eva Ras o iskustvu sa narkoticima: "Zbog droge danima nisam imala…
Blic pre 21 dana
Glumica Eva Ras ne krije da je probala narkotike, a o tom iskustvu danas ima samo loše sećanje. Eva Ras je bila udata za čoveka koji je bio pobornik opijata, a kako je rekla i ona je bila znatiželjna da vidi šta on to uzima i kakav je osećaj. Tako je i… »
"Imala je intimne odnose sa pevačem": Lepi Mića izneo šok tvrdnje o Zorici Marković, on reagovao: "Logičnije bi bilo da je…
Blic pre 21 dana
Lepi Mića izneo je tvrdnje da je pevačica Zorica Marković bila intimna sa kolegom Šerifom Konjevićem. Naime, Zorica Marković i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, nedavno su žesoko zaratili, a sada su zajedno ponovo deo Zadruge 9 Elite. Mića je… »
Vesti dana »
(Mape) večeras nova tura kiše, a u nedelju potop! Stiže i novi talas zahlađenja, evo kada će se vreme smiriti i da li nam se vraća sunce
Blic pre 3 satajoš 42 povezane
Uhapšen muškarac u Barajevu zbog pucnjave: Sumnja se da je ispalio hitac nakon svađe sa meštaninom
Euronews pre 1 satjoš 56 povezanih