Povezane vesti
Humanitarni događaj đaka petrovaradinske škole u sredu
Radio 021 pre 13 sati
Učenici OŠ "Jovan Dučić" iz Petrovaradina organizovaće u sredu, 8. oktobra, humanitarni događaj u sali Dobrovoljnog vatrogasnog društva. Događaj se organizuje u okviru obeležavanja Dečje nedelj, pod sloganom "Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam… »
Dečija nedelja u Inđiji: Predstave i filmovi za najmlađe od 6. do 12. oktobra
In medija pre 20 sati
Kulturni centar Inđija organizuje „Dečiju nedelju“ od 6. do 12. oktobra, pod sloganom: „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram!“. Mališani će moći da pogledaju predstave i animirane filmove: Lav i miš (7… »
Dečja nedelja 2025: Radionice za decu, sportski dani, priredbe, prezentacije programa
I Love Zrenjanin pre 21 sat
Dečja nedelja će ove godine biti obeležena u periodu od 6. do 12. oktobra širom zemlje pod sloganom “Imam pravo da se igram, da se smejem, da maštam, da stvaram i u bolji svet pretvaram”. Tokom trajanja manifestacije predviđeni su različiti programi… »
Deca za decu – humanitarni događaj u Petrovaradinu u okviru Dečje nedelje
Moj Novi Sad pre 23 sata
Pod sloganom "Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram", učenici OŠ "Jovan Dučić" iz Petrovaradina organizuju humanitarni događaj u sredu, 8. oktobra, od 18 do 20 časova, u sali Dobrovoljnog vatrogasnog društva u… »
Vesti dana »

Kiša i nevreme stižu u ove krajeve Srbije Evo kada stiže novo naoblačenje
Dnevnik pre 16 minutajoš 8 povezanih

Hamas prihvatio Trampov mirovni plan za Gazu, oslobodiće izraelske taoce
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

Ako je oktobar ovakav, šta nas čeka na: Zimu?! Spremite se za temperaturne šokove i niz ledenih dana, evo koliko tačno
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Tramp šokirao Srbiju diplomatskim potezom: Svi smo mislili da je ovo već gotova stvar!
Blic pre 9 satijoš 4 povezane